Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
#Lian Lİ KASA+Gigabyte Galaxy Sıvı Soğutma#Akşam fotoları eklendi##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> #Lian Lİ KASA+Gigabyte Galaxy Sıvı Soğutma#Akşam fotoları eklendi## Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MaSTeR-G

28 Eylül 2006; 12:31:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet Arkasadaşlar 2 Adet Karizma ACRLYC kasa modundan sonra alüminyuma dönüş yapalım dedik..Çünkü diğerleri satıldı.... Her ne kadar Bazı Arkadaşlar Lian Lİ Modlamak .... ister deselerde biz yılmadık ve çalışmalara başladık.. Aklımızda Güzel Fikirler var.... Öncelikle Size Çalışmada Kullanacağımız Ekipmanların Bir Kaç Resmini Çektim...

Kasamız..Normalde Kasamızın yan Kapağı şeffa değil..Ama Sağolsun Firebal daki Arkadaşlar Bana bunu Önerdiler..MAVİ UV li yan Panel...Çok Hoşuma Gitti Gerçekten..Tabi ki bu şekilde 1. sınıf bir kasayı kendimiz kesmeye çalışmayacaz..bunun için özel ekipmana ihtiyacımız olacak....Onun içinde tornacı arkadaşlardan yardım alacaz...

Özellikle hortumlar dikkatimi çekti...İtalyan malı ve de biraz ince ama kırılmıyor kesinlikle..ve işlemci bloğu çok karizma duruyor...

Şu ana kadar 3 farklı su soğutma sistemi taktım ve en kaliteli malzeme bunlardı..Tabi biraz tuzlu...

Ve Bu da Meşhur su soğutma bloğu...

Bu Çaışmam da bana sevgili Kardeşim UKYO da benimle fikirlerini paylaşacak ve yardımcı olacak..

Fikirlere Açığız her zamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_gokhan -- 13 Ekim 2006; 20:17:34 >

CoMiNG SooN
MaSTeR-G

28 Eylül 2006; 12:40:16 

Yeni Fotolar

Yeni Fotolar eklenecek

CoMiNG SooN
drahte 1905

28 Eylül 2006; 12:41:34 

Hadi hayırlısı

[drahte1905 | Cennetlik Zebani]
TimeBoy

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 12:51:19 

:D Yahu bu işde paraya bakiyor parayi bastirdinmi kralini yapiyorsun ama biz boyle malzemeleri alip resim çektiremiyoruz çektirsek çektirsek gider kadıköy eksene vitrindeki TT lerle bir resim çektitiriz ancak:D

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
Rockford Fosgate

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 12:53:52 

O su sogutma sıstemının parcaları cok super bnde ısterem

Kasanın kağaa keserken yuregınız azınıza gelecek

Hardware-Arena OC Team

Sp1M 9.984 E6600@5140mhz Lian-Li V2000 + Sony 40V3000 User // Renault Laguna 2.0 16v 147hp

Su soğutmam: Swiftech Apogee GTX Extreme|2 x Swiftech MCW30 SLI|Thermochill PA120.3 Radiator+Alphacool 240+120mm Rad. |Laing D5 1500lt| Dangerden Maze4 |1/2'' Primoflex Tube|1/2''barbs|XSPC Reservoir|4x120mm FM123 fan
InTerCeptor

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 12:56:42 

ya dostum sen coştun iyice hadi hayırlısı...

Eski Nick: xl_ocean

crank54

28 Eylül 2006; 14:03:43 

hacım sen bu işi professional olarakmı yapıyosun

Intel pentuim d 930 3.0ghz 2*2mb(TT Big Typhoon(3.9 Dailiy)), Abit Aw8-max 3rd EyE II, Twinmos 1gb 667 mhz@800 4,4,4,10(Thermal Take Ram Coller), Asus 7600GS Silent(Zalman 9500cu(390/550)), Asus Ta 250 ,Thermal Take 470watt, Segate 200gb 7200 Barracuda, Philips light Scribe Doublelayer DvDR,RW, 17" Samsung 793df,Creative Inspire 2.1, A4Tech X7,
MaSTeR-G

28 Eylül 2006; 14:56:28 

evet arkadaşlar.. Yarı profesyonel diyelim.. Hep sizin için ... Üzerinde çalşışıyorum arkadaşlar kasa büyük olduğu için çalışmak rahat.. bu arada 12 cm 3 fan var rockford sana gönderiyorum boya ile..bana geri yollasın... bu ara da firebal a teşekürler zamanında parçaları zamanında ve sorunsuz elime ulaştırdığı için..

@rockford.. ben sana demedim mi bekle diye parçalar kalite valla..Made in Germany

CoMiNG SooN
helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 15:18:32 

kasa mükemmel yaw lian-li kalitesi işte

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
MaSTeR-G

28 Eylül 2006; 15:45:56 

Su Deposunu Taktım.. Kasanın içi yayla gibi.. Sanırım Bütün su soğutmayı kasanın içine takacam..bakalım olacak mı??

CoMiNG SooN
TuRk_OyUnCu

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 15:51:00 

hacı kasa güzel üzerinde istediğin gibi oynarsın...

XTremeGamer
Hayat kısa,yaşananlar hiç olmadığı kadar gerçekken kim olduğumu sahaya indiğim zaman anladım ve oyuna başladığımda ise gerçekler canımı hiç olmadığı kadar çok yaktı...
İnandığım değer verdiğim herkes ve herşey aslında sadece yalandan ibaretmiş...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
Künefeİsmet2

28 Eylül 2006; 16:02:55 

İşte Lian Li Gözler gönüller kasa görsün kasaların kralı bu helal olsun kardeş kaliteden anlayan adam böyle modlar işte

Core2 6400 Asus PW5 Deluxe 20" Viewsonic LCD 2GB Gskill 800 D9 X1900XTX 1Terabyte Samsung Hdd Plextor DVD Wrıter XFI Platinium Gigaworks 5500 Lian Li V1000 Kasa Logitech klavye+Fare Titan Vanessa L Type Soğutucu yanında biram ve miss gibi Sıcık Ekmek
fenomenhaa

28 Eylül 2006; 16:11:42 

Hoca bloğu biraz gevşet çok sıkmışsın esneme yapmışır hem mobo yamulur hemde blok perf. düşer..Aşağı yukarı aynı düzenek kurulu DQ6 ve cuplex xt northtada aquanın north bloğu var..Aqualar çok kaliteli gerçekten ben çok mennunum

{GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
mc.kork

28 Eylül 2006; 16:12:49 

hocam o su sogutmanın fiyatı ne kadar? linki falan varsa rica etsem bu arada kasa ve içindekilere asık oldum cok güzel görünüyorlar ya maliyeti ne kadar oldu bu kasanın_

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
MaSTeR-G

28 Eylül 2006; 16:36:34 

maliyete bakacaz bana firebal dan yardımcı oldular sağolsunlar..beraber toparladık...

CoMiNG SooN
wenigma

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 17:11:40