Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
arkadaşlar ben bu programı geçen gün indirdim ve kullanıyorum. program canavar gibi indiriyor ve çeviriyor. siz neden çevirmiyor diyorsunuz? bence dikkatli kullanın. ben sorun yaşamadım ve çok kullanışlı buluyorum.
Bende programı kullanıyrm dun 3 tane youtubudan video indirdim sorun cıkmadı ama bugun bi kac video indirmeye calıstım error veriyor tamamlıyor download u ama avi formatına cevirmiyor.
teşekkürler yanlız video da görüntü de kalite düşüklüğü oluyor?Acaba 320 ye 240 ı daha da mı düşürmek lazım?
Yükseltmen lazım.Ama eğer indirdiğin videonun çözünürlüğü düşükse yükseltsende bir işe yaramaz.Ayrıca kalite düşmez artar.Çünkü Avi kaliteli bir formattır.
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne... Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne.. Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)