Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 7 Aralık 2015; 0:23:43 >

• Hmm. Ölmek istiyorsun o zaman sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşamak için sebepler bul kendine.Boşluğa düşersen aklına onların gelmesi normal.Hayatta senden daha kötü durumlarda olup çok mutlu olanlar var.Bunları düşün.Çünkü zihinde ne döndürürsen o büyür.
  • yatay geçiş yap.Daha makine müh ile tanışınca neler olacak bi bilsen.. ve üzme kendini.Çalış başar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Yaşamak için sebepler bul kendine.Boşluğa düşersen aklına onların gelmesi normal.Hayatta senden daha kötü durumlarda olup çok mutlu olanlar var.Bunları düşün.Çünkü zihinde ne döndürürsen o büyür.

Anlıyorum doktorlar da aynı senin gibi konuşuyorlar ama yapamıyorum kardeşim aslında şu sıralar biraz akıllandım ama iş işten geçti ben mezun olduğumda arkadaşlarım benim okuduğum yıl kadar iş tecrübesine sahip olacaklar ah benim salak kafam aslında kimsenin suçu değil bu durumu ben yarattıım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

yatay geçiş yap.Daha makine müh ile tanışınca neler olacak bi bilsen.. ve üzme kendini.Çalış başar

Ailem anlayış göstermiyor bu okulu bitireceksin diyorlar laf anlatamdım bıktım valla ailemden de hep kendi istediklerinin olmasını istiyorlar zaten yatay geçiş yapsam nereye yapabilirim ki zaten şehir dışına gidemem para yok burda bile zor geçiniyorum ne hayallerim vardı benim şimdi yatakdan çıkamıyorum.
  • gec degıl devam et hayat yasmaya degermı bılmıyorum ama aılenı dusun 3 ıdıots ızle spor yap hobı bul kendıne ne bılıym ben kalıgrafı yapıyorum hıc bı sey yapazsam bundan para kazanırım muzıkle ugras bıseyler yap arkadasın dedıgı gıbı bos kalma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Yaşamak için sebepler bul kendine.Boşluğa düşersen aklına onların gelmesi normal.Hayatta senden daha kötü durumlarda olup çok mutlu olanlar var.Bunları düşün.Çünkü zihinde ne döndürürsen o büyür.

Anlıyorum doktorlar da aynı senin gibi konuşuyorlar ama yapamıyorum kardeşim aslında şu sıralar biraz akıllandım ama iş işten geçti ben mezun olduğumda arkadaşlarım benim okuduğum yıl kadar iş tecrübesine sahip olacaklar ah benim salak kafam aslında kimsenin suçu değil bu durumu ben yarattıım.

Senden daha iyi durumda her zaman birileri olacak.Buna bakarak yaşanırmı.Ozaman senden daha kötü durumda adamlara bak aynı mantıkla.Bilmiyorum bende de var ancak iş işten geçmeden durdurmak lazım o düşünceleri.

• İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • hayatının tek şansı okulmu olucak zannediyon birileri bi kurallar koymuş bi sistem oluşturmuş sende onlara uyamadın diye başarısızmı oluyon ben uymuyorum lan sizin oluşturduğunuz bu düzene fu*k the system

• yaşama o zaman a**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 13 Ağustos 2014; 17:10:02 >
  • quote:

Arkadaşlar nerden başlayım bilmiyorum o yüzden saçma sapan şeyler yazarsam kusura bakmayın.Ben 22 yaşında ankara'da ingilizce makina mühendisliği öğrencisiyim allah kahretsin ki üniversiteyi 3 senede kazandım hem de 3 sene boyunca nerdeyse aynı puanı aldım 2012 okula başladım hazırlık eğitimi çok zor bende zaten bıkmıştım hayattan saldım gitti okulu ilk yıl sınıfta kaldım daha da kötüsü bu sene de kaldım hiç bir şey yapamıyorum psikolojik tedavi görüyorum 5 yıldır bir sürü ilaç kullandım ansiyekte,majör depresyon,dehb, okb, gibi teşhisler koydular ama hiç bir ilaç yada doktor bir halta yaramadı çok korkuyorum hayattan ben şimdi en iyi ihtimalle seneye hazırlığı yarı dönemde geçip bölümü 3,5 senede bitirmem lazım ama buna ben bile inanmıyorum etrafıma bakıyorum millet hayatına devam ediyor zaten mantıklı düşünce 27 yaşındaki mühendisi kim ne yapsın herkes artık o yaştan sonra mühendis olunmaz diyor. Kimse o yaşta okulu bitirip de başarılı olamazmış artık kabullendim benden bir b.k olmaz ama anneme çok üzülüyorum benim babam ben 3 yaşındayken öldü annem o zamandan beri uğraşır bizim için diğer 3 kardeşim sınıf öğretmeni annemin hayattaki tek derdi benim ne yapacam bilmiyorum içimde zerre yaşama umudu kalmadı daha önce bir kaç kere evdeki barfiks sopasına ip bağlayıp intihar etmek istedim ama anneme bu acıyı çektirmek istemediğim için vazgeçtim ama artık o da umrumda değil sadece ölmek istiyorum zaten hayatım mahvoldu yaşamaya devam edersem herkese yük olacam ama annem yokmu annem ona dayanamıyorum

not:Şimdi herkesin aklına okul değiştirmek gelecek ama ailem bunu kabul etmiyor günlerce bu mesele yüzünden kavga ettik bana her zorluktan kaçıyorsun bir şekilde bu okulu bitireceksin dediler sizce napıyım beyler bana yardım edin

birde lütfen dalga geçmeyin konu dışının amacını bilmeyen ergenlere prim vermeyin arkadaşlar

bölümü isteyerek mi seçtin ?

• Bu ülkede yaşayan herkes ölüdür.
  • İntihar etmeyi gerçekten göze alabildiysen her riski alabilirsin. Bir yeri soy mesela belki banka soymak yemez git ıssız küçük bi yeri soy yüzünü kapa kamera olmayan bir yerden kaç polis gelir parmak izi alır gider yakalamaya bile çalışmaz seni. o parayla uzak yerlere git, ne bilim az para olsa da birşeyler yapılır elbet. riskli şeyler yap. şu an bir alaka kuramasan da riskli şeyler yaşamak insana acayip bir hayatı sevme hissi doldurur yaşadığımdan biliyorum hayatı sevdiğim ender zamanlar onlardı. git bir gece ormanda kal mesela ilkel benliğinle buluş. sonuçta insan binlerce yıl ilkel şekilde doğanın koynunda yaşamış belki de ondan uzaklaştığımız için bu hayat bu kadar iğrenç. hayatın tek amacının hayatta kalmak olduğu zamanlardaki gibi yaşa. ve şunu da dene. dünyadaki tek insan senmişsin gibi düşün. bir an olsun ailenin sadece seni doğurup bıraktığını düşün. her seçimini kendin yap her şeyi kendin keyif alıyorsan yap. hayatta yapayalnız olduğunu, kendi kurallarını kendin koyduğunu, hiçbir toplumsal, ahlaksal, dinsel kurala kendin onaylamıyorsan inanmak zorunda olmadığını düşün. intihar etmek kolay ama bunları yapmaya ya üşenirsin ya umudun olmaz ya bi tarafın yemez ya acı çekmekten korkarsın hemen kurtulmak istersin. ama bence her şeyini kaybetmiş bir adam ama gerçekten ipi kafasına geçirip geçirmemek arasında gidip gelen bir adam hiçbir şeye kalkışmaktan korkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

Arkadaşlar nerden başlayım bilmiyorum o yüzden saçma sapan şeyler yazarsam kusura bakmayın.Ben 22 yaşında ankara'da ingilizce makina mühendisliği öğrencisiyim allah kahretsin ki üniversiteyi 3 senede kazandım hem de 3 sene boyunca nerdeyse aynı puanı aldım 2012 okula başladım hazırlık eğitimi çok zor bende zaten bıkmıştım hayattan saldım gitti okulu ilk yıl sınıfta kaldım daha da kötüsü bu sene de kaldım hiç bir şey yapamıyorum psikolojik tedavi görüyorum 5 yıldır bir sürü ilaç kullandım ansiyekte,majör depresyon,dehb, okb, gibi teşhisler koydular ama hiç bir ilaç yada doktor bir halta yaramadı çok korkuyorum hayattan ben şimdi en iyi ihtimalle seneye hazırlığı yarı dönemde geçip bölümü 3,5 senede bitirmem lazım ama buna ben bile inanmıyorum etrafıma bakıyorum millet hayatına devam ediyor zaten mantıklı düşünce 27 yaşındaki mühendisi kim ne yapsın herkes artık o yaştan sonra mühendis olunmaz diyor. Kimse o yaşta okulu bitirip de başarılı olamazmış artık kabullendim benden bir b.k olmaz ama anneme çok üzülüyorum benim babam ben 3 yaşındayken öldü annem o zamandan beri uğraşır bizim için diğer 3 kardeşim sınıf öğretmeni annemin hayattaki tek derdi benim ne yapacam bilmiyorum içimde zerre yaşama umudu kalmadı daha önce bir kaç kere evdeki barfiks sopasına ip bağlayıp intihar etmek istedim ama anneme bu acıyı çektirmek istemediğim için vazgeçtim ama artık o da umrumda değil sadece ölmek istiyorum zaten hayatım mahvoldu yaşamaya devam edersem herkese yük olacam ama annem yokmu annem ona dayanamıyorum

not:Şimdi herkesin aklına okul değiştirmek gelecek ama ailem bunu kabul etmiyor günlerce bu mesele yüzünden kavga ettik bana her zorluktan kaçıyorsun bir şekilde bu okulu bitireceksin dediler sizce napıyım beyler bana yardım edin

birde lütfen dalga geçmeyin konu dışının amacını bilmeyen ergenlere prim vermeyin arkadaşlar

bölümü isteyerek mi seçtin ?

evet

• okulunu bitirmeyi düşünsene.insanlar bir okula girebilmek için yarış atına dönüyorlar.kusura bakmada senınki okulla falan alakalı değil.başka bölümde okusan da eminim ki aynı bahaneyle aynı şeyleri yazardın gene.okumaya karşı bir sıkıntı var sende sanki.kafanı biraz başka şeylerle dagıtmaya calış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

İntihar etmeyi gerçekten göze alabildiysen her riski alabilirsin. Bir yeri soy mesela belki banka soymak yemez git ıssız küçük bi yeri soy yüzünü kapa kamera olmayan bir yerden kaç polis gelir parmak izi alır gider yakalamaya bile çalışmaz seni. o parayla uzak yerlere git, ne bilim az para olsa da birşeyler yapılır elbet. riskli şeyler yap. şu an bir alaka kuramasan da riskli şeyler yaşamak insana acayip bir hayatı sevme hissi doldurur yaşadığımdan biliyorum hayatı sevdiğim ender zamanlar onlardı. git bir gece ormanda kal mesela ilkel benliğinle buluş. sonuçta insan binlerce yıl ilkel şekilde doğanın koynunda yaşamış belki de ondan uzaklaştığımız için bu hayat bu kadar iğrenç. hayatın tek amacının hayatta kalmak olduğu zamanlardaki gibi yaşa. ve şunu da dene. dünyadaki tek insan senmişsin gibi düşün. bir an olsun ailenin sadece seni doğurup bıraktığını düşün. her seçimini kendin yap her şeyi kendin keyif alıyorsan yap. hayatta yapayalnız olduğunu, kendi kurallarını kendin koyduğunu, hiçbir toplumsal, ahlaksal, dinsel kurala kendin onaylamıyorsan inanmak zorunda olmadığını düşün. intihar etmek kolay ama bunları yapmaya ya üşenirsin ya umudun olmaz ya bi tarafın yemez ya acı çekmekten korkarsın hemen kurtulmak istersin. ama bence her şeyini kaybetmiş bir adam ama gerçekten ipi kafasına geçirip geçirmemek arasında gidip gelen bir adam hiçbir şeye kalkışmaktan korkmaz.

önüme miyonlar koysalar içinden 1 lira almam umrumda bile olmaz hiç bir şey istemiyor canım.

• Çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepilasyon

Çalış

Bende okulu bırakıp çalışıyım diyorum sanırım en matıklısı bu ama evdekilere bunu kabul ettirmem mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 13 Ağustos 2014; 18:06:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

okulunu bitirmeyi düşünsene.insanlar bir okula girebilmek için yarış atına dönüyorlar.kusura bakmada senınki okulla falan alakalı değil.başka bölümde okusan da eminim ki aynı bahaneyle aynı şeyleri yazardın gene.okumaya karşı bir sıkıntı var sende sanki.kafanı biraz başka şeylerle dagıtmaya calış.

Yok dostum bitirmek mesele değil gelecekten ümitsizim zaten mühendislik ayağa düştü(benim okulumda zaten beş para etmez tek +ingilizce ve ankarada bulunuyor olması) o yaştan sonra beni kim işe alır ki diye düşünüyorum ne biliyim işte hayat okula başladığımdan beri anlamsız geliyor bana bana dediklerinde haklısın hayata bir yerden başlamak lazım sanırım sorunlarımın temeli kendimi hayattan soyutlamam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.