Şimdi Ara

(Güncelleme 08-09-2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
0
Favori
13.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ile ilgili bilgiler kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 8 Eylül 2007; 17:51:22 >

• emunuz agi str gibi bonusları destekliyor mu? attack power vs çalışıyor mu?
  • Armor-str/agi oranları destekleniyor... Emu versiyonu Bildiğiniz emu versiyonlarından yüksek...
    Version 0.5195.1.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 28 Eylül 2006; 8:53:23 >
  • forum açılmıyor bi sorunmu var herşey tamamda set realmlist kalmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuRmert

forum açılmıyor bi sorunmu var herşey tamamda set realmlist kalmıştı

set realmlist e şunu yaz girersin buyuk ihtimalle " set realmlist yokyokwow.servegame.com "
  • guzel kardesım laf carpıtmaya calısacagına sende bır seyler uretmeyı denesen nasıl olacak ?
    efendı gıbı acıklamanı yap oyunculara duyur olmuyor degılmı ? İlla bir kasınılacak illa bir satasılacak saga sola.

wowemu'yu kendım tek basıma indirdim demek istedin herhalde Emularımızı kendimiz hazırladık cumlesınde degıl mı ?

ha pardon ben buyuk guncelleme dıyıp sozumona hıcbırsey yapamamaya devam edeyım degıl mı aslan parcası ?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

guzel kardesım laf carpıtmaya calısacagına sende bır seyler uretmeyı denesen nasıl olacak ?
    efendı gıbı acıklamanı yap oyunculara duyur olmuyor degılmı ? İlla bir kasınılacak illa bir satasılacak saga sola.

wowemu'yu kendım tek basıma indirdim demek istedin herhalde Emularımızı kendimiz hazırladık cumlesınde degıl mı ?

ha pardon ben buyuk guncelleme dıyıp sozumona hıcbırsey yapamamaya devam edeyım degıl mı aslan parcası ?.

Emularımızı kendimiz hazırladık derken, bütün script,tcl,save dosyalarının en iyisini hazırlamaya çalıştık.(En son güncel sürümleri bulduk, gerkli düzeltmeleri biz yaptık) Tek ben değil Ekipçe yaptık bu işi... Hazır emulardan kullanmadığımızı oyunu oynayan arkadaşlarımız farkedecektir. Büyük güncelleme sözü Genel bir söylemdir, üzerinize alınmak sizin aklınıza kalmış bir şeydir. Sonuçta herkesin hür idaresi vardır.

Forumlarımız host değişikliği nedeni ile Bir süre kapalıdır. ama Saat 12.00pm 28-09-2006 itibari ile açık gözüküyor. Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 12 Ocak 09:30
    20 yıl önce açıldı
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maxSEPHIROTH Mix serverında GM değilmi yaa.damarına bastınız adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 28 Eylül 2006; 16:12:14 >
  • Hem suclu hem guclu hemde omurgasız boyle olunuyor demekkı

genclıgınıze verıyorum dıyerek konuyu kapatayım en guzelı

kolay gelsın yokyok
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

guzel kardesım laf carpıtmaya calısacagına sende bır seyler uretmeyı denesen nasıl olacak ?

+999999999999
  • sephiroth an enstanteneler yine nie celallendiki?
  • size basarılar yok yok
  • ya nası yapcaz ılk once wowun clientınımı download edıcez sonra accountu sızın netten mı alıcaz ve sızın free serverın downlaod lınkı nerde lınk veırısen memnun olurum cvp pls
  • kurulum için hiçbi bılgı vermemişsınız download etmek ıstedım paralı bıraz daha ayrıntılı anlatın sunu
  • lord.blade serverın kendi sitesinde ayrıntılı anlatılıyor yok yapamadıysan ordan sorarmısın yok yine illa burdan istiyosan anlatayım

iyi oyunlar
  • süper bi server ..girin deneyin pişMan olmassınız...
  • 1 ekim güncellemesi, başarı ile yüklenmiştir. Gerekli bilgiler forumumuzda mevcut....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 25 Temmuz 2007; 10:55:50 >
  • lag yok bug nerdeyse yok olsa bile gmler herzaman ilgileniyolar yeni açıldığı için görevlerde xpler 4-5 katı geliyor boş boş mob kesmiyosunuz ve uzun soluklu bi server olucağa benziyor bence geç kalmayın
  • 1.12 ile girebilirmiyim bu servere
  • Ne yazik ki "hayır", versiyon 1.11.2 ye düşürmelisiniz. İyi günler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.