Şimdi Ara

Epson sx 125 kartuş tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar haftada en az 1 çıktı aldığım ve 3 yıldır da kullandığım yazıcım cartayı çekti sanırım,2 gün önce çıktı almak için yanaştığım da kırmızı olan kartuşta x işareti çıktı,kartuşlar kolay dolan denenlerden ve elle resetlemeli,mürekkep işareti ve tuşu yani kırmızı led yanıp sönüyor tak çıkar, reset silgi ile silip temizleme falan forumlarda olan neler varsa yaptım ama sonuç aynı kırmızının olduğu kısma başka kartuş taktığım halde yine aynı slot hatalı görünüyor yani kartuştan değil gibi,kafa temizleme yapmıyor çünkü biri tanınmayınca olmuyor.ne yapmamı önerirsiniz bilen tecrübe edeniniz oldu mu, yoksa kaldırıp atacam zaten 3 sene çalıştı 60 liralık yazıcı.apartmandan atsam heyecanlı olur gibime geliyor...sonra 2 rekat şükür namazı kılarım.
     Epson sx 125 kartuş tanımıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 5 Ağustos 2014; 0:51:02 >







  • dolan kartuşun çipini değiştirirseniz sorun ortadan kalkar. çip değiştirmek oldukça kolay ve ucuz, bence atmayın yazıcıyı. küçük bir masraf ile tekrar kullanabilirsiniz
  • eski tip kartuşların çipler pilli idi çiplerin arka kısmında saat pili olurdu belki sizin kilerde pilli tipdir. pili bitmişse değiştirirsiniz pili , yinede atmak isterseniz adresinizi verin pencerenin altında beklerim ben siz atınca ben yakalarım belki :)
  • evet kartuşlara baktım da arka tarafta pil var,yazıcıyı dağıttım komple temizlik yapıyorum,geri topladaıktan sonra ,pil değiştirip deneyeceğim tşkler ,çalışmazsa balyozu yer .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.