Şimdi Ara

The Last Witch Hunter (2015) | Vin Diesel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 5 Ağustos 2014 - Bant Magazine
    The Last Witch Hunter Kadrosunun Yeni İsmi Elijah Wood

Bugüne kadar Vin Diesel, Rose Leslie ve Michael Caine’i izleyeceğimizi öğrendiğimiz, Breck Esiner’ın yeni filmi The Last Witch Hunter‘ın kadrosuna Turquoise Wisdom’la bir kez daha Türkiye’ye gelecek Elijah Wood da katılıyor.

Ölümsüz bir cadı avcısının (Vin Diesel) hikayesi anlatılan filmde cadı rolünde Rose Leslie’yi izleyeceğiz. Wood’un ise hangi karakteri canlandıracağı henüz açıklanmadı.

19 Şubat 2015 - Beyazperde
    Son Cadı Avcısı Vin Diesel Yüzünü Gösterdi

Hızlı ve Öfkeli 7 ile sinema salonlarını ziyarete hazırlanan Vin Diesel sıradaki projesi için de gün sayıyor. Oldukça farklı bir türde, fantastik sularda gezinecek olan The Last Witch Hunter filmiyle merhaba diyecek olan Diesel, bugün resmi Facebook hesabından çok özel bir görsel paylaştı.

Yıllar önce Derin Karanlık ve Boiler Room filmleri ve bu yıl ise Hızlı ve Öfkeli 7 ile The Last Witch Hunter'ın aynı günlerde vizyon şansı bulacağını söyleyen isim ne kadar şanslı olduğundan da bahsediyor.

Vin Diesel'e, Yüzüklerin Efendisi serisinden Elijah Wood ve usta aktör Michael Caine filmde eşlik ediyor. Breck Eisner'ın yönettiği yapımda ölümsüz bir cadı avcısı, düşmanı olan dişi bir cadı ile güç birliğine girip insanlığı yok oluştan kurtarmaya çalışıyor.

The Last Witch Hunter filmi 23 Ekim 2015'te vizyona girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 19 Şubat 2015; 19:59:37 >

• Rose cadı olmayaydı eyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 6 Ağustos 2014; 11:09:08 >
  • Film 2015 Yılında Vizyona Girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Nisan 2015; 15:14:23 >
  • vikinge benzemiş.

GoT baya kişinin önünü açtı.

• gerçekten tam viking olmuş. keşke diziye alsalardı dieseli
  • Viking Diesel olmuş bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda ararken kolaylık olsun imdb linki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

forumda ararken kolaylık olsun imdb linki.

Hatırlatma için teşekkürler. Dün koyacaktım ama unutmuşum. İlk mesaja ekledim.
  • tam bir vikin sabırsızlıkla bekliyorum
  • Cadı avı ile ilgili en son Hansel ve Gratel filmi çıkmıştı sanırım. Bakalım bu film çıtayı ne kadar yükseltecek.
  • VIN DIESEL'de yaşlandı vay be yüzündeki kırışıklıkları sayabilirim, gerçi tip aynı ama yıllar diyoruz biz bu olaya.
  • vin diesel riddik 3 te bekleneni vermedi. riddik 1-2 yi arar ettiler. ff seriside sıktı zaten.

• Trailer da geldi.
  • Modern Vanhelsing ve Blade kokusu aldım güzel olabilir.
  •  The Last Witch Hunter (2015) | Vin Diesel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Eylül 2015; 11:41:51 >
  • Filme ilk günde gitme fırsatı buldum. Gayet güzel filmdi beğendim.
  • RT ortalaması %15 seyircide beğenmemiş %54.
  • Vin Diesel sevdiğim aktörlerden biri olduğu için fırsat bulduğum gibi gittim filme. Ortalama bir film olmuş. Beğenemediğimi söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imdb 6.4, yoklukta izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi döndük filmden genel olarak begendik 2.yarısı sıkıcıydı ve bazışeyleri çok basitleştirmişler cok cok daha iyi olabilirdi.2. filmi gelecek heralde.

Yani koskoca cadı kraliçesi ile savaşıyor sahne 3dk surmuyor kılıcı fırlat öldü buakdar basit son olamazdı ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.