Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE E-TAB 4 KULLANICI KULÜBÜ [LÜTFEN KONU KİLİT][ROOT ANLATIMI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kulubümüzü resmen açıyorum :D Yakında bütün root rom vs bu başlık altında toplayacağım lütfen konu kilit. Ayrıca bir arkadaşımızdan kulüp imzası rica edeceğim :)

    MDM'yi durudurup ES Dosya Yöneticisi vb. indirmek için ;

    Yeni bir kullanıcı açtıktan sonra Ayarlar > Ugulamalar > Çalışanlar > Cihaz Yönetim'e gel. "MDMService" ve "CockpitAgent"i durdur (başka bir şey açıksa onları da kapatın). Tabletiniz kapanana kadar MDM durduruluyor ve marketteki Es Dosya dahil bütün uygulamaları indirebilirsin. Ama bunu her açılışta yapmalısınız yoksa tabletip açıp ikinci kullanıcıya geçtikten sonra MDM başlarsa MDM'nin yasak koyduğu programlar silinir. Yani es dosyayı filan yeni kullanıcıda kullanmalısın ana kullanıcıda nasıl MDM durduracağımı maalesef çözemedim daha :(

    Root atmak için ;

    1-İlk önce bilgisayarımıza mobogenie ve kingo root programlarını indiriyoruz açmıyoruz.
    2-Sonra tabletten Ayarlar>Tablet Hakkında>Derleme numarasına 5-6 kez tıklayıp geliştirici oluyoruz.(eğer çıkmazsa ayarlar>depolama>uygulamalar>tüm uygulalardan ayarlar deposunu bulup durmaya zorluyoruz.Sonrada ayarlar uygulamasının verilerini temizliyoruz ve tekrar giriyoruz geliştirici seçenekleri bu sefer çıkacaktır.
    3-Geliştirici seçeneklerinde usb hata ayıklamayı açıyoruz ve pc ye bağlıyoruz.
    4-Bağladığımız an mobogenie çalışacak ve driverleri kurucak kapatmayın bekleyin kursun.
    5-Kurduktan sonra mobogenie yi kapatım kingo rootu açıcaz.
    6-açılan ekranda root bölümüne basıcağız ve 3-4 dk bekleyeceğiz o kendisi root atacaktır.
    7-Root attıktan sonra google playe girip link2sd programını indireceğiz.
    8-Daha sonra Installer rebooter,FatihMdmibnisina,Mptest,mptestgps,ota updater,Policy Dealer Service silin 2.dağıtılan tabletse mdm ve mdm mesajlar ı da ek olarak silin.(silmek için uygulamaya gelip işlemler diyip kaldıra basın.

    Root yapımı ŞeRmeH adlı arkadaşımızdan alıntıdır ! Mesuliyet kabul etmiyorum.

    veya

    General Mobile E-Tab 4 Root Rehberi

    veya

    1-Mobogenie'yi bilgisayarımıza kuruyoruz.
    2-Öncelikle tabletimi kapatıyoruz ve ses açma + power tuşlarına "General Mobile" yazısı gelinceye kadar basılı tutuyoruz.
    3-Ardından "reboot system now" , "wipe data/factory reset" ve "wipe cache partition" şeklinde üç seçenek gelecek. Biz 3.sü olan "wipe data/factory reset"a tıklayacağız. (Yapamayanlar buraya tıklasınlar)
    4-15 ile 20 saniye içerisinde işlem bitecektir(işlem bitmiyorsa pm atın bana).Ondan sonra tablet açılacak ve aktivasyon ekranı gelecek. KESİNLİKLE İNTERNETE BAĞLAMAYIN !!!.Pilin %14 veya altına gelmesini bekleyin.
    5-Pil azalıyor uyarısı çıktığı zaman "Tamam"ın yanındaki "Pil Kullanımı"na tıklayın.
    6-Ayarlar açıldığı zaman en alttaki "Tablet/Teşefon Hakkında"ya gelin. Derleme numarasına "Siz artık bir geliştiricisiniz" diyene kadar basın.
    7-Sonra geliştirici seçeneklerine tıklayın (tıklayamayanlar pm atsın). Tabletinizi USB ile bilgisayarınıza bağlayın ve geliştirici seçeneklerinde "USB Hata Ayıklama Modu"nu açın.
    8-Ardından yukarıda verdiğim technopat linkinden mobogenie üzerinden nasıl root atıldığına bakınız.

    Tamamen kendim yazdım. Alıntı değildir ! Mesuliyet kabul etmiyorum ama sorunlarınızı pm olarak atın gördüğüm zaman en kısa sürede geri dönüş yaparım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apos36 -- 26 Ağustos 2014; 21:20:36 >







  • Merhabalar. Root attım. Rahat rahat kullanıyordum. Sonra yanlışlıkla sistem dosyalarından birini sildim. 3 aydır tablet açılıyor fakat ekran halen siyah olmaya devam ediyor. Tablet rootlu bir şekilde defalarca format attım olmadı. Ne yapabiliriz. Ayrıca serviste ne gibi bir sorun çıkar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: superior001

    Merhabalar. Root attım. Rahat rahat kullanıyordum. Sonra yanlışlıkla sistem dosyalarından birini sildim. 3 aydır tablet açılıyor fakat ekran halen siyah olmaya devam ediyor. Tablet rootlu bir şekilde defalarca format attım olmadı. Ne yapabiliriz. Ayrıca serviste ne gibi bir sorun çıkar ?


    Şu romu yüklemeyi bir dener misin? Sonuçlarını bizimle paylaşırsan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apos36 -- 13 Ağustos 2014; 19:58:10 >
  • Kardeşim ekran simsiyah ayıca PC tanımıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bu beni aşar okulundaki müdür yardımcısıyla konuş o zaman.
  • Şunu Sorabilirmiyim Arkadaşlar. Tableti Rootlayıp Uygulama Kurmamızı Engelleyen Yazılımları Sistemden Çıkardıktan Sonra (Dondurarak Yada Kaldrırarak) İnternetteki ve Google Play deki Yükleyemediğimiz Uygulamaları Yükleyebiliyor Muyuz? Mesela Ben Şu Anda Xplore Dosya Yöneticisini İndiriyorum Sonlandırıyor ve Kurmama Mani Oluyor Yada Playdeki Oyunlar. Onlarda da Aynısı Oluyor. Rootlayınca Bu Sorunu Aşabiliyor Muyuz ?
  • Kardeşlerim bize 2011 yılında dağıtmışlardı çok fakir kaynaklar diye kullanmamıştık. Öyle duruyordu odamda. Benim bunu aktif bir şekilde kullanabilme şansım var mı, aktivasyon kodunu kaybettim okulda da yok? Bir de benim tablet gm e-tab 4 değil direk e-tab. Yardımcı olursanız sevinirim. Root atayım dedim tüm tuş kombinasyonlarını denedim moda girmedi. Yardımcı olun lütfen
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Tableti rootladiktan sonra mobogenie 2 kullanarak tableti internete baglamadan yukarida yazdigim uygulamalari silerseniz bir sorun çıkar tmaz bende cikmadi yani
  • turanset T kullanıcısına yanıt
    Eğer cihaz yöneticisi daha aktıf değilse şarjı %14 ve aşağısı kalınca tabletini yeniden başlat. Tam açılırken Pil Uyarısı gelecek o sırada pil kullanımına girebilirsen USB Hata Ayıklama Modunu aç ve mobogenie 2 ile root at ve yine mobogenie 2 ile Uninstall Stock Apps'dan yukarıda saydığım şeyleri kaldır.
  • Bu son güncellemeden sonra root atmayı becerebilen oldu mu?
  • apos36 A kullanıcısına yanıt
    Resimdeki gibi unistall stock appsta hiç bir görüntü gelmiyor ne yapabilirim?
     GENERAL MOBİLE E-TAB 4 KULLANICI KULÜBÜ [LÜTFEN KONU KİLİT][ROOT ANLATIMI]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.