Şimdi Ara

yastık götürme ve diş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar sanırım bende boyun fıtıgı,sertleşmesi yada ona benzer bişey var...

    acayip baş ve boyun agrım oluyordu..tavsiye uzerine güzel bir yastık aldım...agrılarım dindi...

    simdi askeriyedeki yastıkda gene problem cekersem kendi yastıgımı getirtme olanagım olurmu...

    ayrıca dişlerimde de problemler var...orada halledilir diyorlar...işten ayrıldıgım icin sgk falan bitti..nasıl olacak orada..acemi birligime samsuna gider gitmez dişlerim icin askeri hastahaneye gideyimmi.yoksa usta birligine ağrıya mı bekleyeyim...bu askeri hastahene her askeriye içinde olurmu.diş gibi problemler icin....yoksa istanbuldaki gibi gata vb gibi yerleremi gonderiyorlar



  • Mavi kılıflı olduktan sonra bir sorun çıkmaz fakat yastıklar yer degistirebilir Bu yuzden goturmeni tavsiye etmem. Dis problemine gelirsek birligine gidince revire gider durumu izah edersin bir ihtimalle hastaneye sevk edebilirler, boyle diyorum cunku acemi birliklerindeki revirler cok yogundur ve tek doktor olur ugrasmazlar boyle bir durum olursa usta birliginde halledebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 2 Ağustos 2014; 11:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere gitmeden önce, asker muayenesi sırasında diş ve boyun ile ilgili askeri hastaneye sevkini iste. Elinde hastanede ilgili bölümlere gittiğine dair bir kağıt olsun. Yastığını yanında götür, kullanmak zorunda olduğunu söyle. Eğer yastıksız gidersen ağrılarını çekersin, kimse de sana yardımcı olmaz. Komutanlara revire gitmeni uygun görecek, revirdeki doktor seni hastaneye sevk edecek de, gittiğin hastanedeki doktor sana bu yastıktan alınmasını söyleyecek. Yastık sonra ilgili er ya da rütbeli tarafından temin edilecek sana verilecek. En az 1 hafta acı çekmen demek.

    Abartmadığın ve samimi olduğun tüm hastalıkların konusunda ısrarcı ol ve dik dur. Göreceksin o kadar çok yalan söyleyen asker var ki doktorlara. Doktorlar da tiksinmiş, lanet etmiş. Bakmadan kapıdan gönderiyor surat ifadesine göre.

    Özetle, herşeyini tespit ettir, elinde bir kağıt olsun. Komutanlar kağıttan çekinir ve dikkate alır seni. Yoksa boynum ağrıyo dediğinde "benim de ağrıyo napaacaaazz ......." diye küfürlü cevap da alabilirsin.




  • @teknoturk

    tesekkur ederim hocam...son olarak istanbulda gataya sevk etmişlerdi beni baska bi rahatsızlıgım icin..

    oynak tansiyon cıktı... verdikleri kagıtta snav barfiks kosu vb den muaf olması uygundur yazıyordu...

    o belgenin fotokobisini malesef alamadım.askeriye de evramlarımın arasında kaldı... simdi ben nereye gidersem gideyim o belgem de gelirmi...

    tansiyon dolayısıyla agır işler sonrası bayılmak istemiyorum :) dosyama bakın desem nasıl olur acaba bi sıkıntı cekersem...
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    Kağıdın gideceğini sanmıyorum. Askeriye'nin sağlık bilgi sisteminde hastane işlemlerin işleniyordur büyük ihtimal fakat birlikteki doktor bilgisayardan açıp bakar mı ya da bakabilir mi bilmiyorum. 3 doktordan sadece birisinde bilgisiyar vardı diye hatırlıyorum sanki.

    Sen o kağıdı temin et. Kimse uğraşmaz seninle, senin derdinle. Askerde herkes ayrı bir telden çalıyor sanki. Komando olamaz raporlu olan, gözlüklü olduğu için komando olamayacak elemanı, sivilde bacağına platin takılan ve pansuman timlere sokabiliyor komutanlar.

    Hiçbir şeyin anlaşılmasını bekleme anlat! İnatla anlat, hiç çekinme kimseden. Saygısızlık yapmadığın sürece tüm dertlerini dilediğince anlat. Eğer dinlenmiyorsa dilekçe ver bölük komutanına. Eğer kabul edilmiyorsa, ailen birliğini arasın ya da senin derdini anlatan dilekçeyi iadelü taahütlü olarak göndersinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 3 Ağustos 2014; 20:56:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.