Giriş
27 Eylül 2006, 16:51:40
-- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ -- LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...! % - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- % Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA.. [- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -] Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =( =- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-= GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..! ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..! RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa.. CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..! KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR..(L) Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara.. AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] :'( :@ - 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ { 0 Derece } (K) - Love İs NoThinG.. Maybe one Day..(L) [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don'T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :@ ( bu bnm en sık kullandığım nicklerden biri ) Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa...) NicK Şuan MeşguL.. - Geçer Demek İnan Zor Çünkü Aşk Senin Adın...- Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı.. :'( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yüreğimde Acısı KaLdı.. [ - thïs ïs lätër not lovë ïs cÿbër - ]
_____________________________ [img]http://img83.imageshack.us/img83/7517/gkhanzenkkkkjv2.png[/img]
27 Eylül 2006, 17:31:55
[ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ]
güzell
_____________________________ вғפ шαdvэѕ эи іттів шаפνак эи
27 Eylül 2006, 18:20:44
27 Eylül 2006, 18:57:35
evet güzel
quote: Orjinalden alıntı: taeez [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] güzell
27 Eylül 2006, 18:59:04
paylaşım için saol
27 Eylül 2006, 19:17:16
Sağol kardeş
_____________________________www.anitolia.com
aswod
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
27 Eylül 2006, 19:24:57
Arkadaşlar teşekkür etceğinize güzel nickler yazın da bizlerde faydalanalım daha başka nickleri olanlar burada bizimle paylaşsın..
Mesela benim nickim:
"Bilgisayarınıza virüs giriyor" İlk MSN e girdiğimde sağ alt köşede bu yazı çıkınca dalgın olanlar biraz teleşlanıyor tabi..
27 Eylül 2006, 19:43:19
virüs var kardeşim bunlarda.
güzel güzel
_____________________________ I will brush off all the dirt...
27 Eylül 2006, 20:54:34
-hayat b*ktan ama grafikleri güzel
-madem dünya bir hiç sabah iç akşam iç
-sonunda şans banada güldü ama k*çıyla
(bunlarda benim en çok kullandıklarım)
edit: bide benim imzayı kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 27 Eylül 2006; 20:55:12 >
_____________________________Bütün Kızlar Çiçek Olsun Böcük Olmazsam Namerdim....
SaW
SaW Severleri bekleriz...
28 Eylül 2006, 23:58:01
quote: Orjinalden alıntı: taeez [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] güzell çok güsell
29 Eylül 2006, 12:40:53
güzel ama bize uymaz
29 Eylül 2006, 2:58:20
Teşekkürler ya Güzel Sözler
29 Eylül 2006, 9:41:53
quote: Orjinalden alıntı: taeez [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] güzell gerçekten güzel yazdım bile hatta
_____________________________ mutlu olmaya 1. asil yedeğim
30 Eylül 2006, 13:37:57
teşekkürler
2 Ekim 2006, 24:20:08
Mersii..Güsel nickler
Bunlarda benden olsun içimden geldi
"Gidenler yokluklarıyla değil giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden hüzün verirler!"
"Hayatta Zamanın varsa herşeyin gelir geçer..Herşeyin varsa zamanın gelir geçer!.."
"Cesaretsiz yaşanmaz alırlar elinden hayatı.."
şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sonra tekrar eklerim. Ha bu arada imzamıda bunlara ekleyebilirzi
_____________________________ ...!Dağların Doruğundaki Kar Nekadar Ulaşılmaz Gelsede İnsana, Birgün Mutlaka Su Olup Ayaklarının Altına Sızar!...
2 Ekim 2006, 13:55:53
quote: Orjinalden alıntı: beyondparadise quote: Orjinalden alıntı: taeez [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] güzell gerçekten güzel yazdım bile hatta +1
_____________________________Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
Haklı çıkmak için değil, bilgilenmek için tartışın.
2 Ekim 2006, 17:00:18
saol
_____________________________ Ben sende hiç birşeydim , Sen bende herşeyken...
2 Ekim 2006, 19:22:26
ßir kaç tanede ßiz yazaLım ßişiLer
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.
Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri..
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.
faLan fiLan
2 Ekim 2006, 19:25:22
seninde ellerine sağlık
2 Ekim 2006, 19:46:35
satanist kesen psikopat kedi
yarıldım
saolasın..
_____________________________başlangıcı olan herşeyin bir sonu vardır...
2 Ekim 2006, 19:49:48
bide kediye kafa atan pisikopat fare var
7 Ekim 2006, 2:54:01
7 Ekim 2006, 9:24:38
_____________________________ DENİZ DEĞİL Kİ YÜREĞİM ÖFKESİNİ KAYALARA VURSUN...!
8 Ekim 2006, 18:14:19
eyw hocaaa
_____________________________insanlar ne kadar az düşünürlerse o kadar çok konuşurlar.
8 Ekim 2006, 23:13:20
en iisi "satanist kesen psikopat kedi"
yarıldım valla
9 Ekim 2006, 6:31:08
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
9 Ekim 2006, 16:55:51
Ben sana kıyarmıyım o kadar hiyarmiyim? pamuk prenseste kaşarmış çevrimpiçi :)
9 Ekim 2006, 19:39:21
quote: Orjinalden alıntı: impossible is nothing! ●●●∂üηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нüzüη,ѕєνмєк вιя нαтα●●●
10 Ekim 2006, 12:26:51
akıl & fikir
10 Ekim 2006, 11:37:55
"ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!" Bu hoşuma gitti.Sağolasınız...
10 Ekim 2006, 24:15:10
gerçekten çok yaratıcısınız arkadaşlar güzel sözler var elinize sağlık
10 Ekim 2006, 19:36:49
avior
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
10 Ekim 2006, 19:50:32
eline sağlık
13 Ekim 2006, 10:13:30
13 Ekim 2006, 10:35:24
_____________________________Sessizlik cinayet işler bazen; ne bir tanık, ne bir kanıt bırakmaz arkasında; bazen bizim gibi sessiz, bazen tırnaklarını toprağa geçirerek, hayatımızdan çıkıp gider insanlar; bazen anlamamanın, bazen anlaşılmamanın acısını duyarlar. Ve fark etseler de, etmeseler de, kimse güvende değildir artık; oysa, güvende olmak için tercih edilir susmak! Ve vicdanımızın tek düşü olur; deliksiz uyumak!
13 Ekim 2006, 15:00:57
fıstıksız çikolatanın asitsiz kolanın sensiz bu hayatın içine .... al öfkemi koy yanına,gülü düşür dallarına bir sabah ansızın
_____________________________ Recep ... : Başarının sırrı başarısızlıklarda gizli...Bigün keşfedicem....
13 Ekim 2006, 17:51:18
kulandığım nikleri yazıyım kralına değil alayına... seven insan gitmeyi bile geçirmez aklından giden sevmemiştir zaten biz bunu böyle öğrendik KRAL DAYImızdan... isyankar sokakların tövbekar delikanlısı.. discoya gitmem disconun KRALI bende duvarlara ismini yazdım onlara bakıp YALANlara kandım.
_____________________________ вғפ шαdvэѕ эи іттів шаפνак эи
13 Ekim 2006, 19:22:57
●●●αякαηα ∂öη νє єтяαƒıηα göя∂üğüη нєяşєуι ѕαηα ƒє∂α є∂євιℓιяιм αмα ѕαкıη αуηαуα вαкмα çüηкü σя∂α göя∂üğüηü αѕℓα..!!●●●
14 Ekim 2006, 21:31:40
quote: Orjinalden alıntı: dincerZ [ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ] kop kop kop
15 Ekim 2006, 12:35:06
Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım! ben de bu ara bunu kullanıyorum!
_____________________________ Soğuktan yağmur yağmaz oldu, hep kar vardı, Hep kardan adam yaptı çocuklar günlerce, Günlerce ben onları seyrettim, kıpırdamadan, Kıpırdamadan kardan adam oldum, Kardan adam oldum, burnu havuç, gözleri kömür, Gel artık havalar ısınınca kardan adamlar ölür, Ki gelmezsin biliyorum...
15 Ekim 2006, 11:43:59
quote: Orjinalden alıntı: impossible is nothing! bide kediye kafa atan pisikopat fare var
15 Ekim 2006, 11:50:27
AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] :'( :@
_____________________________PASSAT 2.0 TDI Highline
15 Ekim 2006, 13:40:32
15 Ekim 2006, 15:11:30
gazi_solucan
topal_solucan
16 Ekim 2006, 15:01:43
paylaşım için saol
_____________________________NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ATAM İZİNDEYİZ
16 Ekim 2006, 15:36:27
n2mi_kedi_7
16 Ekim 2006, 19:02:11
ya bu nıcklerın yanına sekıller fln koyuyodk lınk vardı neydı o sıte ya ?
16 Ekim 2006, 19:52:13
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaMale -- 16 Ekim 2006; 19:53:15 >
_____________________________rep dinliyorum, mutluyum. bi şey kastığım da yok, olmuyorsa sallarız gider. Msn Durumum:
gяυρ ıѕтαnвυℓ
17 Ekim 2006, 21:49:23
spacen güsel saol
18 Ekim 2006, 11:03:22
msn adresim bu tür nicklerle doldu taştı. kimin kim olduğunu anlayamiyom artık çok sinir etti baştan.. ama iyiki live var. hepsini değitirip takma ad veriyom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 18 Ekim 2006; 11:04:00 >
_____________________________Online uçak simulasyonu oyunu WARBIRDS
18 Ekim 2006, 16:29:41
quote: Orjinalden alıntı: ornapsen msn adresim bu tür nicklerle doldu taştı. kimin kim olduğunu anlayamiyom artık çok sinir etti baştan.. ama iyiki live var. hepsini değitirip takma ad veriyom. live messengerle alakası yok 7.5 te plus varsa ondada oluyo
yani 2 sindede oluuyo
21 Ekim 2006, 9:49:13
Ya hep ya hiç sevgilim,Ya seninle ya sensiz.Olamaz başka biri,Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni,istersen yarat beni,dağ gibi,deniz gibi,Ya seninle ya sensiz..!! şuan imzamdada kullanıorum
21 Ekim 2006, 10:00:28
Bu tarz çok konu var ya. Keşke konu dışı'na açılsa böyle şeyler.
21 Ekim 2006, 10:11:06
Paylaşım için sağol
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajsız kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil