Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !!! YouTuBe , Google , Grinvi Videolarını İndirin (Avi , Mpeg Olarak) !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: !!! YouTuBe , Google , Grinvi Videolarını İndirin (Avi , Mpeg Olarak) !!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emreee85

3 Ekim 2006; 15:01:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

süper bişe bu. çok işime yaradı saol

Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
ardent_boy

3 Ekim 2006; 15:57:19 

tşkler gerekten gerekli bir program saol

Anadolu

3 Ekim 2006; 23:39:23 

arkadaşlar ben bu programı geçen gün indirdim ve kullanıyorum. program canavar gibi indiriyor ve çeviriyor. siz neden çevirmiyor diyorsunuz? bence dikkatli kullanın. ben sorun yaşamadım ve çok kullanışlı buluyorum.

.: mds :.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Ekim 2006; 10:42:00 

thnx

Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz Osmanlılarız can verir nâm alırız biz Ω İkinci Dünya Savaşı İle İlgilenenler Klübü Ω
www.ikincidunyasavasi.org

noss

4 Ekim 2006; 14:58:50 

Bende programı kullanıyrm dun 3 tane youtubudan video indirdim sorun cıkmadı ama bugun bi kac video indirmeye calıstım error veriyor tamamlıyor download u ama avi formatına cevirmiyor.

Motoru dinleyen adam :)
KTEF Otomotiv Ögretmenliği
Rietveld

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 15:23:37 

quote:

Orjinalden alıntı: noss

Bende programı kullanıyrm dun 3 tane youtubudan video indirdim sorun cıkmadı ama bugun bi kac video indirmeye calıstım error veriyor tamamlıyor download u ama avi formatına cevirmiyor.

2 dakika önce indirdim hiçbir sorun yok.İndiriyor ve çeviriyor.Sende bir sorun olmalı.

chazy

4 Ekim 2006; 16:26:29 

GİGABYTE İ845PE P4 TİTAN 667 333MHZ 6X SOUND - İNTEL P4 2.0 GHZ @ 2.6 GHZ - 2X 512 DDR 333 - 250 GB SEAGATE 7200 RPM 16MB CACHE - 320 GB SEAGATE 7200 RPM 16MB CACHE - 256MB SAPPHİRE ATİ 9600 PRO - PHİLİPS 16X8X16 LİGHTSCRİBE DVD WRİTER - FEEL CYCLONE 550 WATT - İNCA USB ADSL - 17'' PHİLİPS MONİTÖR
batuhany

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 23:04:36 

Çok saol.

Scott Voltage YZ 2
Street, FreeRide

Alexrims DH22 ön-arka çember, DT Swiss teller, Deore göbek, CST 2.35 cross lastik, Deore LX Hidrolik disk-ön xt / arka deore lx rotor, Easton gidon, Borla kısa gidon boğazı, Alivio tek dişli aynakol, Truvativ Gergi
Burakko

5 Ekim 2006; 17:00:51 

teşekkürler yanlız video da görüntü de kalite düşüklüğü oluyor?Acaba 320 ye 240 ı daha da mı düşürmek lazım?

Live Together Die Alone...
Rietveld

Sisteme Gözat

5 Ekim 2006; 18:14:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Burakko

teşekkürler yanlız video da görüntü de kalite düşüklüğü oluyor?Acaba 320 ye 240 ı daha da mı düşürmek lazım?

Yükseltmen lazım.Ama eğer indirdiğin videonun çözünürlüğü düşükse yükseltsende bir işe yaramaz.Ayrıca kalite düşmez artar.Çünkü Avi kaliteli bir formattır.

qtex

Sisteme Gözat

5 Ekim 2006; 18:34:02 

sağol dostum bi türlü kaydedemiyordum bu videoları

c2d e6550 2.33,1333,4 , 1 gb x2 800mhz kingston , Gecube hd 3650 1gb , intel boxdg35ec , seagate 320gb sata2 ncq 16mb , feel hurricane 2 460w
CoM_X

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 14:17:30 

eline sağlık

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)

batuhany

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 14:23:01 

Çok saol ya. Rep olsa bütün replerimi sana verecemde yok.

Scott Voltage YZ 2
Street, FreeRide

Alexrims DH22 ön-arka çember, DT Swiss teller, Deore göbek, CST 2.35 cross lastik, Deore LX Hidrolik disk-ön xt / arka deore lx rotor, Easton gidon, Borla kısa gidon boğazı, Alivio tek dişli aynakol, Truvativ Gergi
kucugunum