Şimdi Ara

IFA 2014 fuarında Xperia Z3 Tablet de tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • IFA 2014 fuarında Xperia Z3 Tablet de tanıtılabilir





    Yıl başlarında Sony'nin amiral gemi modeli Xperia Z2'yi yine amiral gemi tablet modeli Xperia Z2 Tablet ile birlikte tanıttığına şahit olmuştuk. IFA 2014 fuarında da aynı strateji tekrarlanabilir. 




    Endonezya'da haberleşem komisyonu onayından geçen SGP621 model numaralı yeni Sony tablet modelinin Xperia serisinin yeni üyesi olacağı tahmin ediliyor. Zira önceki iki model SGP321 ve SGP521 model numaralarına sahipti. 




    Xperia Z2 Tablet modeli en ince ve en hafif 10.1 inçlik tablet ünvanını taşıyordu. Yeni modelin ne tür donanım özellikleri ile geleceği şimdilik bilinmiyor. Ancak Xperia tabletlerin büyük satış başarılarına imza attığını söylemek zor. 




    Ancak bazı kaynaklar Xperia Z2 sonrasında Xperia Z3 modelinin donanım anlamında çok da büyük farklılıklar taşımamasına benzer bir şekilde Xperia Z3 Tablet modelinin de selefinden çok farklı olmayacağını iddia ediyor. Hatta Xperia Z3 Tablet modelinin 8 inçlik orta seviye bir model olabileceğini söyleyenler de mevcut. 




    Sony'nin hem akıllı telefon hem de tablet segmentinde önemli bir yere sahip olan üst seviye Xperia serisine hangi yeni üyeleri dahil edeceğini 3 Eylül günü hep birlikte göreceğiz.  

     

     



    Kaynak:http://vr-zone.com/articles/sony-xperia-z3-tablet-possibly-spotted-way-ifa-announcement/81142.html







  • Z2 diğer amiral gemilerine birlikte çıktı rakiplerine yetişmek için iyi bir yoldu.

    Ama Z3 çıkarsa harbi ayıp olur. Bence olması gereken beklenen Note4 gibi 6" den büyük olmamak şartıyla 20 MP kesinlikle FLAŞlı Z Ultra 2 nin gelmesi lazım.

    SONY C3 teki 5 MP Flaşlı ön kamerada fena olmaz hani yani

  • biz z3 ü bekliyoruz
  • z3 çıksada z2 nin fiyatı düşse.tüketici gözüyle bakmak lazım

  • Z3 çıkacaksa bile en az snapdragon 805 ile gelmeli yoksa z2'den çok da farklı olmaz

  • Z3 sanmış.

    Beyler kafanız mı iyi Z3 Tablet yazıyor başlıkta :D Anaaa mesajlara bak

  • Z3 Snapdragon 810 ile gelmez ise Sony Hayal kurmasın. Kamerada 3xoptik zoom falan koysa iyi olur. N93 te bile optik zoom vardı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximus8282

    Z3 Snapdragon 810 ile gelmez ise Sony Hayal kurmasın. Kamerada 3xoptik zoom falan koysa iyi olur. N93 te bile optik zoom vardı.

    Üreticiler incelik yarışına girdikleri için optik zoom gelmesi hayal olur. Temennimiz daha büyük sensörler ve optik imaj stabilizasyonu.
  • Güzel

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.