Şimdi Ara

S3 rom yüklerken hata ?(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • efextreme rom vardı o yüklüyken philiz touch vardı onu yerine clockworkmod u kurdum kurmadan önce wipe data wipe cache ve wipe dalvik yaptım.

sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_92279031/tm.htm şu konudaki clockworkmod u kurdum.sonra root iznini tekrar yaptım.kendi verdikleri dosya ile telefonu açılırken kırmızı bir android logosu korsan gibi duruyordu.telefonu tekrar başlattı.romu telefonun içine atmıştım yüklemeye geçiyim dedim bu seferde clockworkmod gitmiş orjinal menüsü gelmişti.tekrar clockworkmod u yükledim.bu seferde root izni gitti.clockworkmod da root izni gitmiş root yapılsınmı diye bir soru sordu.yes e bastım.sonra telefonu tekrar başlattı.

install zip e bastım.romu.chose form sdcard seçtim ardından rom dosyasını seçtim.altta yazılar geldi instalition aborted yazıyordu.

Can't intsall this package on top of incompatible data pleasa try another package or run factory reset yazdı.

şuan telefonu açıp kullanmam gerekiyor ancak yarın geri kalan kısmını halledebilirim.fakat wipe data ve cache işe yaramamış sanırım halen s5 romu efextreme rom telefon açıldığında karşıma çıkıyor.dil ülke vb seçmemiş istiyor.

yardımcı olabilecek varmı? telefon cyanogenmod a geçirmek istiyorum.efextreme rom güzel görünümü fakat stock android ile s3 ün performansını merak ediyorum pilin uzun gittiğini yazmışlar taşınabilir 3000 mahlık bir batarya aldım fakat denemek istediğimden yükleyeceğim.

• efextreme romu şuanda açabildim eskisi gibi çalışıyorum programlar ayarlar herşey gitmiş ama galaridekiler halen duruyor yedeğini almıştım pc ye fakat halen telefonda
    telefonu şişmeden kullanmak istiyorsan tavsiye ederim. hız stabilite batarya hepsi bir arada. ha illa ki tema istersen xda tema bölümüne girip uygun temayı kurabilirsin.s3 için en sorunsuz en iyi romlardan.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.