Şimdi Ara

SSL HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba Arkadaşlar Öncelikle Aranıza Katıldığım İçin Çok MUtluyum.Ben SSL Hatası Alıyorum Saatle İlgili Sanırım.Aslında Kendi Pc mde de Bu Hatayı Almıştım Saati Düzelterek Sorunumu Çözmüştüm .(Kardeşim Oyun İçin Saati Hatta Yılı Değiştirmişti)Misafir Olarak Geldğim Bi Evde Pc de Bu Hata Var ve Benden Bi Bakmam İstendi.Evde Yaptığımın Aynını Denedim Fakat Olmadı. İnternet Saatini Güncellemeye Çalışırken Bana "Son Eşitlemenin Durumunu Alırken Bir HAta Oluştu.Beklenmeyen Ağ Hatası Oluştu" Gibi Bir Hata Verdi.3-4 Gün Daha Burada Olucam Fakat Sonra Eve Dönücem Bu Süre İçinde Çözüme Ulaşırsam Çok Mutlu Olucam.İlgi Gösteren Herkeze Şimdiden Teşekkürler.



  • İyi akşamlar, ssl sertifika olduğu için işletim sisteminizin service pack'i eski kalmış olabilir, başka bir çözümü ben de bulamamıştım ama sitelerin mobil versiyonlarına girebilirsiniz; m.twitter.com , m.facebook.com gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Akşamlar . Önerin İçin Teşekkür Ederim Ama Zatenwww.facebook.com Adresinede Yinede Devam Et Diyip Girebiliyorum Fakat Bazı şeyler Engelli.Mesala Aynı Anda Bir Kaç Fotoğraf Birden Konulduğunda Sadece Biri Görünüyor.Resimleri Büyütemiyorum Yani Açılmıyor,Videoların Çoğu Açılmıyor ve Facebook Uygulamalarını Kullanamıyorum(oyun vs.) .İlgin İçin Teşekkür Ederim.Hayırlı Bayramlar Bu Arada.
  • Üzgünüm dediğim gibi tek çözüm service pack yükseltmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Service Pck Yükseltme Konusunda Hiç Bir Fikrim Yok. Bunun için Ne Yapmalıyım?
  • Hangi işletim sistemini kullaniyorsan onun adini ve SP diye google. Yazdan indirme linkleri cikar zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.