Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telekomdan internet ve bilgisayar kampanyası

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Telekomdan internet ve bilgisayar kampanyası Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mehmetsary

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Eylül 2006; 7:39:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Türk Telekom'un 'Her eve internet ve bilgisayar' kampanyasıyla KDV hariç 371 ve 481 dolara bilgisayar satılacak. Kampanya 31 Aralık'ta sona erecek

ANKARA Milliyet

Türk Telekom'un 1 Ekim - 31 Aralık 2006 arasında gerçekleştireceği kampanyayla farklı gelir gruplarına yönelik tasarlanan bilgisayarların satışı ile hızlı internet bağlantısı bir paket içerisinde yer alacak. Kampanyada Türk Telekom'un şirketi TT Net proje lideri ve ADSL tedarikçisi, Microsoft yazılım tedarikçisi, Intel donanım tedarikçisi, Vestel ve Casper bilgisayar tedarikçisi olarak yer alacak.
KDV hariç 371 (KDV dahil 437,7) ve 481 (KDV dahil 567.5) dolarlık iki bilgisayar seçeneği sunulacak olan kampanya ile toplam 200 bin bilgisayar satışı hedefleniyor.
"Her eve internet, her eve bilgisayar" kampanyasının tanıtım toplantısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra birçok bakan ve Türk Telekom'u alan Saudi Oger'in Başkan Yardımcısı Muhammed Hariri katıldı.
Erdoğan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi, kendisini kameraya alan bir çocuğa poz verdi ve sonunda "çak" yaptı.
Toplantıda Türkçe bir konuşma yapan Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, sözlerinin sonunda "selamün aleyküm" dedi.

'Ülkeyi internet ağlarıyla donatacağız'
81 ilden 81 çocuğun bilgisayarların başlarında oturmasıyla yapılan tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, "Bıçak katilin elinde olduğu zaman insanın canını alır ama bıçak doktorun elinde bir neşter olduğu zaman hayat kurtarır. Şu anda ben interneti de böyle görüyorum" dedi.
Erdoğan, şunları söyledi:
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesi ile 'yurdu demir ağlarla örmek' o dönemin en büyük idealiydi. Bugün ise, muasır medeniyetlerin sembolü bilgisayar ağıdır. Onun için ülkemizi bilgisayar ağlarıyla, internet ağlarıyla donatacağız."
Başarı için bilginin, insanın ve paranın yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Bunlar başarılabildiği anda neticeye varırız, aksi halde geri gideriz" dedi.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
nescafe07

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Eylül 2006; 12:32:10 

abi bu kdv hariç kısmını anlamadım şimdi ben yani isteyene faturasız mı satılacak kayıt dışı olacak ölemi yada bu bir pazarlama taktiğimi 371 dolar kdv li haliyle yaklaşık 438 dolar yapıyo. o zaman 438 dolar deyin kardeşim fiş almazsam kaça olur diye pazarlıkmı yapcaz sanki

akın48

29 Eylül 2006; 13:27:06 

bu tür kampanyalardan verilen bilgisayarların çık iyi olacağını düşünmüyorun ama bir görmrk lazım

benim hayatta yegane onurum,servetim TÜRK lükten başka bir şey değildir.
ey TÜRK yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yağız yer delinmedikçe senin il ini,töreni kim bozbilir? BİLGE KAĞAN

demirkanat

29 Eylül 2006; 17:58:43 

quote:

Orjinalden alıntı: nika48

bu tür kampanyalardan verilen bilgisayarların çık iyi olacağını düşünmüyorun ama bir görmrk lazım

evet hocam bende seninle aynı kanaatteyim o tür bilgisayarların çık iyi olacağını düşünmüyorum.

yorumlayıcı kişi

29 Eylül 2006; 20:14:34 

başka ülkeler linux işletim sistemi olan amd işlemcili bilgisayarları çok çok ucuza verip öğrencilere bedavaya dağıtıyor. bizimkiler para babası microsoft ve inteli daha da zengin etmek için böyle bir kampanya yapıyor. umarım bu kampanya başarısız olur.

aboneturk

8 Ekim 2006; 16:59:18 

bu sistemler zaten bu fiyatla alınır ucuza satıyorlarmış imajı verilince adsl ücrete dahil sanmıştım ama nerde pakete adslnin sadece 2 aylık ücreti dahil ve 24 ay adsl kullancağınıza dair taahhütname imzalatıyorlar.
çift çekirdek yaygınlaşırken p4 almak mantıksız geliyor bana
yakında 4 çekirdekli işlemciler çıkınca nasılsa çift çekirdekli işlemciye sahip pcler de ucuzlayacak...

BurakLEE

Sisteme Gözat

9 Ekim 2006; 21:06:11 

pc almassak 2 ay bedava ve kurulum ucretı odemeden veriyolarmı ?

Turk Baterist Platformu
aboneturk

10 Ekim 2006; 1:05:23 

quote:

Orjinalden alıntı: BurakLEE

pc almassak 2 ay bedava ve kurulum ucretı odemeden veriyolarmı ?

doğru anladıysam sadece adsl alırsam demek istediniz sanırım
hayır böyle bir satış yapmıyorlar.

TRajikomik

13 Ekim 2006; 21:46:15 

yav çocuklara verecekmişş biz nasıl alacaz

ciddiyim sadece çocuklara mı

bide özellikleri çok düşükmüş yav ben pc2 deki özellikleri 4 sene evvel almısdım onu değişcektim bi iki gün içinde halime şükrettim

crunch_xxx

14 Ekim 2006; 16:56:49 

quote:

Orjinalden alıntı: BlackBird34

yav çocuklara verecekmişş biz nasıl alacaz

ciddiyim sadece çocuklara mı

bide özellikleri çok düşükmüş yav ben pc2 deki özellikleri 4 sene evvel almısdım onu değişcektim bi iki gün içinde halime şükrettim

Çocuklarla Falan Alakası Yok Akşam Ntv De Programda Açıklama Yapıldı Hatta Çocuklara Daha İndirimli Bir Kampanya Düşünüyorlarmış

KALSADA SON NEFES YİNEDE ES-ES Never Change Sony Ericsson And Es-Es
-ESKİŞEHİR-

crunch_xxx

14 Ekim 2006; 16:59:01 

quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

quote:

Orjinalden alıntı: nika48

evet hocam bende seninle aynı kanaatteyim o tür bilgisayarların çık iyi olacağını düşünmüyorum.

Bilgisayarlar Gayet İyi Fiyatlarına Göre

KALSADA SON NEFES YİNEDE ES-ES Never Change Sony Ericsson And Es-Es
-ESKİŞEHİR-

taunussol
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ekim 2006; 19:48:01 

PC2 CESPER MII? PC1 VESTEL Mİİ neeeeeeeeeeeeeee
mustafadamar

26 Ekim 2006; 10:39:55 

bu bilgisayarlarla insanların gözünü boyuyorlar şimdi çift çekirdekli işlamci çıktı ve yaygınlaşıyor.bu p4 işlemciler zaman la daha da çok ucuzlayacak p3 ve celoron gibi

Bakkal Gazi

26 Ekim 2006; 10:46:05