Şimdi Ara

Peugot 206 Yol Bilgisayarı hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne işe yarar resimlerden gördügüm kadarıyla ufacık bir ekran bilenler anlatabilir mi ?



  • Araç kaç model ve donanımı nedir acaba ? Çünkü 206 ların düşük donanımlarında yol bilgisayarı yoktur. Tek satırlık bir ekran vardır ve açık kapıyı haber verir radyo ve cd şarkı göstermesine yarar bu kadardır işlevi ama 3 satırlık bir ekran alımıyla ve çakma bir tuşla (sinyal koluna yapılmaktadır ) yol bilgisayarı özelliğine kavuşmaktadır araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ace01

    Araç kaç model ve donanımı nedir acaba ? Çünkü 206 ların düşük donanımlarında yol bilgisayarı yoktur. Tek satırlık bir ekran vardır ve açık kapıyı haber verir radyo ve cd şarkı göstermesine yarar bu kadardır işlevi ama 3 satırlık bir ekran alımıyla ve çakma bir tuşla (sinyal koluna yapılmaktadır ) yol bilgisayarı özelliğine kavuşmaktadır araç.

    3 satırlık ekranın ne gibi özellikleri vardır
  • bu ekran 30km/s hız üstünde anlık tüketimi ve ortalama tüketimi veriyor ve hangi kapını açık olduğunu gösteriyor ve radyo kanallarını (hafızadaki) sıralı bir biçimde gösteriyor. ben de taktırmadım ama forumlarda okumuştum bi ara. 206 yol bilgisayarı montajı diye ararsan gösteriyor nasıl yapılacağını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ace01

    bu ekran 30km/s hız üstünde anlık tüketimi ve ortalama tüketimi veriyor ve hangi kapını açık olduğunu gösteriyor ve radyo kanallarını (hafızadaki) sıralı bir biçimde gösteriyor. ben de taktırmadım ama forumlarda okumuştum bi ara. 206 yol bilgisayarı montajı diye ararsan gösteriyor nasıl yapılacağını.

    pek gerekli bi özellik degilmiş aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.