Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAVUNMA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları >> SAVUNMA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ceyhun

İkinci el mesajı:2238
Durum: Forumda değil

27 Eylül 2006; 0:00:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

170 YTLYE ALDIĞI CIHAZI FORUMDA 3-4 DEFA 200 E SATMAYA KALKMIŞ BİR ARKADAŞ KALKMIŞ ŞIMDI YOK TAKTIM SORUN YOKTU SATILMAYINCA YOK BOYLE OLDU DIYOR.CIHAZA GUVENMESEM 6600 ILE TAKAS YAPALIM DEMEZDIM.SEN ONA RAGMEN FORUMDA CIHAZ 200 DEN SATMAYA DEVAM ETTIN BUNUN KANITLARI VARDIR.

DİĞER NGAGE QD YE GELINCE KELEKÇİ SOYADINDA E HARFI EKSIK YAZILDIGI ICIN PARAM IADE EDILMISTIR BANKA TARAFINDAN.CIHAZ ARKADASIMA ALINCAKTI LAKIN O DA VAZGECTI.SANILDIGI GIBI IMEI NO KOPLAYALAMASI MEVCUT DEGILDIR BU ARASTIRILABILIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReaLityWorLd] -- 27 Eylül 2006; 0:00:41 >

Guest
 27 Eylül 2006; 0:03:23 

quote:

Orjinalden alıntı: [ReaLityWorLd]
170 YTLYE ALDIĞI CIHAZI FORUMDA 3-4 DEFA 200 E SATMAYA KALKMIŞ BİR ARKADAŞ KALKMIŞ ŞIMDI YOK TAKTIM SORUN YOKTU SATILMAYINCA YOK BOYLE OLDU DIYOR.CIHAZA GUVENMESEM 6600 ILE TAKAS YAPALIM DEMEZDIM.SEN ONA RAGMEN FORUMDA CIHAZ 200 DEN SATMAYA DEVAM ETTIN BUNUN KANITLARI VARDIR.

DİĞER NGAGE QD YE GELINCE KELEKÇİ SOYADINDA E HARFI EKSIK YAZILDIGI ICIN PARAM IADE EDILMISTIR BANKA TARAFINDAN.CIHAZ ARKADASIMA ALINCAKTI LAKIN O DA VAZGECTI.SANILDIGI GIBI IMEI NO KOPLAYALAMASI MEVCUT DEGILDIR BU ARASTIRILABILIR.
Niçin ilgili şahıslar bu durumdan en son haberdar olanlar?

kertenkebelek

İkinci el mesajı:431
Katılım zamanı: 14 Haziran 2006;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

27 Eylül 2006; 0:04:51 

bana 10 kere sormadın sen kelekçi mi diye bende oturdum sana büyük harflerle yazmadım mı?ya bak adam telini satmaya kalkmış olabilirde bundan sanane alacak adama gerekli bilgiyi verecektir.peki tamada bana yanlış numara vermen ne anlama geliyor msn e hiç girmemen yada arkadaşa tel açılmamış deyip içi kurcalan mış olması ya lütfen göz var nizam var yapma

www.myspace.com/grupnekrofil
Dinlemenizi Öneririm...

alışveriş ettiklerim: ||psyco||iudex||wenigma||rasputin06||syalman||xafer||
zekikurt||CeLLaT_1905|||NOXCO||Gorkie|||Max_Payne||gkhns|||crowded

...............................................................................
talip333

İkinci el mesajı:580

27 Eylül 2006; 0:04:53 

kardeş güven önemlidir profilini gizleme bari sawunma yaparken, dolandırıcılar bu taktiği kullanmakta genelde açık olsa bile saçma sapan isim mail ws yazmakta.

Seni kesinlikle suçlamıyorum fakat bilgin olsun diye söylüyorum. İnşallah anlaşmazlık tatlıya bağlanıp çözümlenir.

Alış veriş yaptıklarım: Nekte_Sar, Pixkull, Miharbifx, Pahohe, sahin21, THE_ONE06, ftangel, wolfed, dejavu098, zeus5769, AYDINFIRAT, doktororigo, maerd, yilmazeest, kubilay84, sjsero, archieduke, kyilmaz, intana, Pcdunyasi, Neso, Kirvana, cetingitar, number_oen, white06, mustafa ak, aykuttoklu, number_oen, baybahadir, hegoatANKARA for_auir, smiley28, beyazkartal, TeeNKiNG, icebergmetii, poetryer, peacer, NMA, cengiz_1983.
Saf insanlar karşısındakini saf görür ;)
muho06

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2940
Katılım zamanı: 17 Mayıs 2002;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

27 Eylül 2006; 0:05:30 

ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIM : http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1656
MÜKEMMEL SATLIKLAR
http://resim.donanimhaber.com/m_8970240/mpage_1/key_//tm.htm#8971842

SATLIK MODİFİYELİ ARAÇ

http://www.sahibinden.com/hizli_ve_ofkeli_sirali_lpgWQQaXQQ7255151WQQpXQQdisplayitem
Ceyhun

27 Eylül 2006; 0:05:52 

BENI pisina numan abıye sorun 6100 cıhaz aldım.parasını 2 gun sonra gonderdım.sora bılırsınız.

ngage qd cıhazda evet hatalıyım haber veremedım ama kesınlıkle ımeı kopyalama soz konusu degıldır.arastırılabılır.

dıger konu 2 hafta gectı.forumu arastırın 3-4 defa 200 ytlden cıhaz satılmaya kalkılmıstır.benden 170 alındı bu cıhaz.sacma sapan suclamalar.yazık ya bu ramazan ayında 30 ytl kar edemedı dıye yapılanlara bakın

Guest
 27 Eylül 2006; 0:06:28 

quote:

Orjinalden alıntı: muho06

http://forum.donanimhaber.com/m_9539054/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_9538375/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaf -- 27 Eylül 2006; 0:06:56 >

kertenkebelek

27 Eylül 2006; 0:07:36 

BEN PES DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM

BARİ ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DA ÇOĞALMASIN BUNLAR

Dinlemenizi Öneririm...

Ceyhun

27 Eylül 2006; 0:07:57 

quote:

Orjinalden alıntı: kertenkebelek

bana 10 kere sormadın sen kelekçi mi diye bende oturdum sana büyük harflerle yazmadım mı?ya bak adam telini satmaya kalkmış olabilirde bundan sanane alacak adama gerekli bilgiyi verecektir.peki tamada bana yanlış numara vermen ne anlama geliyor msn e hiç girmemen yada arkadaşa tel açılmamış deyip içi kurcalan mış olması ya lütfen göz var nizam var yapma

dostum senden ozur dılıyorum ama kesınlıkle ımeın kopyalanmamıstır.arkadas kurbanı oldum.

muho06

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2940
Katılım zamanı: 17 Mayıs 2002;

27 Eylül 2006; 0:09:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mimayınkaf

quote:

Orjinalden alıntı: muho06

http://forum.donanimhaber.com/m_9539054/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_9538375/tm.htm

evet sağolun ne olduğunu anladım yazık diyorum

ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIM : http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1656
MÜKEMMEL SATLIKLAR
http://resim.donanimhaber.com/m_8970240/mpage_1/key_//tm.htm#8971842

SATLIK MODİFİYELİ ARAÇ

http://www.sahibinden.com/hizli_ve_ofkeli_sirali_lpgWQQaXQQ7255151WQQpXQQdisplayitem
kertenkebelek

27 Eylül 2006; 0:10:38 

BEN YİNE İYİ NİYETİMİ KULLANIYORUM AMA LÜTFEN KARŞIMA BİR DAHA ÇIKMAMANI ISRARLA ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM...

Dinlemenizi Öneririm...

engn_ksk

İkinci el mesajı:68

27 Eylül 2006; 0:13:36 

BEN SATIŞA KOYABİLİRİM BU SENİ İLGİLENDİRMEZ AMA AÇTIĞIM TOPİCTE BUNU BELİRTTİM SANA KALSA BİZİZ BÜTÜN SUÇLU SEN HAKLISIN UTANMASAN SEN BOZDUN TELEFONU DİCEKSİN! BAŞKA SÖZE GEREK YOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engn_ksk -- 27 Eylül 2006; 0:16:46 >

Ceyhun

27 Eylül 2006; 0:15:49 

madem bozuktu ne dıye satısa koydun bırakın bu işleri ya.urunu satamadın sımdı kalkmıs cırkeflık yapıyorsun.ayıp ya

Ceyhun

27 Eylül 2006; 0:19:29 

erginates arkadasım dıger ılanlarıda cıkartsınlar satıs rakamı 200 ytl.madem bozuktu ne dıye satıyordun.satamadı sımdı bozuk oldu.yok telefoncuya gosterdım malıyet cıkarmıs yok bılmem ne.bu kadar ınsanı yalanlarınla kandırmaya ne hakkın var

engn_ksk

İkinci el mesajı:68

27 Eylül 2006; 0:19:35 

EVET ANLAT ANLAT HEYECANLI OLUYO ŞİMDİ DOLANDIRICILIĞINI ÖRTMEK İÇİN SUÇLARI ÜSTÜME ATMAYA ÇALIŞIYORSUN!AMA GERÇEKTEN ALLAHINDAN BUL ŞU RAMAZAN GÜNÜNDE HARAM ETTİM SANA O PARAYI!

_KurT_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Eylül 2006; 0:20:38 

dolandırıcı kim şimdi anlayamadık,ama sizlere bişey söyleyim belki en doğru yorum olacak birinizin parası gitti,birinizin güveni gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KurT_ -- 27 Eylül 2006; 0:21:52 >
Ceyhun