Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.690
Cevap
67
Favori
210.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • driver bir şekilde bulunup hallediliyor da bios güncellemelerini ne yapacağız? güncel biosları yayınlamış clevo fakat cesaret edip flashlayamadım.
    dosyaların kaynağıhttp://repo.palkeo.com/clevo-mirror/N1xxSD/ G702 BIOSLARINI BARINDIRIR!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliygn

driver bir şekilde bulunup hallediliyor da bios güncellemelerini ne yapacağız? güncel biosları yayınlamış clevo fakat cesaret edip flashlayamadım.
    dosyaların kaynağıhttp://repo.palkeo.com/clevo-mirror/N1xxSD/ G702 BIOSLARINI BARINDIRIR!!

Aynen öyle yanlış bir şey yaparsak Laptop çöp olur. Kimse de tamir etmez. inselberg bilişim teknolojileri yani victor bizi resmen yüzüstü bıraktı. Victor sahibi olan arkadaşlar bir şeyler yapalım . Bu işin sonu iyi görünmüyor.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi olabilir ama ben elimdeki makinede bi terslik olduğunu düşünüyorum diyelim ama arıza yok garantiye gönderip kontrol ettirmek istedim ama garanti yok su an. Yani bi sebebim var ama bozuk olduğunu ispat edemiyorum diyebiliriz. Yada bizim cihazlar için geçerli değil ama başka markalarda içini açınca garanti dışı kalıyor cihazınız ve bi sorun var ama teyit ettirmelik garanti yok başka bi yere verseniz sorunu teyit ettirmek için garanti yanacak , bu durumda da elde gene somut bi kanıt yok yani o dediğiniz durum gerçekse baya saçma bi sistem varmış.
  • windows 10 ile 8 uyumlu her sürücüyü kurabilirsin.Grafik sürücüsü hariç
  • hocam sizin bilgisayarda sıkıntı var bana sorarsan. güç tuşun zor basıyormuş ayrıca pilin de çok çabuk bitiyor. g702 w10 kullanıyorum. bios versiyon 1.03.1 iki tane hdd var biri ssd, çift kanal ram. yarım saatte %10 eksiliyor. kullanım alışkanlığın ne bilmiyorum ama pilde ofis, internet, kod editor programları kullanırım.
  • arkadaşlar ben yaklasık 8 ay önce g801 almıstım faturası falan herseyi elimde cihazın sıkıntıları var su an mouse padin tuşları çalışmıyor.arada açma kapama tuşu çalışmıyor.bende yeni farkettimki adamlar dükkanı kapatıp gitmiş.kimseye ulaşamadım.toplu bir şekilde yapmayı planladıgınız birşey dava açma vs. varsa bende dahil olmak isterim
  • Şirketin battığı kesin mi? Fanım bozuldu garantiye yollayacağım diye bekliyorum. 40 liraya yaparim diyen bilgisayarcı buldum napmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliygn

hocam sizin bilgisayarda sıkıntı var bana sorarsan. güç tuşun zor basıyormuş ayrıca pilin de çok çabuk bitiyor. g702 w10 kullanıyorum. bios versiyon 1.03.1 iki tane hdd var biri ssd, çift kanal ram. yarım saatte %10 eksiliyor. kullanım alışkanlığın ne bilmiyorum ama pilde ofis, internet, kod editor programları kullanırım.

Güç tuşu aldığımdan beri zor basıyor bunu bir problem olarak algılamadım ama zor basıyor yani. Şarjım da güç tasarruf modunda 4 saati aşıyor win10 yükseltme yaptıktan sonra yarı yarıya düşmüştü şimdi 8.1 yükledim düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00B99JUBQ/ref=ox_sc_saved_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    G701 e bunu alsam kullanirim demi ?

• MistikBaklava kullanıcısına yanıt
    Dostum modelin nedir bilmiyorum ama kendimde g451 var içini en az 10 kere açıp fanınıda sökmüşümdür ki zaten takıp çıkarılması kolay bi parça. Bu yüzden eğer sorununun sadece fan kısmından olduğunu düşünüyorsan Ebay'den o fanın aynısını bulabilir ya da tamirciye sadece fanı söküp verebilirsin. Fiyat konusunda tam emin değilim ama sıfır fan fiyatlarını ilk olarak araştırmanı öneririm.

• P503S'e bios ve ec update yaptım bugün. Yapmak isteyen fakat çekinen varsa tarif edebilirim.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız ?
  • http://repo.palkeo.com/clevo-mirror/

Bu adresten uygun bios ve ec'yi indirin.
    Rufus diye bi program var onu da indirin. Rufus ile bios flash yazarsanız rufus'u nasıl kullanacağınız detaylı anlatılıyor.
    Şurada da var:
    uzmanim.net
    USB bellekten Bios Güncellemesi nasıl yapılır?
    http://uzmanim.net/soru/usb-bellekten-bios-guncellemesi-nasil-yapilir/2127

Boş bi usb belleği rufus ile yapılandırıp indirdiğiniz dosyaları klasör halinde oluşturduğunuz usb'ye atın.

Özetle usb işi bitince yeniden başlatıp setupa girin ve uefiyi devre dışı bırakın.
    Sonra kaydedip yeniden başlatın. F7 ile boot optionsa girip usb belleği seçin.
    Sonraki adımlar indirdiğiniz bios ve ec klasörlerindeki readme dosyalarında yazıyor. Takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Peki bios victorun olmadigi icin logoda degisti mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

P503S'e bios ve ec update yaptım bugün. Yapmak isteyen fakat çekinen varsa tarif edebilirim.

Valla elimizin altında bulunsun iyi olur kardeş. Bios tamam da ec uptdate nedir ne işe yarar. Benim bilgisayar p503k (kalın) modeli senin dosyalar ile benim bilgisayarın bios ve ec güncellemesi olur mu?
    O değilde ben bu gün windows 10'a yükselttim bilgisayarı ancak şöyle bir sıkıntım var. normalde laptoptan ses geliyor ancak kulaklığı taktığımda ses gelmiyor. Bütün ses sürücelerini güncelledim bütün forumları gezdim yok olmuyor kulaklık sesi gelmedi. SOUND BLASTER X-Fİ MB3 yazılımı yüklü değil bunu yüklemeye çalıştım serial istiyor ve bende serilal yok?? bu programı yükleyince belki düzelir dedim ancak bunu da yükleyemedim. Bu programı nasıl yüklerim veya problemimi nasıl çözerim lütfen yardım edin arkadaşlar.

• Şirket battığına göre 9 taksitin 6. Sını yatırmasam olur mu ki? Garanti yoksa para da yok o zaman!

• quote:

P503S'e bios ve ec update yaptım bugün. Yapmak isteyen fakat çekinen varsa tarif edebilirim.

Hocam bende de aynı model var. Bios güncellemesinin getirdiği avantajlar neler, ona göre yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

quote:

Hocam bende de aynı model var. Bios güncellemesinin getirdiği avantajlar neler, ona göre yapmayı düşünüyorum.

Kardeş bende p503k modeli var sizinkine benzer yani. Windows 10'a yükselttim hoparlörden ses geliyor ancak kulaklığı taktığımda hoparlörün sesi kesiliyor ama bu sefer kulaklıktan ses gelmiyor. Ne yaptıysam olmadı. Lütfen yardım .
  • Ben en iyisi ufak bi rehber hazırlayayım geniş bi zamanda.
    Logo değişiyor evet. Ancak bios'a istediğiniz logoyu gömebilirsiniz biraz uğraşarak. Ama gerek yok. Victor yazmasa da olur bence.

EC firmware nedir denmiş. Şu:
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/ec-firmware-nedir.147517/

Bios güncellemesi esasen çok şart bi olay değil. Eğer sistemle ilgili bi sıkıntı yoksa güncelleme yapmanıza gerek yok denir genelde. Ama ufak tefek sorunları çözdüğü oluyor. Mesela benim eski masaüstü sistem fazla ısınıyordu ya da sistem sıcaklığı fazla gösteriyordu bilemiyorum. bios güncelleme geldi bu sorun çözüldü.
    Bunun dışında victor'ın bios güncellemesi sonrasında belirgin ölçüde hızlı açıldığını söyleyebilirim.

Ayrıca belki biliyorsunuz clevo'nun bioslar kısıtlanmış. Hiçbir şeye dokunmanıza izin vermiyor. Herşey kilitli sadece temel ayarlar (uefi, boot options vs.) açık. Normalde biosta cpu'ya, gpu'ya hatta ram'e müdahale etmenize izin veren menüler olur overclock vs. için.
    Prema Mod diye alternatif bi bios var clevo cihazlar için. Tüm kilitleri kaldırıyor. Fan kontrolü dahil birçok şeye izin veriyor.
    Ben dün onu yükledim. Bu işlere meraklı olan varsa bu da bi seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

Şirket battığına göre 9 taksitin 6. Sını yatırmasam olur mu ki? Garanti yoksa para da yok o zaman!

Kredi kartı harici taksit de yapıyorlar mıydı hocam? Ben olsam ödemezdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.