Şimdi Ara

Maximum N11 Puan Kampanyası(1-14 Ağustos)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
6.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Maximum N11 Puan Kampanyası(1-14 Ağustos)

n11.com üyeleri, 01- 14 Ağustos 2014 tarihleri arasında Maximum / Maximiles kredi kartı ile, n11.com’dan tek seferde yapacakları 1.000 TL ve üstü peşin veya taksitli ilk alışverişlerinde n11.com’da geçerli 111 TL MaxiPuan kazanıyor.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin İş Bankası sisteminde kayıtlı numaralarından N11 yazıp, boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesini 4402’ye iletmeleri gerekmektedir.
    Ziraat Maximum Kredi Kartı ile katılmak için ise Ziraat Bankası sisteminde kayıtlı numaralarından N11 yazıp, boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesini 4747’ye iletmeleri gerekmektedir.
    Kampanya kaydı için atılan SMS’ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir
    Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Kampanya kapsamında Banka sisteminde tanımlı kredi kartları ile kampanyadan ayrı ayrı yararlanılamayacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında azami 111 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    Kampanya kapsamında Kazanılan MaxiPuanlar sadece n11.com’da kullanılabilir.
    Kampanyadan Ziraat Bankası Maximum özellikli kredi kartları da faydalanacaktır. Bankamatik, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız Kart, Şirket Kredi Kartı, VadeMatik Kar, Maximum Fırsat, ve MaxiPuan kullanım ile yapılan işlemlerkampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Maximiles Kartlar ve Mercedes Kartlar da kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanya kapsamında ilave MaxiPuan’lar kampanya bitimi itibari ile 7 iş gününde, en geç 25 Ağustos 2014 tarihinde gün içerisinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 3 Eylül 2013’tür. Kullanılmayan ilave MaxiPuanlar 04 Eylül 2014’te geri alınacaktır.
    Maxi Puan kullanılarak yapılan ödemelerde , siparişin tamamını maxipuan ile ödeme zorunluluğu bulunmaktadır. Alışverişin bir kısmı puan, bir kısmı nakit olarak ödenemez. Kartınızda bulunan Maxi puan miktarının tamamı, sepet toplamına eşit ya da sepet toplamından fazla olmalıdır. Örneğin; 50 TL'lik MaxiPuanınız varsa, 70 TL'lik alışverişinizde bu MaxiPuanı kullanamazsınız.
    MaxiPuanlar kullanarak yapılan alışverişlerin iptal ve iadesinde MaxiPuan’lar geri yüklenemeyecektir.
    Kazanılan MaxiPuanlar mevcut Maxipuanlarla birleştirilip n11.com’da kullanılabilecektir.
    Bu kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanya kapsamında Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Seyahat, Otel, Bilet, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişlerden MaxiPuan kazanılamaz.
    MaxiPuanlar İş Bankası tarafından yüklenmektedir.
    n11.com, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 1 Ağustos 2014; 0:09:24 >

• n11de kullanılması kötü olmuş

Orijinalden alıntı: thundere

Üstad bu ay hepsiburadada yokmu kart kampanyası? Senin erken haberin oluyor.

dikkat edin ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışveriş<maxipuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

yeni genel müdür geldi geleli banka kampanyası yok.
  • Çok doğru. Bari kupon şeklinde verseler sepette indirim olarak düşülür. Maksimum 111 liralık alışverişi de mecburi mi yapacağım? Ya lazım olan şey 112 lira ise?? Sevmiyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

yeni genel müdür geldi geleli banka kampanyası yok.

O genel müdüre temiz bi sopa çekmek lazım.

Herkes 1000 harcayacak değil ya !

Tırt kampanya olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 1 Ağustos 2014; 1:00:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyice terbiyesizleşti firmalar

maksat bir kısmı kullanılamasın

ama dh. fırsatçıları ne yapar eder sepeti 111 e denkler :)
  • http://www.n11.com/canon-eos-650d-18-55mm-dc-iii-lens-ucgen-canta8gb-kart-hediye-P21817494 bunu alacaktım aynı fiyata denk getirebileceğimiz yer bilen varsa çok faydası dokunur world kampanyası çek falan olurmu diye bekledim ama bişey yok
    yani dönemiçi hareketlerinizi kontrol edin puanları kullanırken!!!!!!!!!!
  • Sevr anlaşmasının şartları bu kampanyanın şartlarına göre lokum gibi kalır. İş bankası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.