Şimdi Ara

Sızıntı üstadı Evleaks yayın hayatına son veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sızıntı üstadı Evleaks yayın hayatına son veriyor





    Sadece Twitter üzerinden yayınladığı sızıntı görseller ve bilgilerle son iki yıldır teknoloji gündeminde kendisine haklı bir yer edinen Evleaks ya da gerçek adıyla Evan Blass, yayın hayatına son verdiğini duyurdu.




    Engadget ve Pocket Now sitelerinde editörlük yapan Evan Blass daha sonra firmalarla ikili ilişkilerini kullanarak Evleaks hesabı altında Twitter'dan mobil cihazlarla ilgili yüzlerce sızıntı bilgi ve görsel paylaşmıştı. Bu bilgilerin çok yüksek oranlarda doğru çıkması Evleaks'in popülaritesini de artırmıştı. 




    İlk bir yıl adeta bir fenomene dönüşen ve gerçek ismini sır gibi saklayan Evleaks, geçen yıl itibariyle bir teknoloji sitesine röportaj vermiş ve gerçek kimliğini açıklamıştı. 




    Hali hazırda piyasada olan sayısız cihazın daha lansmanı yapılmadan tanımamıza vesile olan Evleaks, kendisine ait bir site de açmış ve reklam yayınları ile gelir elde etmeye başlamıştı.




    Evan Blass sızıntı işine son vermesine sebep olarak ise özel hayatındaki bazı sağlık sorunlarını ve mali problemlerini gösteriyor. Evleaks'in yokluğunda oluşacak boşluğu ise kimin dolduracağı merak konusu. 

     

     



  • bırakma haberini de farklı bir yerden sızdırsaydı.

    son sızıntısı..

  • Ekrem71 varken Evleaks kim takar.. Gönüllerin sızıntı cisi eko..

  • Ne kadar boş bir haber. MS hastalığı bir sebep fakat asıl nedeni geliri olmaması. Twitter'da yayın yapmasına rağmen internet sitesi de vardı fakat siteyi ekstra gelir için sonradan açmıştı. Siteye çok ziyaret almadığı ve girenlerin de çoğunluğu **** kullandığı için finansal sorunlar yaşadığını iddia ederek son verdi yayın hayatına Evan Blass. Ekrem71 bilginize... Belki bakıp güncelleme gereği hissedersiniz

    Kimliğini açıkladığı site de kaynaktaki AndroidPolice. Niye bunların ustu kapatılıp bir site diye geliştiriliyor?

    Zaten siteye girince görürsünüz adbock kullanıyorsanız sağda solda elinizi vicdaniniza koyun da kapatın şunu yazılarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 4 Ağustos 2014; 14:47:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamın reklama ihtiyacı yok. O Sızıntı ürünleri nasıl elde ediyor acaba? Firmalar ürünlerinin adlarını duyurmak için aylar önce veriyorlar parayı adamda yazıyor. Zaten teknoloji siteleri Evleaks selam yazsa sitelerinde paylaşacak duruma geldiler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByCenkay

    Adamın reklama ihtiyacı yok. O Sızıntı ürünleri nasıl elde ediyor acaba? Firmalar ürünlerinin adlarını duyurmak için aylar önce veriyorlar parayı adamda yazıyor. Zaten teknoloji siteleri Evleaks selam yazsa sitelerinde paylaşacak duruma geldiler.

    Finansal sebeplerden kapattı adam siteyi. Emin misiniz para aldığına?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işinden nasıl olmuyor anlamadım bizde tazminat davası açarlar

  • baktıkitelefonlawrı sızdırmak da fazla para yok üretmeye başlamaya karar verdi heral de

  • note 4 ü de sızdırıp öyle gideydin keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.