Şimdi Ara

continental lastıkler michelin den ıyımıdır ?? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
229.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerem Arıkantürk


    quote:

    Orjinalden alıntı: kölge

    arkadaslar peugeot 307 ye lastık alcaz acaba continental lastıkler michelin den ıyımıdır


    continental premium contact 195/65/15 91H

    michelin energy 195/65/15 91H


    Yapılan bütün yorumlar şu marka iyidir, bu marka kötüdür şeklinde. Piyasada lastik markalarının onlarca farklı modeli mevcut. Dolayısıyla firma genellemeleri ile hareket etmek yanlış olacaktır.

    Continental'in Premium Contact modeli, Michelin Energy'den daha üst bir ürün gamına aittir. Lastikler farklı kriterler ile üretilirler. Michelin'in de süper spor otomobiller için lastiği var, Continental'in de. Aynı şekilde her iki firmanın da "fiyatı 50 milyonu aşmasın" kategorisi ekonomik lastik modelleri de var.

    Kesinlikle ve kesinlikle Continental Premium Contact alın. Daha yüksek performanslı bir lastik. Michelin Energy serisi yakıt ekonomisi, düşük fiyat, vasat altı kuru yol ve yağmur performansı sınıfı bir lastik... Continental Premium Contact ise günümüz C ve üstü sınıf araçlar için üretilmiş, daha modern bir lastik...

    --------------------------------
    Michelin sitesinden alıntı:

    It's the most economical tyre to run: it lasts 25% longer and you use less fuel! *
    Lasts longer:
    Michelin Energy lasts 25% longer on average compared to its principal European competitors. (1)
    Less fuel consumption:
    With four Michelin Energy tyres, you can save up to £50 in fuel costs. (2)
    Allows you to contribute to the protection of the environment:

    --------------------------------
    Continental sitesinden alıntı:

    "Every time I test this tyre and I have done so several times in different sizes - I am amazed at how well it grips on wet roads. While rivals may give an albeit entertaining white knuckle ride which is not what you want on the road - the PremiumContact is barely affected. The steering remains sharp and precise, there is no wheelspin out of tight turns and you just feel you can keep pushing. The safety margin is huge with this tyre."
    Kim Adams writes for Auto Express magazine

    Benefits
    excellent braking performance on wet and dry roads
    outstanding protection against aquaplaning
    improved grip when cornering


    Ona bakarsan michelin primacy HP si ne olacak .. Primacy hp %100 daha iyidir premium contact' dan




  • Orijinalden alıntı: flykiller

    Merhaba,
    Conti premium contact 2 kullanıyorum, arabam 43000 oldu ve lastiklerin üzerinde kılcal çatlaklar oluşmaya başladı. Conti ler yol tutuş olarak tatmin edici fakat yol sesi felaket hele asfaltta kötü ise baş ağrısı bile yapabiliyor. O yüzden michelin almak istiyorum. Michelin primacy hp ile michelin pilot sport 3 nmodelini karşılaştırabilecek arkadaş varsa memnun olurum. Sert araba kullanmam, süratte fazla yapmam, öncelik sessizlik ve konfor



    M İ C H E L İ N



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_cih -- 30 Ağustos 2012; 0:01:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mylastik


    quote:

    Orijinalden alıntı: akayogullari

    Lastik denilince akla gelen 3 marka vardır herzaman....

    Michelin , Dunlop ,Continental

    Benim araçta arkalar conti önler michelin


    Galiba Bridgestone ve Goodyear'a biraz haksızlık oldu... Dunlop zaten Goodyear'ın sahip olduğu bir marka.. Markanın sahibi Goodyear dır..

    CocaCola yeryüzünde nasıl bir içecek markası olarak biliniyor ise Goodyear'da bu şekilde bir lastik markası olarak bilinmekte

    HOCAM VALLA GOODYEAR BİLİNSEDE BEN BİR KERE BMC YE GOODYEAR ALDIM(EVE DÖNÜŞTE) YOLDA YIRTILDI BİR DAHADA UZAKLAŞTIM O MARKADAN




  • Yaklaşık 29 ay önce aldığım ebadı 205/55/16 91V olan Continental SportContact2 lastiklerimden gayet memnunum, 44000km oldu gerek frenlemede gerekse yol tutuşta her zaman güven verdi, bundan sonraki lastiğimde Conti olacak.
  • Boşuna Micheline fazladan para bayılmayın.Continentaller gayet iyi.
  • mrb arkadaşlar aranıza bugün katıldım aracım honda civic 2004 otomatik es modele aracın üzerinde michelin lastikler var ama baya bi aşınmış yenilerini alacam siz hangi marka tavsiye edersiniz michelin nasıl bir lastiktir kulanan arkadaşlar varsa yorumlarını betliyorum...
  • michelin lastikle ağrıdan adanaya gelmiştim. hava soğukken 34 bar bastı lastikçi, ya da öyle sanıyor. adanaya geldim hava iyice sıcak, lastikleri bi kontrol ettireyim dedim lastiğin basıncı 70 çıktı. benim ağzım açık dedim Allah korumuş falan falan. Lastikçi dedi hocam olur mu bu lastik Mişnel. kabaklaşsa bile piyasadaki bütün sıfırlardan iyidir dedi. adam memleketin en tecrübeli lastikçisi tabii. söyledikleri memlekette bütün bilimsel araştırmalardan üstün tutulur bizim için. michelin'e verdiğim her kuruşun o zaman helal olduğunu anladım.
  • bende tam karar vermedim ama büyük ihtimalle michelin alabilirim yine. Kullanan herkes bu lastiği tavsiye ediyor şikayet eden hiç yok hemen hemen. teşekkürler empire.
  • 2 yıl önce conti aldım gayet memnunum.Almadan önce Alman sitelerinde baya araştırma yaptım.Yol tutuş,fren mesafesi sizin için önemliyse conti,yol gürültüsü az olsun dersen michelin.Bundan önceki arabama michelin almıştım ve ilk sert çukurda balon vermişti.yanakları dayanıksızdır,yani TR yollarını düşünürsen michelin sakat.
  • Mrb. lar forumu okuyunca kafam iyice karıştı ben yağışın bol olduğu rizede yaşıyorum aracımda michelin energy kullanıyorum lastiklerim artık kılcal çatlaklar oluşmuş ve 5 yıl oldu alalı yeni lastik alacam ama acaba tekrar michelin mi almalıyım yoksa conti mi almalıyım kafam karıştı arkadaşlar. Conti yeni 5 serisi çıkarmış acaba kullanan var mı aranızda kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
  • Geçen yıl aldığım continental lastiklerinin 1 yıl içinde lastik üstünde doğru düzgün dişli kalmaması sebebiyle aracın kayması sonucu bu kazayı yaptım

    http://forum.donanimhaber.com/m_67177259/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canalp54

    Geçen yıl aldığım continental lastiklerinin 1 yıl içinde lastik üstünde doğru düzgün dişli kalmaması sebebiyle aracın kayması sonucu bu kazayı yaptım

    http://forum.donanimhaber.com/m_67177259/tm.htm

    Hocam conti 2 lastiklerimi lastik konularında yazdım.2. el 13-14 bin civarı km de aldığım Civicte bunlardan vardı.Aldığım günden beri şikayetim dişleri de çok iyi olmasına rağmen aracın hafif frende bile kızaklamasıydı.
  • Conti pre contact 1 yani serinin ilk lastiğiyle geldi astra classic III aracımız..Kuru ve ıslak zeminde frenlemesi iyi, sesi sertliği orta derece, yol tutuşta ise spesifik olarak virajlarda çabuk kopuyor yoldan..Serinin devamında geliştirmeler olmuştur muhakkak "5" kodlu olanını çok övüyorlar ama deneme fırsatım olmadı..
  • Fabrika çıkışı gelen lastiklerle bayide satılanlar aynı kalitede değil, "D" segmenti üstünü üst düzey veya spor araçları ayrı tutuyorum.
  • 2004 de sifir ford fusion aldim, almanyada imal edilmisti ve uzerinde ne oldugunu hatirlamiyorum ama direksiyondaki titremeyi10 bin km ye kadar gideremediler. Sonra bir arkadasim lastiklerimi bicakla kesti ben de milletin dedigi gibi sigortanin takmak istedigi ayni model lastigin yerine farkini vererek michelin energy taktirdim cok da dikkatli kullanmama ragmen 10 bin km boyunca direksiyondaki titreme gecmedi sonunda lastiklerin kucuk balonlu oldugu uretim hatali olabilecegi soylendi ben de fordla ve lastikciyle ugrasmayayim diye arabami sattim. Sonra megane 2 aldim uzerinde googyear vardi, 60 bin yaptim ama her seferinde balans ayarini zor yapiyorlardi ve bu serinin sorunlu oldugunu soyluyordu lastikciler ve ek olarak 50-60 km hizda bile giderken frene basinca araba durmuyordu, yol kenarinda sulama sonrasi yola gelen suya rastlayinca nerdeyse kontrolu kaybedecek kadar kayiyor,bir tv programinda izlemistim km yapsanizda yapmasanizda lastik omru 4 yildir diyordu bir uzman sanirim cok dogru zamanla bazi ozelliklerini kaybediyor. Gecen yaz avrupa gezimiz sirasinda almanyada korbach diye bi sehre gittigimizde continentalin fabrikasini gorduk ben alman mali oldugunu orda ogrendim ve almanyada cok fazla tutulan bir lastikmis 17 canttan itibaren havasiz lastik (icine kopuk benzeri elastik birsey sikiyorlarmis) urettiklerini ve patlama gumleme vs diye birseyin olmadigini 50 bin km garanti verildigini orda ogrendim. Almanlarin guven ve saglamligi hep konfordan onde tuttuklarini dusunuyorum. Islakta kayma ve arabanin durmamasini gordukten sonra ben de continental almayi dusunuyorum. Gerci bunda meganlarin gorundugunden daha hafif agirlikta araclar olmasinin da rolu olabilir. Forumda yazilanlardan bir lastigin hem yumusak hem daha cok km yapmasi bence celiski, surucunun kullanim aliskanliklari yapilam km uzerine cok daha etkilidir diye dusunuyorum. Michelinlerim balon yapmaya cok daha yatkin oldugunu hem kendi deneyimim hem de cevremdeki arkadaslarimdan biliyorum ancak bunda bizim kasissiz yolumuzun olmamasi da etkili olabilir ama ben 10 bi km de gercekten cok dikkatli kullanmistim aracin da yeni olmasindan dolayi bende niye oldu anlamadim diyince belki uretim hatasidir demislerdim. Diyecegim biraz sansinizin da yardim etmesi elektronik birsey alirken de oldugu gibi. 1 ay icinde ben de 4 lastik alacagim continental biraz agir basiyor su an.
    Herkese iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-Winter-Tyre-Buying-Guide.htm
    bi bakın bakalım hangi lastik en üst sırada ve hangisi alt sıralarda
    conti gerçekten çok rahat bir sürüş sunuyor
  • güvenlik yol tutuş conti derim
    sessizlik michelin..... ama bence güvenlik daha önemli.....
  • Michelin iyi lastiktir evet kötülemeye gerek yok.ama burada CONTINENTAL ile MICHELIN kıyaslaması bence çok saçma.michelin bir tane arabaya Triger kayışı üretiyormu soruyorum size.en önemli lastik parçası olan triger kayışı acaba neden tüm arabalarda orijinal olarak continental geliyor.yada şuan soruyorum size neden mercedesin en pahalı arabalarında Continental geliyor.Burada MICHELIN iyi bir marka olabilir ama Lastik konusunda dünyada güven olarak her konuda lastik açısından tek isim CONTI dir.lütfen burada conti sağlam değil falan filan diye insanları yanlış bilgilendirmeyin.Ben CONTINENTAL CPC5 kullanıyorum 205-55 r16 91v ve lastik muhteşem.ayrıca Adac bağımız lastik testlerine bakınhttp://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2012_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=113497&SourcePageId=31821

    bu linkten inceleyin ki gördüğünüz kadarı ile Birinci sırada CONTI PREMIUM CONTACT 5 ve ikinci ise Godyear dır.Burada Michelin in ismi dahi yok.dikkat ederseniz.Yani sırf michelini övmek için Conti yi yada başka markaları kötülemeyin.Hepsi iyi ama lastik anlamında şuan dünyada tüm araç parçalarının lastik aksamını yapan Contidir bunuda bakın ve araştırın.Bu arada ülkemizde PETLAS TÜRK markasıdır ve muhteşem bir lastiktir.Tüm uçaklara yurt dışına bile lastik vermekte.bana göre bir mal ya ALMAN MALI olacak yada TÜRK ... gerisine güvenmiyorum.Fransanın Almandan üstün olması bana inanılır gibi gelmiyor.düşünün pejo ile Mercedes birmi...




  • MICHELINDAN ŞAŞMA KIM KOTULURSE KOTULESIN EN IYISI MICHELINDIR.FRANSAYI SEVMEM AMA ADAMLAR LASTIGIN IYISINI YAPMIS.HERKES İŞKEMBEDEN ATAR AMA DENEYEN DOGRU SOYLER HER ZAMAN.
  • BorckaArtvin kullanıcısına yanıt
    mıcchelının ısı sadece lastık contı herseyı yapıyormus kendın soyledın ne kadar guvenılır contıye bılmem.contı turkıyede 4-5 senedır tutuluyo daha once adı yoktu nerdeyse. mercedes contı takıyor cunku alman sermayesı almanlar kazanıyor mıchelından sasma
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.