Şimdi Ara

Razer Blackwidow Ultimate 2014 Mekanik Klavye İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
15.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok hocam olur mu öyle şey ne dargınlığı Orion sparkda resimlerde görsel olarak everestin klavyeleri gibi geldi gözüme ondan pek ilgimi çekmedi ama yakından görmeden bilemeyiz tabi. Brown switch kullanacak diye okumuştum bir yerde orion içinde ne kadar doğru bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    Yok hocam olur mu öyle şey ne dargınlığı Orion sparkda resimlerde görsel olarak everestin klavyeleri gibi geldi gözüme ondan pek ilgimi çekmedi ama yakından görmeden bilemeyiz tabi. Brown switch kullanacak diye okumuştum bir yerde orion içinde ne kadar doğru bilmiyorum.

    Hocam Orion Spark ta Kogitech kendi Rommer G Switchlerini kullanacak. Tuş hissini merak ediyorum ama ben Orionun tasarımını çok beğendim. Razer in bir şu tasarımı uymuyor kafama.
    G710 mavi şeritle garip olmuş sanki. Ben nedense garipsedim. Mavi rengide yakıştıramadım şu mavi temalı tasarımı pek benimseyemedim Logitechin.
    Çok mu eleştirdim ne yaptım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Banada mavi tuhaf geldi ama zamanla göz alışır diye düşünüyorum senelerce farklı renkte g710 gördük sonuçta Logitechden tek beklendim beni razer blackwidow 2013 veya 2014 almadığıma pişman etmesi :)
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bence Bw14 ü denemelisin. D&R ve ya Mediamarktın bazı mağazalarında var. Kutunun işaret tuşlarının üzerine denk gelen kısmı açık yani klavyeyi teşhir ürünü olmaksızın tuş hissini ve sesini deneyimleyebiliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech'in yeni Rommer-G Switchleri:

    http://gaming.logitech.com/tr-tr/articles/romer-g

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynal

    Bence Bw14 ü denemelisin. D&R ve ya Mediamarktın bazı mağazalarında var. Kutunun işaret tuşlarının üzerine denk gelen kısmı açık yani klavyeyi teşhir ürünü olmaksızın tuş hissini ve sesini deneyimleyebiliyoruz.

    Hocam ben vatanbilgisayarda çalışıyordum şuan mediamarkete başlıcam bir kaç güne media markette razeride deneme fırsatım olacak bol bol Dr'de çok denedim ordan geliyor zaten blackwidow'a ilgim bakalım logitech razeri arka plana atabilir bu sefer.
  • Bu aralar burda cok Blackwidow övüldügünü gördüm hepsinde de razer "kalite" denmiş. Switchler çin malı olunca bu yalan oluyo tabi. Ama pazarlamayı iyi yapınca firma satıyo ürün.
  • Corsair K lar varken razera para verilmez arkadaşlar.
  • Eğer Razer BWU 14'ün Switch'leri Çinde üretilmiyor olsaydı maliyeti dahada katlanacaktı yeterince pahalı bir ürün değilmiş gibi, Zaten Türkiye de bu fiyat hayli hayli katlanıyor yani, Çin de üretiliyor olması bu yönden iyi..
    Ve Razer Türkiye gibi bir firma açılmalı acilen, Razer alınca Aralgame ile uğraşmak yerine daha pratik bi çözüm olur bizim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeeenRipper -- 3 Aralık 2014; 23:16:44 >
  • Corsair ın acilen peripheral ürünlerini türkiyeye getirmesi lazım bence razer falan alınmaz.
  • G710 blue'ya geçerse düşünülebilir. Ama biraz da şu RGB revizyonu lazım. Düz beyaz ışık karanlıkta göz alabiliyor.
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Ben brown olanını düşünüyorum, niye öyle dediniz ki alınmaz mı yani sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS10 kullanıcısına yanıt
    Ben logitech g710 brown switch olanini kullaniyorum 6 aydir. Bir sorun yok, ses biraz yuksek cikiyor cunku tuslari biraz fazla bastiriyorum yazarken ama baska bir sorunu yok. Cok yazan biri icin gayet iyi. Oyuncular icin genelde kirmizi switch diyorlar. Brown ile fazla oyun oynayacak zamanim olmadi henuz.
  • Blackwidow Chroma nın Türkçe Q versiyonu gelicek mi? Gelicekse ne kadar zaman içinde gelicek bilgisi olan var mı? D&R ve Sanalmarketim e sordum ancak geri dönüş gelmedi malesef..
  • Sanalmarketim'e sordum. Türkçe versiyonunun stoklarda olması beklenmiyor diye dönüş yaptılar. Teamturquality sitesinde Türkçe olduğu gösterilmiş ama muhtemelen sallama bilgi.
  • Arkadaşlar kullanan var mı? Ben alalı birkaç hafta oluyor amerikadan eylülde alınan ürünü (neredeyse hiç kullanılmamış) 200tl'ye arkadaşımdan aldım. Aldığım günden beri Fn tuşunu çalıştırmayı başaramadım. Fn'e bassamda fonksiyonlar çalışmıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aventadorr

    Arkadaşlar kullanan var mı? Ben alalı birkaç hafta oluyor amerikadan eylülde alınan ürünü (neredeyse hiç kullanılmamış) 200tl'ye arkadaşımdan aldım. Aldığım günden beri Fn tuşunu çalıştırmayı başaramadım. Fn'e bassamda fonksiyonlar çalışmıyor

    Synapse 2.0 yüklü mü?
    Aslında yüklü olmadan da Fn çalışıyor ancak yükleyerek de dene.
    Kuvvetle muhtemel bir sorun var klavyende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 3 Ocak 2015; 2:43:37 >
  • Synapse yuklu. İnternetten arastirdigimda synapse'in son surumunde bir cok kiside bu problemin oldugunu okudum. Ama cozumu bulabilen gormedim daha. Hardware'den kaynakli oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Razer update ederse bir daha denerim fakat o zamana kadar Fn tusum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu aralar BW 14 alma arifesindeyim, bugün paylaştığın resimlere tekrar incelerken birşey farkettim..Sanırım fotoğrafları çektiğin kameranın sensöründe lekeler veya ölü pixeller mevcut..Her fotoğrafta aynı yerlerde lekeler mevcut..İlk gördüğümde kendi monitörümden şüphelendim ve korktum :) Ancak sorun fotolardaymış..
  • O tik sesinin videosunu beklemekteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.