Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
37.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junkieismylord-

    Annesini öldurmus ve kendi vucuduna zarar vermis.Cehennem sicak olmali ahmet ?

    hiç birşey kesin değil bence böyle konuşmamalısın.Allah rahmet eylesin arkadaşa
  • Cemaatte bazi gencler vardi kendileri din konusuna cok baglilardi hatta abi denen kisilerin kendilerine su kovasi tarzi garip bir seyle kabeyi gosterdiklerini soylerlerdi.
    Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolores O'Riordan -- 4 Ağustos 2014; 22:43:20 >
  • ben de bu sabah okudum daha cinayetin sebebi belli olmadan türk medyasına güvenipte adamın günahını almayın. Arkadaş medyada öyle bir sallamış ki yok para psikoloji yok ölüm deneyi terbiyesizlik resmen devlet devlet değil ki yalan yazmak karalama yapmak suç değil bu ülkede adam lys birincisi gidip intahar edecek neden?
  • trollemeye çalışan itler+ ahmetin arkasından saçmasapan konuşanlar canımı sıkmaya başladı. başlıca amacım herkesin elini açıp bu değerli arkadaşım(ız) için bi dua etmesi sonraki aşamada ise bu dünyada kalıcı olmadığımızı ve ölümün yaş gözetmediğini hatırlatmaktı.. herkes duasını edip dersini aldı diye düşünüyorum 15000 sefer okundu.. ya admin şu trolleri engellesin de konu ahmetin hatırasına kalsın ya da konu silinsin lütfen.

    edit: intihar edip annesini öldürmüş olabilme ihtimali beni de çok şaşırtıp üzdü ama bu sadece bir iddia ve öyle olmuşsa bile bu insanın bize yardımcı olan iyi bir insan oldugu ve ölünün arkasından kötü konuşulmaması gerektiğini unutturmamalı bize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 4 Ağustos 2014; 22:46:45 >
  • Donanımhaber Ifşa Timi işbaşında anlaşılan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOCUĞUN GÜNAHINI ALMAYI BIRAKIN ARTIK!
    Tip istemedigi icin intihardir diyenler bile var yaziklar olsun be cocuk tip istemese neden TIPIM NASIL (SS)LI diye konu acsin, istemese bile bundan kime ne?
    Madde kullaniyormus, dindarmis falan filan birakin bunlari Allah askina.
    Olen kisinin arkadasindan konusulmaz. Arkasindan kotu yorum yapanlar nasil helallik alacak olen kisiden?

    Lutfen daha fazla konusmayin arkasidan, sadece dua edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailesi ve çevresindekiler, din felsefesi ile çocuğun içini çürütmüşler. işin içine bir dmt girince gençliğin verdiği cehaletle overdose yapmış olmalı. unutmadan, dmt islami çevrelerde sık kullanılan bir uyuşturucu. bu tip kimyasallarla ortadoğu'da birçok islami militan yetiştiriliyor.

    çocuğum çok dindardır. çocuğum evde oturur, kendi halindedir dememek lazım. onunla ilgileneceksin. ailesi resmen çocuğu uçuruma sürüklemiş
  • Allah rahmet eylesin , cidden bir saniye sonramız garanti değil..
  • hasan2144 kullanıcısına yanıt
    Dostum Bu DMT konusu beni çok rahatsız ediyor içerikten silersen çok sevinirim burada genç arkadaşlar var ve eminim şimdiye kadar bir çok insan araştırmıştır.

    DMT resmi olarak kullanılan bir çeşit uyuşturucudur ve bilinçsiz şekilde tüketilmesi ölüm ile sonuçlanır DMT direkt olarak alınmaz ve bunu türkiyede bulmanız imkansız'a yakındır bulsanızda çok çok pahalıya bulunur ve asla tek başına içilmez belli bir kriteri vardır boşuna araştırmayın.


    Arkadaşa Allah rahmet eylesin umarım bu trajik durumdan biran önce kurtulunur Babasına yazık adam hem ailesini kaybetti üzerine birde katil damgası yedi. Umarım en kısa sürede yetkili savcılık ve adliye birimleri konuyu aydınlat
    ır.
  • yok böyle birşey.Bugün nerde okudum hatırlamıyorum biri demişti cerrah paşa tıpı kazanan bi arkadaşım öldü felan demişti cerrahpaşa tıpda birşeyler var ya Neyse bakalım Allah'a bırakalım orayı.
  • Allah rahmet eylesin
  • ALLAH RAHMET EYLESİN .
  • Allah rahmet eylesin üzücü bir olay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silent Guardian

    Ulan Adamlar yazmış "Herşey sınav değil, biraz ahirete çalışmak lazım" en çok artı almış. Tamam bende düşük puan alıyorumda ne kompleks yapmışsınız arkadaş. Adamın dindar olmadığını nerden biliyorsunuz ki? Te allam ya, ne günlere kaldık. Kaldı ki dindar olması ya da olmaması kendini ilgilendirir, ölmüş birini eleştirmek hanginize düşer? Eksi vereceksiniz biliyorum ama yorumumu bi düşünün, hak vereceksiniz. Bu kadar acımasız olmanıza dayanamıyorum, kesinlikle size kızgın değilim; sizin adınıza gerçekten üzgünüm; size acıyorum ve sizden iğreniyorum.

    Ulan adamı elestırdıgımız mı var Allah mekanını cennet bahcesı eylesın dedık. Dıger yazılanlar bızler ıcındı ıbret alması gereken bızlerız. Neyın trıbındesın sen tövbe Yarabbi ya

    edıt: artıste bak bırde ustune bıze acımışmış bızden ıgrenmışmış. Ego tavan yapmıs tatlım alcaktan uç bıraz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE3C8F4-B -- 5 Ağustos 2014; 0:02:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle Allah'tan kendisine ve annesine rahmet, başta babasi olmak uzere tum yakinlarina da bassagligi diliyorum.
    Vefat eden arkadasin konusunu onceden okumustum. En son pazar gunu de vefat ettigini duyunca sok oldum. Anladigim kadariyla dh de herkese elinden geldigince yardim etmeye calisiyormus. Şu hakkinda yazilan habeelere de suan icin pek itibar etmemek gerekiyor. Dmt felan bunlarida sakin arastirmayin geecekten urkutucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar iyi niyetinizi anliyorum fakat siz de dmt'yi arastirmayin deyince millette ters etki yaratiyor daha cok arastirasi geliyor.
    Bu tarz konular tamamen kalksa daha iyi olacak aslinda, arkasindan iyi olsa bile konusmamak gerek artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    sen ölünce de doğan bir çocuk sevinecek... ne mutlu o çocuğa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OguzKn

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rietveld

    Ben Lüleburgazlıyım.Olay bana intihar gibi geldi.O yaşadıkları Çağrı Kent sitesini biliyorum.Güvenlikçisi var kameralar var.Eve zorla girilme izi yok boğuşma izi yok.Komşular kimseyi görmemiş ve birşey duymamış.Babasının tabancasıyla vurulmuşlar.

    Bu bulgulara göre bakıldığında intihar gibi duruyor.Annesinde 2 kurşun kendisinde de kafasından tek kurşun varmış.Otopsiden sonra çıkar ortaya eğer elinde barut izi varsa falan.

    Arkadaşlarınada tıp fakültesini istemediğini ailesinin zoruyla yazdığını söylüyormuş.Cinnet getirip bir anda böyle birşey yapmış olabilir.


    Cerrahpaşa ingilizce 2014 girişliler whatsapp grubumuz vardı grubu kendisi kurmuştu. Grupta hiç öyle bir şey yazmamıştı hatta şimdiden medikal ingilizceyle ilgileniyordu zorla giden adamın yapacağı şey değil bunlar. Bence fazla komplo teorisi kuruyorsunuz.

    Gerçekler üzerinden varsayım yapıyorum sadece.Belkide cinayettir birşey dediğim yok benimki tahmin sadece.

    Arkadaşlarıyla bizzat konuştum o yüzden öyle birşey demiş diye yazdım.Kafadan sallamıyorum yani.

    Bir arkadaşta saçma sapan konuşmayın arkasından dua edin sadece demiş.Olay bir aydınlansın bakalım dua ederiz o zaman.Eğer annesini öldürüp intihar ettiyse ne dua edicem arkasından beddua ederim.




  • Rietveld kullanıcısına yanıt
    benim tepkim sadece dtm üzerine buda çünkü bonzai gibi yayılabilir kanunen yasak olmayan bir şey hiç bir ülkede

    Çok entrasan mermi sesi yok 3 mermi var silahı kimse bilmiyor ama silah ortaya çıkıyor merakla takipte olucam
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.