|
[Poll]
|
dh liseliler cafe -üye alımı yazımı yokkk isteyen muhabbet etsinnn-
|
| lise 1 |
|
| lise 2 |
|
| lise 3 |
|
Toplam oy : 1183
|
|
(en son oy tarihi : 26 Kasım 2008; 17:37:03)
|
|
Giriş | |
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:26:10
|
|
|
arkadaslar gruba gırmek ısteyen arkadaslar bıraz bekleyecekler kurucumuz su anda nette değil yarın herkes eklenecek. @OzanKHAN: hocam çöm lük bir surectır ama o surecte lise 1 de bayagı uzuyo bea. bana mesela 2 sene çöm dediler sonradan çöm diyenlerden acısını aldık ama neyse. çömlük guzeldır hayatına bakarsın ama 2. sınıf ole deıldır. karsınızda rutbeli eleman duruyo . (DH de değil yanlıs anlamayın) normal hayatta lisede 4. senem
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:31:38
|
|
|
Herkes bi üsttekine göre çömdür.. Lise sona kadar rahat yok..Lise son olunca bütün okula çöm muammelesi yapabilirsin işte
|
|
29 Eylül 2006; 22:38:57
|
|
|
benden bahsedıyosun helal olsun aslında bı noktadan sonra da sıkıyo çöm muhabbetı. hep aynı elemanlar aslında. naber lem çöm diyeceksın ama bakmıssın adam senın boyuna gelmıs. onuda dusunuyorum bazen. hani liseye baslayanda bı muhabbet vardır ya okula ılk gıttıgı gun cevre yapmaya calısır. sonra da kızlarla muhabbet kurar onlarla gezer falan kızların yanında olunca dokunmuyorum acıkcası. ıncılmesın cocuk dıyorum muhabbete dalmışlar bosver ellesme olum unal kendı halıne bırak sonra gırgır gecersın dıyorum. neyse beyler bayanlar. anlatın bea derslerınız nasıl gıdıyo okulla aranıs nasıl
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:43:10
|
|
|
beni de ekleyin hadi,kıdemli lise 2'yim,TM'yim Ankara'da okumaktayım
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:46:14
|
|
|
ekleneceksın hangı okuldasın
|
|
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:47:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz benden bahsedıyosun helal olsun aslında bı noktadan sonra da sıkıyo çöm muhabbetı. hep aynı elemanlar aslında. naber lem çöm diyeceksın ama bakmıssın adam senın boyuna gelmıs. onuda dusunuyorum bazen. hani liseye baslayanda bı muhabbet vardır ya okula ılk gıttıgı gun cevre yapmaya calısır. sonra da kızlarla muhabbet kurar onlarla gezer falan kızların yanında olunca dokunmuyorum acıkcası. ıncılmesın cocuk dıyorum muhabbete dalmışlar bosver ellesme olum unal kendı halıne bırak sonra gırgır gecersın dıyorum. neyse beyler bayanlar. anlatın bea derslerınız nasıl gıdıyo okulla aranıs nasıl Dersler iyi ,kızlar iyi, çömler artizlik yapamıyo işler iyi bu aralar
|
|
29 Eylül 2006; 22:50:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: OzanKHAN quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz benden bahsedıyosun helal olsun aslında bı noktadan sonra da sıkıyo çöm muhabbetı. hep aynı elemanlar aslında. naber lem çöm diyeceksın ama bakmıssın adam senın boyuna gelmıs. onuda dusunuyorum bazen. hani liseye baslayanda bı muhabbet vardır ya okula ılk gıttıgı gun cevre yapmaya calısır. sonra da kızlarla muhabbet kurar onlarla gezer falan kızların yanında olunca dokunmuyorum acıkcası. ıncılmesın cocuk dıyorum muhabbete dalmışlar bosver ellesme olum unal kendı halıne bırak sonra gırgır gecersın dıyorum. neyse beyler bayanlar. anlatın bea derslerınız nasıl gıdıyo okulla aranıs nasıl Dersler iyi ,kızlar iyi, çömler artizlik yapamıyo işler iyi bu aralar ilk 2 si doğru bende çömezim ama laf ettirmem kendime insanın çevresi geniş olmasın
|
|
29 Eylül 2006; 22:50:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz ekleneceksın hangı okuldasın Hasan-Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi(Ali'nin A'sının şapkası var ama yapmayı beceremiyorum )
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:54:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kullanıcı quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz ekleneceksın hangı okuldasın Hasan-Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi(Ali'nin A'sının şapkası var ama yapmayı beceremiyorum ) lem bende ankaradayım. okulun adını duymadım daha once ala ala ankarada bılmedıgım yer yoktur nerdeyse
|
|
|
|
|
29 Eylül 2006; 22:54:37
|
|
|
Benide ekle Nevşehir Anadolu Lisesi (Nal) Lise-3 say
|
|
29 Eylül 2006; 22:55:58
|
|
|
Bana çömez diyen olmadı lise 1 de. Şimdi lise 2 deyim lise 1 deki çocukları her gördüğümde çömez diye bağırıyom.Bi komik oluyo
|