Şimdi Ara

Bloodborne'un Gamescom Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Geçtiğimiz E3'de duyurulan ve oldukça büyük ses getiren BloodBorne, PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği yapımlar arasında. Şu sıralar devam eden Sony'nin Gamescom konferansında oyun için yeni bir video yayınlandı.

Yayınlanan bu video oyunun karanlık atmosferini bizlere oldukça yansıtıyor. Videoda ayrıca kısa oynanış bölümlerini de görebiliyoruz. Bahsettiğimiz bu oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

• Bu oyun fazla iyi olacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Off cok iyi oldu be 20 subat olmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar korkunç ve zor gözüken bi oyunu kimse oynayamaz. okadar emek boşa gidecek. üzüldüm
  • sony yine yapmış mükemmel bir exc geliyor

• of of of inanılmaz..

• çok iyi be..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muthis muthis
  • dark souls oynayan biri değilim, ps4'üm yok ama çok sağlam görünüyo, cidden başarılı, video da çok güzel hazırlanmış. müzik, konuşmalar.. süper.

• Bana bunlarla gel Sony.
  • PS4 alma sebebim..........

• Görsel kalitesi de dogal olarak ps4 icin oldugundan dark souls serisinden cok cok daha iyi belli ki sony ve from software siki bir calisma yapmis guzle bir hikayesi de var anlasilan, yaratik tasarimlarian lafim yok zaten birde detaya girmisler bu sefer, olmus iste daha ne olsun.

Acikcasi bugun ki Gamescom kararimi verdirdi bana Ps4 konusunda.
  • Oyun budur. Demons soulsdan bu yana aradığım atmosferi sonunda bloodborne da buldum. Daha vahşicesi hem de.
  • oyun süper görünüyor tam benlik gece yarısı yardırmalık
  • Gamescom'un en beklediğim oyunuydu ve atmosfer falan çok iyi olmuş.Beklentilerimi karşıladı kesinlikle, oyanış açısından da iyi olucağına eminim.Çıkışını beklemeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 12 Ağustos 2014; 22:43:20 >
  • Bir xbox fanı olarak oyunu beğenmedim desem yalan olur.PS4 üm olsa The Order 1886 dan daha çok bu oyunu beklerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.