abi su tornacı nerede bende kestirecem bu arada plexy yi nereden aldın ne kadara aldın bi yardımcı olursanız sevinirim abcim bu arada var ya kasa cok deli manyak olmus inanılmaz muhtesem ötesinin sonu yani alana hayırlı ugurlu olsun valla
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
abi mod nerede güzel fikir.... Kasanın kapağını yeni kestirdik tornacı abimize görmedin mi ...Mavi UV li acrlyc yan panel ekledik kocaman...Bu arada kasayı alan arkadaş sadece kasayı istiyor.... kendi su soğutması var..bakalım bugün gelecek tekra buraya...ben vermek istemiyorum bu su soğutmayı takmadan....birazdan belli olacak arkadaşlar...bu arada yan panel i nereden aldım mereak eden varsa PM atın... ... arkadaşlar bugün çalışmalara hız verecem su soğutmayı halledecem inşallah.. hele bir haber gelsin bakalım önce....Bu arada kasayı fazla hırpalamadan ek şeyler eklemeye de bakacaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_gokhan -- 2 Ekim 2006; 10:01:48 >
Kasa modlarıyla şenlendirdin ortalıgı eline saglık''master_gokhan'' Yan kapagı kesen cok guzel ve duzdun kesmiş tebrikler.
''Ben diktatör değilim. Benim kuvvetim olduğunu söylüyorlar. Evet bu doğrudur. Benim isteyip de yapamayacağım bir şey yoktur. Çünkü ben zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem. Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim.''
arkadaşlar son bir kararla kullanılacak sıvı soğutmayı değiştirebilrim... 1 saat sonra belli olacak kusura bakmayın sizide merakta bırakıyorum ama bu hafta bitirecez inşallah... en güzeli yapıp vermek istiyoruz da ondan...