Şimdi Ara

Seasonic X-Series 1250W Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Seasonic X-Series 1250W Güç Kaynağı
    Eksen Bilgisayar 26.11.2013 faturalı Seasonic X-Series 1250W Güç kaynağı satılıktır. Kutusu ve içindeki çanta ve kadife kılıfı ile, hatta kabloların poşetlerine kadar özenle muhafaza edilmiş bir şekilde sıfırdan farksız verilecektir.

    Tamamen kapatma özellikli akıllı kontrollü SanyoDenki fanı, ekstra stabil güç çıkışları, yenilikçi DC'den DC'ye devre tasarımı ve modüler kabloları ile 5 yıl garantilidir.

    Seasonic X serisi dalında lider güç kaynağı test sitelerinden aldığı övgü ve ödüllerle kalitesini kanıtlamıştır. JonnyGURU'nun yaptığı testlerde zorlamadan %100 yük altında ultra düşük dalgalanma değerini kolaylıkla sunmuştur. Tüm bu özellikleri ile JonnyGURU Recommended ödülüne layık görülmüştür. Ayrıca PCStats Editors Choice, xbitlabs Ultimate Innovation başta olmak üzere sayısız ödülü toplamıştır.

    Seasonic, 1250W güç kaynağında iki farklı akıllı fan kontrol sistemi bulunmaktadır. S2FC (Normal) kontrol sistemi seçildiğinde fan 500W altında 600 RPM hızında döner, 500W üzerinde ısıya ve yüke bağlı olarak fan devri arttırılır. S3FC (Hybrid) kontrol sistemi seçildiğinde %0-30 yük veya 25C altında fan 0 RPM döner, 0 dBA ses seviyesi sunar. 450W üzerinde ısıya ve yüke bağlı olarak fan devri akıllı devre ile ayarlanır.

    Seasonic fabrikasından çıkan tüm güç kaynakları benzersiz bir üretim aşamasından geçmektedir. Tamamen otomatik olan üretim bandından çıkan devrelerdeki bağlantılar kusursuzdur. Bu sayede ürünlerinde çok düşük RMA oranı ve uzun ömür sunan Seasonic güç kaynağına yapacağınız yatırımın karşılığını yıllarca hizmet ederek ödeyecektir.


    Tarafıma banka havalesi yapıldıktan hemen sonra aynı gün kargoya verilir. İstanbul içi elden teslim edilebilir.

    Fiyat : 700 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 5yil yurtici mi garantisi var yoksa seasonicin verdigi garantiden mi bahsediyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydarz kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi
  • seasonic 5 yıl garantı verıyo urunlerıne muthiş psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.