Ben yeni sürümü indirdim, sürekli hata verdi, vazgeçip eski versiyon kurdum. Convert işleminde sürekli hata veriyor.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
güzel bir program çok işime yaradı sağlayanlara teşekkürler...
bir sorum olacaktı:
Video'yu mp3 olarak indirdiğimizde süresi şarkının çok üzerinde oluyor(30dk,50 dk vs..) bunu nasıl düzeltebiliriz..hoş şarkı normal süresinde bitiyor ama yinede sinek ufaktır ama mide bulandırır hesabı benimkisi yardımcı olursanız sevinirim..
bir sorum olacaktı:
Video'yu mp3 olarak indirdiğimizde süresi şarkının çok üzerinde oluyor(30dk,50 dk vs..) bunu nasıl düzeltebiliriz..hoş şarkı normal süresinde bitiyor ama yinede sinek ufaktır ama mide bulandırır hesabı benimkisi yardımcı olursanız sevinirim..
yardımcı olabilecek yok mu?
vdownloader için link guncellenmiş .61 sürümü geliyor karşımıza ancak youtube'dan indirilirken henuz %70'lerde 80'lerdeyken yani tamamı indirilmesi bitmemişken done ibaresi çıkıyor ve convert olayıda tamamlanmadıgı için izleyemiyoruz bilgisaayarın hardıskınde eskı surum olan ,51 olsa sanırım daha iyi olacaktı
Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim
sa. öncelikle paylaşım için teşekkürler çok güzel bir program (dı) (malesef dı) programı indirip kurdum süper çalıştı tek seferde 7 8 video indirebiliyordum youtubeden ama şimdilerde hiç bir şekide video indiremiyorum hata veriyor done diyerekten ve kaydettiğim yere baktığım zaman 0 kb lık bir dosya inmiş oluyo haliyle oda çalışmıyor acaba programdamı bir sorun oluştu var yoksa benmi açamıyorum.