Şimdi Ara

Dvd rom neden okumuyor? (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sisteme taktığım 2 dvd romum var. master ve slave olarak ayarlı. Bilgisayarımda dvd lerin ikiside görünüyo. Fakat pilips olana cd taktığımda çırpınıyor ama cd okuyamıyor. Denemediğim cd kalmadı. Ya bu program yanıt vermiyor diyor yada aşşağıdaki uyarıyı alıyorum.

Dvd rom neden okumuyor? (Çözüldü)

Lütfen ne yapmam gerek? Biosta 1. seçenek olarak cd-rom 2. Hard disk 3. cd-rom şeklinde görünüyor.

Düzeltme sebebi: Pilips yazısında text reklam çıkmaması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 27 Eylül 2006; 1:35:12 >

• kabloları kontrol ettin mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_tufekci_03

kabloları kontrol ettin mi
    Kablolar sağlam. Diğer sürücü takır takır çalışıyo. Servise yolladım, problem yok diye geri göndermişler.
  • güç kablosunu değiştir fan eklentisinden alma direk powerdan al
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

güç kablosunu değiştir fan eklentisinden alma direk powerdan al
    Bunun bi etkisi olacağını zannetmiyorum, çünkü cd-rom çalışıyor ve bilgisayarımda görünüyor. Tek problem cd yi okuyamaması ama neden?
  • Bilgisayarimi sag tikla - Yonet - Bilgisayar Yonetimi (Yerel)'in altinda Aygit Yoneticisi'ni tikla - Sagda IDE ATA/ATAPI denetleyiciler'i ac. - CD surucunun bagli oldugu kanali sag tikla ozelliklere gel. (Genelde Ikincil) - Gelismis Ayarlar - CD surucunuzu Aktarim Modu kutusunda Salt PIO'yu tikla. (Genelde aygit 1). Tamam tikla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

Bilgisayarimi sag tikla - Yonet - Bilgisayar Yonetimi (Yerel)'in altinda Aygit Yoneticisi'ni tikla - Sagda IDE ATA/ATAPI denetleyiciler'i ac. - CD surucunun bagli oldugu kanali sag tikla ozelliklere gel. (Genelde Ikincil) - Gelismis Ayarlar - CD surucunuzu Aktarim Modu kutusunda Salt PIO'yu tikla. (Genelde aygit 1). Tamam tikla.

Kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Problemim anlattığın yöntemle çözüldü. Beni tekrar teknik servis kapılarında dolaşmaktan kurtardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 27 Eylül 2006; 1:37:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii
    Kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Problemim anlattığın yöntemle çözüldü. Beni tekrar teknik servis kapılarında dolaşmaktan kurtardın.

estag. dostum. sonucu bildirdigin icin tskler. umarim bir daha boyle bir sorunla karsilasmazsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.