Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: #Lian Lİ KASA+Aqua Su Soğutma sistemi+Yeni Kasa MODU Başladı##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: #Lian Lİ KASA+Aqua Su Soğutma sistemi+Yeni Kasa MODU Başladı## Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emir_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Eylül 2006; 18:58:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kim alıyor bu kasaları yaw sırlara karışıyor hepsi
MaSTeR-G

30 Eylül 2006; 19:00:17 

teknoloji aşıkları abi...

CoMiNG SooN
s3k0

Sisteme Gözat

30 Eylül 2006; 19:08:03 

quote:

Orjinalden alıntı: emir_

yarın bi gün çıkıp ben modladım diye çıkacaklar

s3k0

Sisteme Gözat

30 Eylül 2006; 19:13:47 

kasa çok genis 19 lcd al yana kapağa göm gitsin walla o derece büyük benb onun içine 3 makine dizerim walla

mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Eylül 2006; 19:21:34 

abi su tornacı nerede bende kestirecem bu arada plexy yi nereden aldın ne kadara aldın bi yardımcı olursanız sevinirim abcim bu arada var ya kasa cok deli manyak olmus inanılmaz muhtesem ötesinin sonu yani alana hayırlı ugurlu olsun valla

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
volkov_19

1 Ekim 2006; 0:11:27 

abi birkaç gün kayboldum yaptıklarına bak abi sen doğuştan sanatkarsın abi kimse sana bişey diemez valla

Rockford Fosgate

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Ekim 2006; 0:24:22 

adam cok kalıtelı kesmıs bayada guzel olmus kasa bnmkınden bıle buyuk harbı buyuk kasa ama bn Silverstone alacagım dream machıne 2005 karar verdım

Hardware-Arena OC Team

Sp1M 9.984 E6600@5140mhz Lian-Li V2000 + Sony 40V3000 User // Renault Laguna 2.0 16v 147hp

Su soğutmam: Swiftech Apogee GTX Extreme|2 x Swiftech MCW30 SLI|Thermochill PA120.3 Radiator+Alphacool 240+120mm Rad. |Laing D5 1500lt| Dangerden Maze4 |1/2'' Primoflex Tube|1/2''barbs|XSPC Reservoir|4x120mm FM123 fan
TimeBoy

Sisteme Gözat

1 Ekim 2006; 1:16:31 

Gökhan kaça okuttun kasayi.:D

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
InTerCeptor

Sisteme Gözat

1 Ekim 2006; 1:18:43 

quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

quote:

Orjinalden alıntı: emir_

yarın bi gün çıkıp ben modladım diye çıkacaklar

çalışma ve ortaya çıkan görüntü güzell ama mod nerede??

gerçekten hoş görünüyor

Eski Nick: xl_ocean

MaSTeR-G

2 Ekim 2006; 10:01:02 

abi mod nerede güzel fikir.... Kasanın kapağını yeni kestirdik tornacı abimize görmedin mi ...Mavi UV li acrlyc yan panel ekledik kocaman...Bu arada kasayı alan arkadaş sadece kasayı istiyor.... kendi su soğutması var..bakalım bugün gelecek tekra buraya...ben vermek istemiyorum bu su soğutmayı takmadan....birazdan belli olacak arkadaşlar...bu arada yan panel i nereden aldım mereak eden varsa PM atın... ... arkadaşlar bugün çalışmalara hız verecem su soğutmayı halledecem inşallah.. hele bir haber gelsin bakalım önce....Bu arada kasayı fazla hırpalamadan ek şeyler eklemeye de bakacaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_gokhan -- 2 Ekim 2006; 10:01:48 >

CoMiNG SooN
sasuta

Sisteme Gözat

2 Ekim 2006; 12:46:20 

master benim gördüğüm kadarıyla plexiyi kapağa yıldız vida ile vidalamışsın onun yerine ben sana alyan vida öneririm daha orjinal duruyor.....

Serhat İşkodra

2 Ekim 2006; 13:52:46 

Kasa modlarıyla şenlendirdin ortalıgı eline saglık''master_gokhan''
Yan kapagı kesen cok guzel ve duzdun kesmiş tebrikler.

''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
M.KEMAL ATATÜRK

Mükemmellik Eklenecek Birşey Kalmadığında Değil,Alınacak Birşey Kalmadığında Oluşur...

MaSTeR-G

2 Ekim 2006; 15:25:44 

arkadaşlar son bir kararla kullanılacak sıvı soğutmayı değiştirebilrim... 1 saat sonra belli olacak kusura bakmayın sizide merakta bırakıyorum ama bu hafta bitirecez inşallah... en güzeli yapıp vermek istiyoruz da ondan...

CoMiNG SooN
Rockford Fosgate

Sisteme Gözat

2 Ekim 2006; 16:24:06 

ohhooo hadı yaaa nerde kaldı

Hardware-Arena OC Team

Sp1M 9.984 E6600@5140mhz Lian-Li V2000 + Sony 40V3000 User // Renault Laguna 2.0 16v 147hp

Su soğutmam: Swiftech Apogee GTX Extreme|2 x Swiftech MCW30 SLI|Thermochill PA120.3 Radiator+Alphacool 240+120mm Rad. |Laing D5 1500lt| Dangerden Maze4 |1/2'' Primoflex Tube|1/2''barbs|XSPC Reservoir|4x120mm FM123 fan
reckLessdark

2 Ekim 2006; 16:28:17 

çok güsel olmuş ellerinize sağlık son halini merak ediyorum

X-Chanin

2 Ekim 2006; 17:28:56 

malzeme seçimin çok güzel. umarım güzel bişeyler çıkar. kolay gelsin

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.