Şimdi Ara

Forumda bilinmeyen komedi dizileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
9
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Big Bang Theory, How I Met Your Mother ve Friends, birazda It's Always Sunny in Philadelphia izleyen var. The IT Crowd'uda sayalım hadi. Bu diziler dışında komedi izleyen yok forumda neredeyse.

    Not: Diziler sıralanmamıştır, ancak yazdıklarımın hepsine en azından bakmanızı tavsiye ederim, cidden kaliteliler

    Önerdiklerim:


    - Eastbound and Down: This is the end ve Pineapple Express'ten bildiğimiz Danny McBride oynuyor baş rolde, konuk oyuncular Extras'dan sonra 2.kez bu kadar kaliteli, Jason Sudeikis, Will Ferell ve Matthew McConaughey.
    HBO olduğu için cinsel içerik ve bolca küfür var

    - Extras: Forumda dizinin konusunu ben açtım, izleyen hiç yok. Ricky Gervais'in oynadığı dizinin konuk oyuncuları, Ben Stiller, Ian McKellen, Patrick Stewart ve Kate Winslet gibi aktris/aktörler. Özellikle 1.sezonun başlangıcı( Ben Stiller'lı bölüm) ve finali mükemmeldir(Patrick Stewart).
    2 sezondan oluşan dizi HBO&BBC ortaklığıyla çekilmiş, sıfır cinsel içerik.

    - Derek: Bir huzurevinde görevlilerin başından geçenler, Ricky Gervais oyunculuk yeteneğini sergiliyor, bir otistik karakteri canlandırıyor. Bu adam bir dram filminde oynasa Oscar kazanır diyorum o derece Üzgün insanlara izletin, izleyin, cidden gülümseten bir dizi

    - Arrested Development: Michael Cera ve Jason Bateman'ın çıkış yaptığı film diyebiliriz. Ellen'ın kocası veya karısı olan Portia De Rossi bulunmakta dizide. Küfür olmadan kahkaha attırabilen nadir dizilerdendir, zeka doludur, bazı esprilere ilk sezonda gülemeyebilirsiniz benim gibi, sonra alışırsınız
    Netflix


    - Black Books: Tanınan oyuncu yok, The IT Crowd kanalı. Yine sosyal pirana içeriyor

    - Silicon Valley: The IT Crowd'un yerini en çok doldurabilen dizi, ancak müstehcen muhabbetler daha çoktur özellikle sezon finalinde
    Komedi gözüyle izlemeyin, dram gibi bakın öyle daha çok gülüyorsunuz

    - Futurama: İlk izlediğim çizgi-dizi, tam bir kara-mizah. Çok iyidir, kalitelidir. Rick&Morty'i sevdiyseniz Futurama'yı, Futurama'yı sevdiyseniz Rick&Morty'i izleyin Ölmeden izlemeniz gereken bir çizgi-dizi

    - Rick&Morty: Bu çizgi-dizi daha ilk sezonunda ve biraz daha macera kısmı ağırlıkta Kanalı sebebiyle küfürler sansürleniyor. Inception'dan Hayvan Çiftliği'ne, Maymunlar Cehennemi'nden Matrix'e ve bütün m*ndfuck filmlerine gönderme yaptıkları yerler var, çok iyi tasarlanmış espriler var

    - Brooklyn Nine-Nine: Şansımıza, bu dizi forumda popülariteye azda olsa ulaştı ve ilk sezondan 2 altın küre aldı. Baş rol Andy Samberg'ü uzun zamandır youtube grubundan tanırdım, baş rol çok iyidir.
    Andy Bey'in grubundan bir kaç video The Lonely Island grubu cidden komiktir.







    - The Inbetweeners: En iyi komedilerden, İngiliz komedilerinde rahat ilk 5'e girer. Liseliler hakkında, aşırı iyi bir dizi, en çok kahkaha attığım dizilerdendir.
    Cinsel muhabbet çok fazla var ve biraz cinsel içerik var,

    - Scrubs: How I Met Your Mother'cılara özellikle öneririm. House M.D ve Friends izleyenlerde kesinlikle beğenir diye düşünüyorum. Kimi kişilere göre gelmiş geçmiş en iyi dizidir . Absürd dizi arıyorsanız kesinlikle izleyin.

    Sıfır cinsel içerik var. Ancak ailenizle izlemeyin bazı şeyler var

    - Bored to Death: Wes Anderson'ın favori aktörlerinden Jason Schwartzman baş rolde, Hangover'dan Zach Galiafanakis ve CSI'dan Ted Danson var ancak CSI'ın kapağındaki beyaz saçlı ciddi adamın ne kadar değişebileceğini görmek için bile izlenir.
    Konuk oyuncular çok iyi, Amy Adams vardı örneğin 2.bölümde.

    - Friday Night Dinner: Üstteki dizilerin hepsini izlediyseniz izleyin, diğerlerinden 1 gömlek aşağı olsada kendini izlettiriyor. Cinsel içerik yok, az karakterli bir dizi.

    - Louie: En realist yapımlardan olan Louie, boşanmış bir stand-upçının hayatını konu alıyor. "Hafif depresif" diyebileceğimiz komedi/dram türündeki dizi FX'te yayınlanıyor.
    Sezon başı 13-12 bölümden 4 sezon çıkmış bulunmakta 5.sezon 2015'te çıkacak.

    Sercann35'in tanıtımları:

    - Entourage, bir film yıldızı, onun kardeşi ve çocukluk arkadaşlarıyla birlikte hayatını konu alıyor. Jeremy Piven, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillion ve Jerry Ferrara başrolde. Ayrıca dizide çok fazla konuk oyuncu yer alıyor. İşi oyunculuk olmayan isimleri de görebilirsiniz

    - Hello Ladies, dramla komedinin harmanlandığı bir yapım. Kadınlarla tanışmak, konuşmak için her yolu deneyen birinin (Stephen Merchant) hayatı anlatılıyor. Zaten adı üstünde. Dizide Stephen Merchant, Christine Woods ve Nate Torrence gibi isimler yer alıyor.

    IndoHouse'un tanıtımları

    - Wilfred: Olaylar intihar'a yeltenen Ryan'ın komşusu jenna'nın köpeğine bakmasıyla başlar. Ancak Wilfred Ryan'a köpek olarak değil de konuşan bir köpek olarak görünür.

    Şarbay'ın tanıtımları:

    - My Name is Earl: Asıl adam olan Earl eskiden kötü biri ama Sonra aklı başına geliyor ve tüm kötülükler için yaptığı kişiyi bulup kendini bir şekilde affettiriyor.Ana konu bu aslında tabi bir kardeşi var tam komedi eski sevgilisi var birde güzel bir olay örgüsü vardı dizide bende seyredeli çok oldu.



    The Office, Louie ve Flight of Conchords dizilerinide izlemeyi düşünüyorum Onları izledikten sonra buraya eklerim.



    Not: Bu tür dizileri marjinal olmak için izlemek gerizekalılıktır
    "Kimse öğrenmesin sonra zevki kaçıyor" yapmayın lütfen, sizde paylaşın izlediğiniz dizileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 13 Ağustos 2014; 11:49:50 >







  • Scrubs ve Brooklyn Nine-Nine'ı izliyorum. Extras sadece senin yorum yazdığın konudaki dizi ise başlayacaktım ama bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver_

    Scrubs ve Brooklyn Nine-Nine'ı izliyorum. Extras sadece senin yorum yazdığın konudaki dizi ise başlayacaktım ama bulamadım.

    Konuyu ben açtım zaten

    Bulmak çok zor hocam, PM'liyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Professional Geek

    quote:

    Orijinalden alıntı: Oliver_

    Scrubs ve Brooklyn Nine-Nine'ı izliyorum. Extras sadece senin yorum yazdığın konudaki dizi ise başlayacaktım ama bulamadım.

    Konuyu ben açtım zaten

    Bulmak çok zor hocam, PM'liyorum

    Öyleymiş

    Bekliyorum.




  • tam aradığım konu,listey Black Books'uda ekleyiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deadman87

    tam aradığım konu,listey Black Books'uda ekleyiniz.

    Unutmuşum hocam Black Books'taki bayan ablamızın oynadığı Friday Night Dinner diye bir dizi var, Black Books'la aynı kanal ve devam ediyor
  • konuya seni çağırmaya gelmiştim yardım et diye zaten sen açmışsın
  • The Office'i bitirdikten sonra bahsedilen dizileri biraz araştırıp başlayabilirim. Konu güzel olmuş, farklı dizileri izleyenlerin, o diziler hakkındaki mesajlarına da ilk mesajında yer verirsen daha iyi ve yararlı olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu listeye Entourage, Hello Ladies ve Silicon Valley gibi diziler de eklenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sercann35

    The Office'i bitirdikten sonra bahsedilen dizileri biraz araştırıp başlayabilirim. Konu güzel olmuş, farklı dizileri izleyenlerin, o diziler hakkındaki mesajlarına da ilk mesajında yer verirsen daha iyi ve yararlı olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu listeye Entourage, Hello Ladies ve Silicon Valley gibi diziler de eklenebilir.

    Hocam Entourage ve Hello Ladies izlemediğim için siz yazarasanız ekleyebilirim. Silicon Valley ve Black Books'u yarın ekleyeceğim
  • Entourage, bir film yıldızı, onun kardeşi ve çocukluk arkadaşlarıyla birlikte hayatını konu alıyor. Jeremy Piven, Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillion ve Jerry Ferrara başrolde. Ayrıca dizide çok fazla konuk oyuncu yer alıyor. İşi oyunculuk olmayan isimleri de görebilirsiniz, bu isimleri yazmayalım, izleyenlerin zevki kaçmasın.

    Hello Ladies, dramla komedinin harmanlandığı bir yapım. Kadınlarla tanışmak, konuşmak için her yolu deneyen birinin (Stephen Merchant) hayatı anlatılıyor. Zaten adı üstünde. Dizide Stephen Merchant, Christine Woods ve Nate Torrence gibi isimler yer alıyor.

    Mobil olduğum için çok uzun yazamadım, ama izlemek isteyenler direkt başlasınlar, pişman olmayacaklarını garanti ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 2 Ağustos 2014; 0:37:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wilfred

    Forumda konusu var ama yeterince tutmamış
  • Scrubs'ı eskiden Fx verirdi ve izlerdim çok güzel bir diziydi.BEnce Listeye My Name İs Earl de eklenmeli.
  • My Name is Earl'ü izlemedim hocam, tanıtımını yazarsanız eklerim

    @IndoHouse Wilfred'ide bilmiyorum yazarsanız eklerim
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Asıl adam olan Earl eskiden kötü biri ama Sonra aklı başına geliyor ve tüm kötülükler için yaptığı kişiyi bulup kendini bir şekilde affettiriyor.Ana konu bu aslında tabi bir kardeşi var tam komedi eski sevgilisi var birde güzel bir olay örgüsü vardı dizide bende seyredeli çok oldu.
  • Olaylar intihar'a yeltenen ryan'ın komşusu jenna'nın köpeğine bakmasıyla başlar. Ancak Wilfred Ryan'a köpek olarak değil de konuşan bir köpek olarak görünür.
  • zamanında married with children, seinfeld, coupling iyi ki yayınlanırken bunları izlemişim diyorum kendime.
  • Everyboy Hates Chris

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu
  • Komedi denilince Arrested Devoplement'ın eline kimse su dökemez. Bir de listeye My Mad Fat Diary'i ekleyebilirsin. Ergen komedi dizisi diyebiliriz, fena değil aslında ama yabancı komedi dizileri beni pek eğlendirmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^rof

    Komedi denilince Arrested Devoplement'ın eline kimse su dökemez. Bir de listeye My Mad Fat Diary'i ekleyebilirsin. Ergen komedi dizisi diyebiliriz, fena değil aslında ama yabancı komedi dizileri beni pek eğlendirmiyor.

    My Mad Fat Diary'e uygun tanıtım yazarsanız eklerim hocam.

    Arrested Development harbiden efsane bir dizidir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.