Şimdi Ara

Tarık Çamdal + Erkan Zengin 7 milyon euro sizce çok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tarık ve Erkan için Umut Gündoğan + 20 milyon TL diye bir şey yok. İkisi için 20 milyon lira, Tarık için eğer takas düşünüyorsanız sadece Umut Gündoğan diye belirtmişler. Şimdi fiyat TL bazında olunca insanın gözü korkuyor ama euroya çevirdiğinizde iki futbolcu için istenen bonservis miktarı şimdiki kura göre 2.86 tl den 6.99 yani tam 7 milyon euro yapıyor.

    Hasan Şaş'ın bir açıklaması var 2 sene önce Erkan Zengin'i istedik bize 10 milyon euro fiyat çektiler demişti. Geçen sene yine yoklamışız bu sefer de 8 milyon euro istemişler. Tarık için 10 gün evvel 6 milyon euro isteyip daha sonra 5.5 milyon euroya düşüldüğü söyleniyordu. Bu fiyatlara göre haklı olarak herkes eleştiri yaptı. Ama resmi ağızdan ikisi için istenen miktar 7 milyon euro olunca çokta abartı gelmiyor. Bana sorsanız ikisi 5 milyon euro etmez hatta çok abartıldıklarını düşünüyorum ama TFF sağolsun yerli futbolcuları bu hale getirdi.

    Biz Salih Dursun ve Hayroviç için 17.5 milyon Tl ücret ödemişiz, birisi kaçtı gitti ötekisi takımdan gönderildi. Katkı desen sıfır. üstelik bir tanesi kontenjandan yiyiyordu. Amrabat'a 8.6 milyon euro vermiş kulübüz. Bunları düşününce Tarık ve Erkan için tanesi 3,5 milyon eurodan hiç fena durmuyor

    Yok ülkeye alışacak, ligi tanıyacak, tecrübe kazanması lazım, adaptasyon süreci falan derdi yok. Aynı Veysel ve Olcan Adın gibi ilk maç sür sahaya 40 yıllık Gslı gibi oynasın. Hiç sırıtmazlar. eğer ki 4. yıldızı takmak istiyorsak yedekte Aydın ve Emre Çolak olacağına Tarık ve Erkan olsun. Ayrıca Tarık geçen sezonu sol bekte geçirdi, bu şekilde herkesin dikkatını çekmeyi başardı. Yeri gelir sol bek Tarık, sağ bek Veysel olur. Yeri geldiğinde solda Telles sağda Tarık oynar. Aynı şekilde solda Erkan sağda Olcan. Erkan çıkar Bruma girer veya tam tersi bir çok rotasyon mevcut. Bana göre bu fiyata kaçırmamak lazım. Başkanın açıklamasına göre Pazartesi son gün deniyor. Hadi hayırlısı








  • hayrovic gibi çakma bir çin malı messiye 3.5 veriliyorsa, bu iki futbolcuya o paralar havada verilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi alana kadar Fener alacak zaten, heyecan yapmaya gerek yok.
  • Bu kalitede iki yerli için 7 milyon doğrusu bana az bile geldi. En kötü yedek kalitemiz artar. Salih'e 2,5 verenler için bu para hiç bir şey.
  • Bence değer
  • Erkan Zengin kanat oyuncusu.

    Bizde kanatta oynayan oyuncular:
    Türkler: Olcan, Hamit, Aydın Yılmaz ve gerektiğinde Emre Çolak
    Yabancılar: Bruma, Amrabat

    Erkan'a ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Ama Tarık Çamdal gerekli indirim yapılırsa alınmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihe 2 Hajrovice 3 kisacasi Telles harici tüm çöp devre arası transferlerine 13m euro para harcadı Galatasaray bence fazla bile uygun.
    Ortada yabancı statüsü diye bir realite var ortada hala "ya bu ikisini alacagimiza 7m euroya kaliteli yabancı alırız yea." diye bi zihniyet olamaz. Yerli kalitesi yetersiz Galatasaray'ın, bu geçen sene ayyuka çıktı. İkisi de ligde üst seviyede sayılabilecek yabancılar. Bu parayi vermesse seneye gene Zana Sabriye Emreye kalacak. Muhakkak alınmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 milyon çok değil. Ama üstüne Umut'u istiyorlar. Umut'un ne kadar gelecek vaad ettiği önemli. Ona da Prandelli karar verir.
  • Elimizdeki çöpleri çıkarsak sadece senelik aldığı ücretler 7M€ 'yu geçer..Tek düşündüğüm nokta Umut Gündoğan,belki Galatasaray'da kendini gösteremez,ama Eskişehirde iş yapar bence,ilerde de vah vah deriz artık.
  • Arkadaş emek harcayıp konu açmış ama daha ilk cümlesini bile okumadan cevap yazıyorsunuz.

    Soruya gelecek olursak yabancı sınırlaması olduğu için en azından ligi düşünerek almalıyız ikisini birden.
  • Umut (kiralık) + 5 M €
  • Az Bile (!)
  • Kesinlikle alınmalı. Kadro derinliği müthiş artar. Bir de forvet alıp transfer kapattılır.
  • Yedekte oturacak isimleri görünce alınması daha mantıklı duruyor.

    Umut'u 1.661.000 TL'ye almışız. Bana Tarık ile Erkan'ın transferi pahalı gözükmüyor. Hele ki Fenerbahçe'nin zamanında Alper için 6.5 milyon Euro ve Orhan Şam+Bienvenu'yu verdiğini düşününce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Erkan Zengin kanat oyuncusu.

    Bizde kanatta oynayan oyuncular:
    Türkler: Olcan, Hamit, Aydın Yılmaz ve gerektiğinde Emre Çolak
    Yabancılar: Bruma, Amrabat

    Erkan'a ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Ama Tarık Çamdal gerekli indirim yapılırsa alınmalı.

    Hamit resmen ölmüş. Aydın desen hala Galatasaray gibi bir takımda nasıl oynuyor aklım almıyor. Emre ise kanatta hiçbir zaman tatmin edici bir performans sergileyemedi. Emre'nin pozisyonu 10 numara. Sneijder'ın yedeği olarak görüyorum ben onu. Bi tek o pozisyonda fena oynamıyor. Şuan elimizde adam gibi kanat olarak Bruma, Amrabat, Olcan ve Sinan var. Olcan'ı yerinden edebilecek bir kanat yok şuan Türk. Buda rekabeti resmen 0a çekiyor. Erkan'ı alırsak ciddi bir rekabet ortamı oluşacak. Buda her şekilde iki oyuncu içinde performans artışı demektir. Erkan kesinlikle alınmalı. Ki istediğimiz zaman Erkan ve Olcan'ı aynanda sahaya sürme seçeneği bile yine bu yabancı sınırında ciddi bir şekilde elimizi güçlendiriyor. Ben şahsen Erkan'ı Tarık'dan daha çok istiyorum. Veysel'in performansı bana göre çok çok iyi. Tarık gelirse yine rekabet ortamı sağlar ancak yedek kalır bana göre. Tarık gelirse en büyük avantajımız Sabri'den kurtulmak olur.

    Önceki konuda da bas bas bağırdım. İnsanlar o pahalı bu pahalı demeyi çok seviyorlar. 1 sene daha katlanacaz malesef. Pahalıysa pahalı, saçma sapan oyunculara para saçacağımıza 2 adam gibi Türk almış oluruz. Mevlüt konusunda da aynı şeyler yaşandı. Herkesde bir ağlanma havası, Mevlüt alınır mı yaa diye. Kardeşim bas bas bağırıyor 5+3+1 orda. Sen nasıl böyle kritik bir sezonu riske atmayı düşünebilirsin. Rakibinin yerli kalitesi belli. Türk almadan yabancı alamazsın şu durumda. Tarık, Erkan ve Mevlüt üçlüsünü alabilirsek elimiz inanılmaz rahatlayacak kadro genişliği bakımından. 3 kulvarda da fazlasıyla güçlenicez. Bu durumda Dany, Eboue ve Chedjou üçlüsünüde gönderirsin adam gibi yabancı bir stoper ve santrafor alırsın. Her şekilde düzlüğe çıkar elin. Geçen seneki kabusu tekrar mı yaşamak istiyorsunuz? Bun arada Chedjou'yu yazdım ama gidecek listesinde bana göre gitmesede olur. Şahsen beğeniyorum ben geçen sezonun 2. yarısından beri kendisini. Chedjou sadece ve sadece kar edeceksek gönderilmeli. Diğer şekilde kesinlikle kalsın.




  • yorumlara bakınca anladım ki;
    Eskişehir bizim taraftara ölümü gösterip, sıtmaya razı etmiş
  • Galatasaray'ın transfer gündemindeki Tarık Çamdal ve Erkan Zengin için Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray ile henüz bir anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı.

    Transfer görüşmeleri yaparken Eskişehirspor'un menfaatlerini düşünmek zorunda olduklarını söyleyen Hoşcan, "Tarık ve Erkan için Galatasaray Kulübü'nden 20 milyon TL ve Umut Gündoğan'ın bonservisini istedik. Oyuncularımız çok değerli olmasına rağmen az para istedik. Ayrıca biz oyuncularımızdan memnunuz. İlla satmalıyız diye bir düşüncemiz de yok. Eğer oyuncularımız gitmek isterse anlaşma halinde transfer gerçekleşebilir" dedi.


    7M euro + Umut Gündoğan'ı istediler şeklinde yazıyor ntvsporda.Yanlış mı yazmışlar?
  • Fiyat cok makul alinmalari gerek ihtiyacimiz var basinda cikan haberlerinde sallamasyon oldugu belli oldu sadece tarika 6 milyon euro istendigi falan yalanlanmis oldu aysal bu fiyata almazsa hata olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarık icin 3.1+ umut yaziliyordu, erkanada 4 bicmisler demekki. Kontenjan olmasa bile iyi fiyat bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fidel Castro

    Salihe 2 Hajrovice 3 kisacasi Telles harici tüm çöp devre arası transferlerine 13m euro para harcadı Galatasaray bence fazla bile uygun.
    Ortada yabancı statüsü diye bir realite var ortada hala "ya bu ikisini alacagimiza 7m euroya kaliteli yabancı alırız yea." diye bi zihniyet olamaz. Yerli kalitesi yetersiz Galatasaray'ın, bu geçen sene ayyuka çıktı. İkisi de ligde üst seviyede sayılabilecek yabancılar. Bu parayi vermesse seneye gene Zana Sabriye Emreye kalacak. Muhakkak alınmalı.

    yerlilerimiz gayet yeterlide sizin git gide yabancı sınırını aşağı çektirme çabalarınızdan dolayı direkt kadroda oynayacak oyuncuyu bulmak zor biz musleranın yerine yerli isim almak istemiyorum veya melo veya sneijder ama bizi buna zorluyorlar.. semih selçuk burak ve olcan dışında direkt 11 oynayacak oyuncu yok zaten kadroda hamit yekta falan bunlar meloyu sneijderi kesemez yerli sıkıntısı bu bizim yoksa yerlilerimiz kötü değil . şişik yerli kadromuz zaten boşaltıldı şuanda . kadroya direk girecek oyuncular alınmalı erkanda tarıkta 7 milyon çok değil bence...




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.