Şimdi Ara

Bayram dönüşü atlattığım kaza [Videolu] (Hatalı Sollama içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tünel çıkışında atlattığım kaza sırasında kameram kayıtta idi. Belki tam tünel çıkışında denk gelseydi ışık parlamasından dolayı göremeyecektim o aracı ve şu anda bu başlığı açamıyor olacaktım. Sağ tarafında banketten ilerleyen motorcu da bok yoluna gidebilirdi bu hayvan yüzünden.

Plakası 43 NE 004

türkiye.gov.tr den aracı sorguladım araç hacizli çıktı.

https://store.donanimhaber.com/79/d6/29/79d6294a6aa4f3de06450137e7ca4596.png

Yorum sizin...

• Çok geçmiş olsun hocam. Bu şekildeki beyinsiz malukatları cinayette teşebbüsten yargılamak gerekli. Ama gel gör ki yaptıkları beyinsizlik yanları kar kaldığı gibi kendi değersiz sülük hayatlarının yanında masum insanların canını tehlikeye atıyorlar.
  • Bir şey yok bence siz abartıyorsunuz kafasını çıkarıp bakmış araba geldiğini görünce geri girmiş

Edit: sollama yasağı olduğunu görmemişim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 1 Ağustos 2014; 10:30:50 >
  • Geçmiş olsun hocam. Saniyelerle kurtulmussunuz gerçekten bi sadaka verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Tünel çıkışında atlattığım kaza sırasında kameram kayıtta idi. Belki tam tünel çıkışında denk gelseydi ışık parlamasından dolayı göremeyecektim o aracı ve şu anda bu başlığı açamıyor olacaktım. Sağ tarafında banketten ilerleyen motorcu da bok yoluna gidebilirdi bu hayvan yüzünden.

Plakası 43 NE 004

türkiye.gov.tr den aracı sorguladım araç hacizli çıktı.

https://store.donanimhaber.com/79/d6/29/79d6294a6aa4f3de06450137e7ca4596.png

Yorum sizin...

Geçmiş olsun,Artık bu tür olaylar sıradan oldu. Bende Bursada benzer bir durum yaşadım bayramda yanyoldan 4 şeritli anayola bir yaşlı amca bodoslama girdi kendimi zar zor en sol şeride attım.Arkadan bir araç gelse gümlemiştim belkide. Kornoya basıp kızmama rağmen amcanın hiç bir şey olmamış gibi yanındaki eşiyle muhabbeti ise ayrı bir vahim olaydı. Bu yaştaki adamı dövsen ne dövmesen ne oda ayrı bir mevzu idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

Bir şey yok bence siz abartıyorsunuz kafasını çıkarıp bakmış araba geldiğini görünce geri girmiş

Edit: sollama yasağı olduğunu görmemişim :(

gidiş geliş iki şerit bir tünel girişinde kafa çıkarmaya çalışması bile hata. abartılcak bir durum yok ama dediğim gibi olay tam ben tünelden çıkarken, bundan 2 saniye önce olsa o sağdaki motorsikletli sürücü ya da biz hastanede olabilirdik. bunları afişe etmekten hiç çekinmiyorum belki google da kendi plakalarını bir aralar da yaptıkları canavarlığı görürler...
  • Geçmiş olsun.

İsparta tüneli mi orası ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaza yaptım ana yol tali yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
    Geçmiş olsun,Artık bu tür olaylar sıradan oldu. Bende Bursada benzer bir durum yaşadım bayramda yanyoldan 4 şeritli anayola bir yaşlı amca bodoslama girdi kendimi zar zor en sol şeride attım.Arkadan bir araç gelse gümlemiştim belkide. Kornoya basıp kızmama rağmen amcanın hiç bir şey olmamış gibi yanındaki eşiyle muhabbeti ise ayrı bir vahim olaydı. Bu yaştaki adamı dövsen ne dövmesen ne oda ayrı bir mevzu idi.

Senin başından geçen olayın aynısı motosiklet ile giderken benim başıma geldi ve o atlayan ayıya çarpmamak için ben motordan düşüp 1 ay sakat gezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Geçmiş olsun.

İsparta tüneli mi orası ?

Aynen Antalya dönüşü :)
  • hocam büyük geçmiş olsun

bayramlarda belki de en büyük sıkıntıyı "bayramdan bayrama bi memlekete gidek hanım" deyip arabaya binen amcalar çıkartıyo zaten.

yukarda arkadaşın dediği gibi bi sadaka verin Allah korumuş resmen
  • Geçmiş olsun hocam.
    Ayrıca öyle yolmu olur hani bu adam her yere double yol yapmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Geçmiş olsun hocam.
    Ayrıca öyle yolmu olur hani bu adam her yere double yol yapmıştı.

Yolda bi sıkıntı yok hocam ısparta - antalya yolu coğrafyası gereği toroslarda duble yol yapılamayacak yerler var. Yolu kısaltmak ve daha az virajlı olması için açılmış 3-4 tane tünel var onlar gidiş geliş. Onun dışında çoğu tırmanmada tırmanış öncelikli 3. şerit ilavesi var. Sorun şu bizim millet sabırsız. Gideceği yere 3dk geç varmaya tahammülü yok...

Ben 550km yolu tadını çıkara çıkara doğa manzarası ve temiz hava alarak gittim, hiç bir tehlikeli sollama yapmadım yeri geldi bir tankerin arkasında 10dk boyunca 40 ile gittim... Millet çıldırmış gibi araba kullanıyor.

Geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ederim

• Tam bi gerizekalı
  • vay güneşin oğlu
  • Adam belki de hacizli aracını pert ettirmek istiyordu. hacizden 3 kurusa gideceğine kaskodan paramı alayım zihniyeti herhalde :)
  • Bayramın son günü Antalya-Isparta arası aynı yoldan ben de geçtim. Yollar tek şerit ve berbat arkadaşlar. O yol kullanılmaz kesinlikle.
  • Oyle bi yolda hiç bir zaman sollama olmaz. Ayrıca sollamada öyle yapılmaz, neredeyse aracın tümünü çıkarmış davar.
  • dün çatalcaya gittim ailecek piknik yapalım dedik arkadaş yola atlayan tır , traktör , kartal başta olmak üzere kuş serisi , kamyon , il dışından gelen insan diyemeyeceğim varlıklar resmen yediğimizi burnumuzdan getirdi
  • Ülkemizde, asfalta çizilen çizgiler sadece süs amaçlıdır. Trafik kaide ve kuralları ile kesinlikle hiçbir ilgi ve alakası yoktur.
    Siz de isterseniz boya ve fırça alıp güzel şekiller çizebilirsiniz yollara...
  • tünel giriş çıkışlarda sollamaya yapılmayacağını bilmeyen şahıs adam değildir. hayvandır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.