1999-2002 arası 13-14 milyara kadar araba bakıyorum Nissan almera Toyota corolla Honda civic Vw golf IV
Az sorun çıkaran,yakıt yönünden ekonomik olan,ikinci eli iyi olan,lpg takmaya müsait bir araç Yukarıdaki araçlardan hangisi kriterlerime uyar acaba? Teşekkür ederim
Ben Corolla ya da Civic derim.
Hem tutulan araçlar, hem de sorunsuz .
Ayrıca ikiside lpg ile iyi performans verir.
Selamlar.
corolla yı tavsiye ederim
dostum golf4 önerecektim ama 13-14 e biraz zor sanki yine de bulabilirsen ben golf derim kendim kullanıyorum 98 147binde bi de para denkleştirip lpg yapsam inmicem arabadan
almera kullanıcısı olarak almera almayin derim.dier araclar daha konforlu vede ustun. eger lpg taktıracksanız ozman bulabiliyorsanız golf 4 derim tabiikide. civic ile corolla arasinda karar bence kisisel zevkinize kalir. 2 side 3-aşşa 5-yukari aynı araçlar.
golf 4 veya cicic al ama obelirttiğin fiyata golf 4 bulamazsın gibime geliyo.
corolla hb veya honda civic dierlerini es geç bunnar çok güseldir...
Evet golf IV belirtiğim fiyatlara biraz zor,hatta döküntü bişey olmazsa bulunmaz bile.Aslında fikir istediğim ilk 3 araçtı.Ama gönlümde yatan hep golf IV oldu,o yüzden onuda ekledim.İnternette baktığım kadarıyla "pazarlık payı var" ibaresiyle birlikte 16000 ytl'den başlıyor fiyatları. Bakalım artık,içlerinden birini seçicez. Almerayı çıkardım listeden. golf IV corolla civic Teşekkür ederim arkadaşlar
buldugun araclari ozellikleri ve fiyatlari ile listersen ona gore yardimci olmaya calisirim... civic baz alacağina ayni fiyata full corolla buldun mesela onlari değerlendirmekte onemli...
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
buldugun araclari ozellikleri ve fiyatlari ile listersen ona gore yardimci olmaya calisirim... civic baz alacağina ayni fiyata full corolla buldun mesela onlari değerlendirmekte onemli...
Açıkçası özellikle bir araç bulmadım henüz.Yani hangi aracı tercih etme konusunda tereddütlüyüm. Benim kriterlerime en uygun aracın hangisi olduğuna karar vermeye çalışıyorum öncelikli olarak. Örneğin corolla sorunsuz bir araç diye söyleniyor genellikle.Bol donanımı olupda sorunlu bir araç yerine az donanımlı ama sorunsuz bir araç benim için önemli.Öncelikle böyle bir özellik arıyorum.Bu arada az donanımdan kastım boş bir araç değil.Yani hayati önem taşıyan abs,hava yastığı,lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç olan klima gibi donanımların olmasıda önemli. 2001 corolla sol modelde bunlar var sanırım. Yada 1999 model golf'te bile bu donanımlar fazlasıyla var. Donanım olarak bu iki araç birbirine yakın.Sorunsuzluk olarak hangisi?
sorunsuzluk diyorsan golfe bakma ozaman civic yada coralladan birinin temizini bul al bence..
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
sorunsuzluk diyorsan golfe bakma ozaman civic yada coralladan birinin temizini bul al bence..
+1
arkadaşlar bende golf 4 var civic ve corolla kullanmadım ama sorunsuz olduklarını artık herkes biliyo ama bnm araba da 147 bind e bana hiç sorun çıkarmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: agiegas
arkadaşlar bende golf 4 var civic ve corolla kullanmadım ama sorunsuz olduklarını artık herkes biliyo ama bnm araba da 147 bind e bana hiç sorun çıkarmıyo
Sanırım corolla ve honda'ya göre değerlendirme yaptıkları için golf IV'ü tavsiye etmediler.Gerçi bende merak ettim golf'ün problem olayını arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme