Şimdi Ara

Nexus 4 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu şarja taktım %100 doldu. Sonra dışarıya gezmeye çıktım, bi yere oturdum, telefona baktım kapanmış açılmıyo. güç tuşuna basıyorum yok. Uzun basıyorum yok. Ses açma + Güç, ses kısma + Güç vs. yok yok yok. Sorun nedir yardımcı olur musunuz?

Ben şu şarj konusunda çok gevşeğim. Telefonu takarım, işim çıkar %30 - %50 lerde falan çıkarıp bi yere giderim (Bu konuda rahat olmamı söylemişlerdi Li-Po olduğu için). Telefon bazen 3-5 gün %100 tam şarj olmuyo çıkarıp kullanmaya devam ediyorum. Acaba ondan mı kaynaklandı?

• gece 12.50 gibi şarja taktım tepki vermedi. Saat 2.40 civarına kadar durdu, ne tepki verdi ne de açıldı telefon
    Birşey dikkatimi çekti. Telefon bozulmadan önce şarj aletimi taktığımda telefona bağlıysa sıkıntı yok. Ama şarj tam dolduysa ya da telefona bağlı değilse "cıızzz" diye bir ses geliyor şarj aletinden. Gece taktığımda o cızzz sesi yine vardı. Şimdi taktım şu an yok o ses
  • Bende de oluyordu, Greenify ile çözdüm sorunumu. Güç tuşuna uzun basınca açılıyordu bende. 2 defa 10 saniyeden fazla basılı tutarak deneyin bir de.
  • Cihazinizi stock mu kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10 saniyeden biraz fazla basılı tuttum güç tuşuna, önce kırmızı ışık yandı alt tarfta. Sonra şarj göstergesi çıktı ve telefon açıldı şu an normal kullanıyorum ama sorun nedir? Neden böyle bişey oldu acaba? (Muhtemelen batarya ile ilgili bişey)

@evranoz

Hocam stock derken ne demek istediniz?
  • Barlashan kullanıcısına yanıt
    Yani ROM yada kernel uygulaması yaptiniz mi telefona ? Yoksa fabrika hali ile mi kullanıyorsunuz ?

• Yok hocam Rom, Root, Kernel falan hiç uğraşmadım. Orijinal haliyle kullanıyorum. Telefonu da alalı 6-7 ay falan oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

Yok hocam Rom, Root, Kernel falan hiç uğraşmadım. Orijinal haliyle kullanıyorum. Telefonu da alalı 6-7 ay falan oldu.

Ok. Bence android in nedensiz yaptigi bir bug olabilir. Sonuçta stock kullanıyorsunuz. Gözlemlemeye devam edin derim ben bakalim bir daha olacak mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: evranoz

quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

Yok hocam Rom, Root, Kernel falan hiç uğraşmadım. Orijinal haliyle kullanıyorum. Telefonu da alalı 6-7 ay falan oldu.

Ok. Bence android in nedensiz yaptigi bir bug olabilir. Sonuçta stock kullanıyorsunuz. Gözlemlemeye devam edin derim ben bakalim bir daha olacak mi...

Yukarıdaki arkadaşın önerdiği programı (Greenify) kurdum. Bazı programlar dışında hepsini seçtim ve uykuya aldım. Şarj konusunda da bayağı etkiliymiş sanırım. İnşallah Android'in bir bug'u falandır. Bataryanın ömrüyle falan alakalı bir durum diye korkuyorum. Sizce başka ne gibi bir sorun olabilir? Neden böyle yaptı ki durup dururken telefon?

• Barlashan kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorun sürekli oluyordu. 4.2.2'den 4.4.4'e kadar tüm stok sürümlerde, diğer tüm romlarda bu sorunu yaşıyordum. İlginçtir ki bu sorunu sadece wi-fi bağlantısı varken yaşıyorum. Askerde aylarca kullandım 1 defa olsun sorun olmadı. Sanırım wi-fi bağlantısıyla ilgili bir durum bu. Benim çıkarttığım sonuç bu. Batarya ömrüyle alakalı mı dersen, bence batarya ömrü azaldığı için olmuyordur bu. Ama belki de bataryaya zarar veriyordur bilemem. Bazı kişilerde böyle bir sorun yok. Bazılarında var. Kronik değil anladığım kadarıyla ve bu nedenle yazılımsal da diyemem. Çünkü aynı sürümü kullanan herkesin yaşaması lazım böyle durumda. Her neyse. Bu sorun beni Nexus'tan soğutan temel sorun. Bu nedenle bir sonraki telefonum kesinlikle iphone olacak. Zaten merak da ediyordum ios platformunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Bende bu sorun sürekli oluyordu. 4.2.2'den 4.4.4'e kadar tüm stok sürümlerde, diğer tüm romlarda bu sorunu yaşıyordum. İlginçtir ki bu sorunu sadece wi-fi bağlantısı varken yaşıyorum. Askerde aylarca kullandım 1 defa olsun sorun olmadı. Sanırım wi-fi bağlantısıyla ilgili bir durum bu. Benim çıkarttığım sonuç bu. Batarya ömrüyle alakalı mı dersen, bence batarya ömrü azaldığı için olmuyordur bu. Ama belki de bataryaya zarar veriyordur bilemem. Bazı kişilerde böyle bir sorun yok. Bazılarında var. Kronik değil anladığım kadarıyla ve bu nedenle yazılımsal da diyemem. Çünkü aynı sürümü kullanan herkesin yaşaması lazım böyle durumda. Her neyse. Bu sorun beni Nexus'tan soğutan temel sorun. Bu nedenle bir sonraki telefonum kesinlikle iphone olacak. Zaten merak da ediyordum ios platformunu.

Anladım. Açıklama ve yardım için teşekkürler hocam. Sadece sanalda forumda değil, tanıdığım bu işlerle uğraşan insanlara da anlaticam bu durumu. İnşallah önemli birşey değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.