Şimdi Ara

HİTACHİ 32HXS46 İNCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv yi hb. dan 699 tl ye aldım. Cihaz geldi ve kurdum, izliyorum. Hitachi 32HXS46 Model tv vestel üretimi. Cihazı işyerimde kullanmak için aldım. Ayağını monte edip, çanaktan gelen kabloyu arkasına taktım ve hem hd hem sd kanalları izlemeye başladım. Gerek kasa ve malzeme kalitesi gerek görüntü performansı olarak fiyatının üzerinde olduğunu söyleyebilirim.
    Cihazı dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum. Bu konuda en önemli konu kanal değişim hızının gayet iyi olması ve bisskey desteklemesi. Kanallar kurulu geldiği ve sıralama bana uyduğu için değişiklik ihtiyacı duymadım.
    İnternet bağlantısı olmadığı için denemedim ama menülerinde ve kullanım klavuzunda browser ve smart uygulamalarla ilgili bilgiler mevcut. Kablolu veya opsiyonel adaptörle kablosuz olarak internet bağlantısı mevcut. Yine cihaz dlna sertifikalı ve nero cd si kutudan çıktı. Böylece pc den dosyaları paylaşıma açıp tv den izlemek mümkün.
    Cihazda 3hdmi, 2usb, scart, rf anten, uydu anten, rca ve Ci modül girişleri ayrıca optik ve kulaklık ses çıkışları var. Giriş çıkışların bir kısmı arka, bir kısmı yan tarafa konumlandırılmış.
    Görüntü kalitesi gayet tatminkâr. Evde salonda panasonic var, işyeri dinlenme bölümünde toshiba var, görüntüde ben bir fark hissetmedim. Kayan yazılara ve logo kenarlarına dikkat ettim, herhangi bir bozulma yok.
    Şimdilik gördüklerim bunlar, bence fiyatına göre kalitesi ve özellikleri ile 10 numara bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın tüm hdmi girişlerinin arka tarafta olması biraz sıkıntı. Duvara asılı kullanımda orayı kullanmak için kabloyu önceden takmak lazım. Usb ler ise yan tarafta olduğu için kullanım kolay.

• bende aldım son ürünlerdendi. hala kargoda, inşallah yarın teslim alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

bende aldım son ürünlerdendi. hala kargoda, inşallah yarın teslim alacağım.

Hayırlı olsun, bence güzel tercih. Zaten ürün stoğu kalmadı. Tam zamanında almışsınız.

• benim tvde yaklaşık 2 saat önce geldi. kurulumunu yaptım hemen. vestelin kendi menüsü yüklü. dedeme aldığım seg tvdeki menünün aynısı yer aldığından fazla uğraşmadım kurulumda. sadece frekanslarda değişiklik olduğundan boş kanalları sildim ve ilginç bişey oldu. kanalla birlikte numarayı da siliyordu tv. garip geldi. şimdi bir sürü kanal arada atlıyormuş gibi görünüyor. 1-2-3-6-7-10 gibi sıralı oldu. neyse o kadar önemli değil numaralar zaten. genel olarak hd kanallarda görüntüsü çok iyi, sd kanallarda da değişken. kaliteli yayın yapanlarda görüntü cidden çok güzel. dikkatimi çeken diğer bi hususda arka aydınlatmayı otomatik ayarladığımızda kanal geçişlerinde bile ekran ışığını kısıyor, görüntü gelince tekrar açıyor. dikkatimi çeken diğer bir husussa servis menüsünde baktığımda t2 destekli olduğu intibası oluştu bende ama o özellikler pasif edilmiş konumdaydı. panel sanırım vestel üretimi 315vesunvl01 yazıyor ama emin değilim, araştırmam lazım biraz. tek canımı sıkan şeyse yeni farkettim, ekranın alt çerçevesi biraz kabarmış, yaklaşık 0,5 cm kadar bi açıklık var hem ekranın orta-sol hemde orta-sağ kısımları arasında. kurulumu kendim yaptığım için vestel servisine gideceğim. basit bişey çıkar umarım. şu an piyasada bulunmuyor ki sadece hepsiburada da vardı ve bitti, alacak arkadaşlara tavsiye ederim. samsungun 5570 serisine 900-1100 tl vermek istemeyenler için mükemmel bir tv. usbden film denemedim ama kılavuzdaki verilere göre oynatamadığı dosya yok gibi. kullandıkça izlenimlerimi paylaşırım tekrar.

• Hayırlı olsun yeniden. Çerçeveyi siz söyleyince inceledim, herhangibir problem yok benimkinde. Bu boyutta uygun fiyatlı ürünler hd ready panelli, tek usb li, 1,2hdmi li smartı, ci modül girişi filan olmayan modeller. Bu fiyata çok iyi ürün ama kalmadı, hiçbir yer satmıyor ne iş anlamadım.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    güncelleme yapabildiniz mi siz. ben internete bağlayamadım şu an. uydudanda güncelleme yok diyor yada ben frekansını tutturamadım..
  • Yapmadım güncelleme filan. Kulladığım yerde internet yok zaten!!! İhtiyaçda hissetmedim yani.

• yok, varsa bende internete bağlayayım da güncelleyeyim dediydim
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    internete kabloyla bağladım ve 2.2.4t sürümünden 2.2.5v sürümüne güncellendi. farkettiğim tek değişiklik ekran parlaklığı biraz arttı sanırım. başka bişey hissetmedim ve görmedim yazılımsal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.