Şimdi Ara

ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
4
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal aysal çok uğraştı bu seneyide kaybetmeye ama en büyük rakibimiz kendi ayağına sıktı.Bundan sonra bu yara dikiş tutmaz.Taraftar yönetim takım ekseninde huuzursuz sezon yaşayackalar.O sezon bitmez.Kim gelirse gelsin aziz yıldırım futbolculara yem etti yanalı,bundan sonra iflah olmazlar.Beşiktaş tek rakibimizdir,ben onların istikrarına güvenmiyorum.Bir yılldız forvetle %100 şampiyon oluruz.

• Olum belki fenerbahce.org yalanlar lan
  • Değil YALAN fenerde iç savaş çıksa, futbolcuların yarısı gitse yine de bizim şampiyon olmamız zor.. Takımın yapısal sıkıntıları var.. Ha belki aziz bu hamleden sonra boş bir yıldız transfer ederse fener belki zora girer ama yine en büyük favori onlar.. Bizim takım olmamız bu aşamadan sonra çok zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Olum belki fenerbahce.org yalanlar lan

:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Olum belki fenerbahce.org yalanlar lan

ben böyle major hata beklemezdim.cidden ayağınza sıktınız.intihar ettiniz.
  • Abi boş yapmayın, belki gelecek t.d on numara iş yapacak ersun'dan daha başarılı olacak ? hem neden beşiktaş'ı hiç işin içine katmıyorsunuz ki ?
  • hadi be bir tane yıldız forvet biter bu iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi bunun daha Beşiktaşı Trabzonu var Fenerbahçenin ölüsü şampiyonluğa oynar.
  • BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Değil YALAN fenerde iç savaş çıksa, futbolcuların yarısı gitse yine de bizim şampiyon olmamız zor.. Takımın yapısal sıkıntıları var.. Ha belki aziz bu hamleden sonra boş bir yıldız transfer ederse fener belki zora girer ama yine en büyük favori onlar.. Bizim takım olmamız bu aşamadan sonra çok zor..

yahu... 8. olduktan sonra sıfırdan kurulup şampiyon olan takımdan bahsediyorsunuz. neyi zor? ikinciydik kardeşim biz geçen sene. şampiyon olmamız mı çok zor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Abi boş yapmayın, belki gelecek t.d on numara iş yapacak ersun'dan daha başarılı olacak ? hem neden beşiktaş'ı hiç işin içine katmıyorsunuz ki ?

Aynen kesinlikle katılıyorum sonuçta fener bu ölüsü top oynar zaten türkiye liginde iş yapan ne olursa olsun 4 büyükler adı üstünde ama ersun yanala üzüldüm o karakterde biri geri dönmez zaten aziz gitmeden bence o takıma tekrar
  •  ŞAMPİYONUZ 4. YILDIZ RESMEN BİZİM
  • kesin bilgi mi
  • Beşiktaş'la Trabzon Bulgaristan liginde oynuyor zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum

yok yaw onlar samimi bir şekilde teselli mesajları yazıyorlar..tamamen samimi bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

BJK lilerinde ellerini ovuşturup şeytani ve de sinsice gülümsemelerini görebiliyorum

• Beşiktaş armut topluyor ya bu ligte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

yahu... 8. olduktan sonra sıfırdan kurulup şampiyon olan takımdan bahsediyorsunuz. neyi zor? ikinciydik kardeşim biz geçen sene. şampiyon olmamız mı çok zor?

Sende demişşin sıfırdan kurulan takım diye..o zaman takımdık.. Şimdi şu koşullarda takım olma ihtimali yok.. Bir yığın olumuş durumda ama takım yok ve olması imkansız gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedios

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Değil YALAN fenerde iç savaş çıksa, futbolcuların yarısı gitse yine de bizim şampiyon olmamız zor.. Takımın yapısal sıkıntıları var.. Ha belki aziz bu hamleden sonra boş bir yıldız transfer ederse fener belki zora girer ama yine en büyük favori onlar.. Bizim takım olmamız bu aşamadan sonra çok zor..

Doğru zaten gs küme düşmüştü demiGeçen sezonki rezil oynayış ve mancini nin kadro vs fantezileriyle 2. olundu ve gruptan çıkıldı.Favori fenermis peh...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.