Şimdi Ara

Nexus 5 denize düştü teknik servis önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum cebimdeyken ben denize düştüm aslında durum böyle. Sıkıntı şu LG teknik servisi anakart değişimi için 800 TL gibi astronomik bir rakam istedi. Başka ufak telefoncuları falan gezdim yaparım diyen oldu yapamam diyen oldu ama hiç birine güvenemedim tam olarak. Sorum şu ki güvenilir daha önce memnun kaldığınız ve bu işi daha ucuza yapabilecek bir teknik servis biliyor musunuz? Telefonu alalı 6 ay olmadı daha eskitemedim bile.



  • çok da nickimde kullanıcısına yanıt
    Ucuza yaparlar mı bilmem, ancak daha önce bozulan ve birçok tamircinin uğraşıp yapamadığı Galaxy S3'ümü tamir etmişlerdi. İstanbul'daysan götürüp baktırabilirsin. İstanbul dışında isen de kargoyla gönderebilirsin.

    http://tamirdunyasi.net/
  • Teşekkür ederim hocam İstanbul'dayım gidip soracağım.
  • Sıvı teması olan cihaz tamir olmaz. 800 ₺ bence az istemiş. Tamir etmezler çünkü sıvı temasında tam olarak ne olduğu belli olmaz.

    Burada yapılacak tek şey var ana kart tiner ile temizlenmesi lazım. Büyük ihtimalle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 tl nedir ya telefon suan 1150 tl zaten
  • 2-3 gün pirinçte bekletin düzelir belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denize nasıl düştün
  • Pirinç tuzlu suda fayda etmiyor hocam 2 gün kadar beklettim zaten.

    Sahildeyken üç tane sokak köpeği kovalamaya başladı kaçarken kaydım yuvarlandım düştüm.

    Telefonu en son bu yakınlardaki phonedoctor diye bir yere bırakmıştım 200 TL'ye yaptılar ama hareket sensörü çalışmıyordu ben de ödeme yapmadan eski bozuk haliyle aldım. Yarın tamir dünyasına götüreceğim o civarlarda 2 yer daha buldum o ikisine de bakacağım.
  • Malesef ben de denize girerken şortun cebinde unutmuşum.Olay başımdan geçeli 2 hafta oldu.Ancak daha servisine sorma fırsatım olmadı.Geçmiş Olsun...
  • Denize giren telefondan %90 hayır gelmez beyler içini çok iyi temizlenmesi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar sonra son durum: Maalesef bir kaç gün önce, vefat eden diğer telefonlarımın yanında çekmecemdeki yernini aldı. O ilk verdiğim 200 TL'ye yapacağını söyleyen yere tekrar verdim en son olarak hiç bir yerden sonuç çıkmayınca(ya çok uçuk fiyat verdiler ya da yapamadılar). Onlar da tekrar baktıklarında yapamadılar. Ya bekledikçe daha kötü oldu ya da verdiğim yerlerden biri daha fena bozdu bilemiyorum. Kendim takarım va ya taktırırım belki diye internetten anakart bile baktım ebay'de bulabildim sadece o da 190 $'dı. Yapacak bir şey kalmadı artık aylarca peşinde koştuktan sonra yeni telefon alacağım mecburen. Yardım eden herkese teşekkürler.

    Şimdi de yeni telefonlara bakıyorum biraz, Nexus 6'ya baktım da çok büyük olmuş. Hadi o ciddi bir sıkıntı değil özellikleri genel olarak mükemmel o özelliklerde boyutu da büyük olsun biraz dedim ancak fiyatı eski Nexus'lara göre çok uçuk. Şimdi tekrardan Nexus 5 almayı düşünüyorum o fiyata o özellikler başka telefonda yok gibi. Bir de Xperia Z3 Compact baya ilgimi çekti onu da ucuza bulursam alabilirim belki. Neyse tekrardan ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.