Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
49
Favori
258.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dil İngilizce oluyor. Android ayarlarının dilini Türkçe de yapabiliyorsunuz ama Türkçe yapınca Media Center yazılımında listeleme yaparken alfabetik sırada yapmıyor, o yüzden İngilizce bırakmakta fayda var.
  • İptv perfomansı nasıl,deneme şansın oldumu @seko 92.Benimiçin çok önemli bir detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum denemedim ama internet üzerinden izlenen her türlü video sorunsuz, takılmasız izlenebiliyor. Tabi internet hızı yeterliyse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghettomania G kullanıcısına yanıt
    Bu arada avforums da eweat'ten çok memnun millet. Görüntüsü için harika diyorlar. Açıkçası bu da alınabilir. Sekon92'ninki gelene kadar düşüp bayılacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Güle güle kullan. Oynatamayacağı bir şey pek çıkmaz merak etme. Benim bildiğim, Samsung Oceanic Life videosunda görüntü vermiyor, nedendir anlamadım ? Yoksa her türlü filmi her bitratte rahatça oynatır. Yalnız ben o ağ üzerinden bilgisayara bağlanma işini bir saat uğraştım beceremedim. İnsanlar burada yardım etmeye çalıştılar ama olmadı. Nasıl yaptığını adım adım anlatabilir misin ?

Blgisayardan ben D:\ de Torrent diye bir klasör açtım. O klasörü payaşıma açtım. izinleri vermeyi unuta everyone olarak tüm izinleri ver.
    daha sonra bilgisayarın internet ipsini al. benim 192.168.1.47 idi.

Q5 üzerinden Media-> LAN-> Add Share kısmından İp yi yaz. directory kısmına da açtığım Torrent'i yazdım. sonra ok dedim.
    (bu arada bilgisayarda AĞ bağlantılarında parola koruma kapalı olsun)

Q5'te Media-> Lan -> Shortcut kısmına kısa yol gelmiş oluyor. orada klasöre ulaşabilirsin.

Ben de sana soru sorayım :). Q5 i her açtığımda Menu çince geliyor her defasında dil değiştirmek durumunda kalıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Molenbeek

quote:

Güle güle kullan. Oynatamayacağı bir şey pek çıkmaz merak etme. Benim bildiğim, Samsung Oceanic Life videosunda görüntü vermiyor, nedendir anlamadım ? Yoksa her türlü filmi her bitratte rahatça oynatır. Yalnız ben o ağ üzerinden bilgisayara bağlanma işini bir saat uğraştım beceremedim. İnsanlar burada yardım etmeye çalıştılar ama olmadı. Nasıl yaptığını adım adım anlatabilir misin ?

Blgisayardan ben D:\ de Torrent diye bir klasör açtım. O klasörü payaşıma açtım. izinleri vermeyi unuta everyone olarak tüm izinleri ver.

Q5 üzerinden Media-> LAN-> Add Share kısmından İp yi yaz. directory kısmına da açtığım Torrent'i yazdım. sonra ok dedim.

Q5'te Media-> Lan -> Shortcut kısmına kısa yol gelmiş oluyor. orada klasöre ulaşabilirsin.

Ben de sana soru sorayım :). Q5 i her açtığımda Menu çince geliyor her defasında dil değiştirmek durumunda kalıyorum..

Bu internet ipsi değil yerel ip..

Bir de statik ip mi verdiğiniz yoksa otomatik mi bu da etki ediyor olabilir, statik olursa hic sorun olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: Molenbeek

quote:

Bu internet ipsi değil yerel ip..

Bir de statik ip mi verdiğiniz yoksa otomatik mi bu da etki ediyor olabilir, statik olursa hic sorun olmaz..

evet yerel ip yanlış kurmuşum cümleyi :)
    Ip sabitli modemden. Modemin içerisinden sabitledim mac'i :)

• Molenbeek M kullanıcısına yanıt
    Ben de o şekilde yapıyorum bir türlü olmuyor. Directory kısmına "Torrent" yazarken "\\Torrent" gibisinden birşeyler yazılmayacak mı ? Sadece Torrent mi yazılıyor ? Ben o kısımda takılıyorum hep.

Menü dilini sadece ilk kurulum sırasında bir kez seçince öyle kalıyor. Bir daha değişmemesi gerekirdi. Yazılım sürümü 1.0.4 mü ?

Cihazın oynatım kalitesine ne diyorsun ? Sen memnun kaldın mı ?
  • Arkadaşlar Futeko.com ingilizce yazılım linki vermiş. Site aşağıda, link bir altta :

http://www.futeko.com/navpage/support.php

Sayfadaki cihaz resminin yanında bulunan tornavida ve anahtar üzerine tıklayınca aşağıda Himedia için likler beliriyor. Oradan aşağıdaki linke gidiyorsunuz. Söylediğine göre bu yazılım saat problemini çözüyormuş ve Çince linkler kaldırılmış. Google Play var mı bilmiyorum ama yoksa yine manuel kuracağız. Ben daha kurmadım, akşama kuracağım, yumulun

http://www.mediafire.com/download/rch70eitx0n0a78/Q5_4K_Firmware_-_7-NOV-2014_-_ENGLISH_-_futeko.com.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 14 Kasım 2014; 13:02:31 >

• quote:

Ben de o şekilde yapıyorum bir türlü olmuyor. Directory kısmına "Torrent" yazarken "\\Torrent" gibisinden birşeyler yazılmayacak mı ? Sadece Torrent mi yazılıyor ? Ben o kısımda takılıyorum hep.

Menü dilini sadece ilk kurulum sırasında bir kez seçince öyle kalıyor. Bir daha değişmemesi gerekirdi. Yazılım sürümü 1.0.4 mü ?

Cihazın oynatım kalitesine ne diyorsun ? Sen memnun kaldın mı ?

direk Torrent yazdım bağlandı.
    D sürücüsünü paylaşıma açık bende. bu arada hangi win kullanıyorsun. SS gönderebilirim paylaşım ekranından.
    yok her kapatıp açtığımda çince oluyor. sinir oldum. evet 1.0.4 geldi. sonra senin verdiğin linkten upgrade yaptım. google play geldi.

dün hunger games 720p izledm ağ üzerinden hiç bi sıkıntı yaşamadım. dosya boyutu 6,64GB
    Ben WD Live kullanıyordum daha önce. ona kıyasla çok çok iyi :). bide ses olayında kurtuldum direk coaxial bağlayınca daha net alıyorum 5.1i. önce dönüştürücü ile optical'a çeviriyordum ufak bir parçayla o da sıkıntılıydı cızırtı yapıyordu.

inglizce sürümünde google play varsa kurarım yoksa sonra :)))

• Haydaa 1 ay+1 hafta bekledik ve bugün nihayetinde aradılar PTT den.

Dedilerki gümrüklü gönderi bu. Bize gelin kağıt alın, ordan gümrük idaresi sonra ödemeyi yapıp dekontu getirip malı alın.
  • Güncelleme benim cihaza kurulmadı. Bir karışıklık var ama anlamadım. Acaba cihazın Çin versiyonu ile İngilizce versiyonu farklı mı ?

Çin sitesindeki güncelleme burada :

http://pan.baidu.com/s/1pJobW2v

Şifre: rel6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 14 Kasım 2014; 19:38:55 >
  • Arkadaşlar, dosyayı 4 defa denedim her seferinde yarım kaldı, bilgisayarın saatlerce açık kalması da cabası... Acaba biriniz Pan Baidu'dan indirip adam gibi bir siteye upload edebilir mi ?

Bu arada cihazın gerçekten İngilizce ve Çince iki versiyonu varmış. Elinizdekinin hangisi olduğunu anlamak pek mümkün değil gibi, zaten Google Play ve bizdeki Çince ıvır zıvırlar dışında çok bir farkları da yok. İngilizce yazılımın dosya ismi update.zip, diğeri ise update_qualcore_Q5.zip. İngilizce yazılım benimkine kurulurken hata veriyor. Şu an İngilizce yazılım diğeri ile aynı versiyon olmasına rağmen saat problemini çözememiş diye okudum. Bir de cihazın nasıl root edileceğini anlatmışlar ama önce Çince siteyi tercüme ettirip çözmem lazım.
  • Simdi denerim bu sefer cihaz hic acilmaz diye korkuyorum :))) şimdi herseyden memnunum. Cince açılış hariç. O yuzden şimdi bekliyorum. Bu şekilde kullanmaya devam.

Ağ ayarlarini naptiniz

• Daha denemedim. Cihaza bir şey olmuyor, zaten uygun olmayan yazılımı kurmuyor, kurulumu kesip reset atıyor.
  • Üstatlar selam. Forumun birinde android media playerların 24fps desteklediği için 42 saniyede bir kez aynı kareyi tekrarladığını bunun da hareketli sahnelerde belli olduğunu yazmışlar. Hani filmlerin çoğu 23.976fps ya; aradaki küçük fark böyle bir sıkıntı oluşturuyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı. Teşekkürler.
  • Ben fark etmiyorum. Belki süre tutup çok dikkat edilirse sakin bir filmde belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pan Baidu'ya o kadar sinir olmuş durumdayım ki, her an Q5'i satıp cihazın İngilizce versiyonundan sipariş edebilirim. Lanet siteden hiçbir şey indirilemiyor. Almak isteyen bana yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 16 Kasım 2014; 11:52:17 >
  • quote:

Pan Baidu'ya o kadar sinir olmuş durumdayım ki, her an Q5'i satıp cihazın İngilizce versiyonundan sipariş edebilirim. Lanet siteden hiçbir şey indirilemiyor. Almak isteyen bana yazsın.

Amac film izlemek degil mi :)
    Çince rahatsiz etmiyor.
    yakinda güncelleme çıkar.
    Ben gayet memnunun. Ag olayi cok rahatlattı.

• Molenbeek M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. İndirmeyi başardım, birazdan kuracağım. Ağ işini de çözdüm, sadece klasörü paylaşıp onun adını yazınca oluyor. Ben öncesinde komple diski paylaşmıştım ve ağdaki bilgisayarın adı MASAÜSTÜ olarak görülüyordu. Sanırım buradaki "Ü" harfleri sorun yaratıyordu çünkü paylaştığım film klasörünün isminin kısayolunu cihaz "\\MASA.ST.\Film" şeklinde yazmıştı. Şimdi bilgisayarın ağdaki adını "PC" yaptım, tekrar deneyeceğim bakalım komple diski paylaşacak mı ?

Edit : Güncellemeyi kurdum, saat artık kendini otomatik ayarlıyor. İşin garibi güncelleme sonrası kurduğum programların hepsi duruyordu sadece Google Play güncellemesini tekrar kurdum. Güncelleme sadece kürdan ile oluyor, menüden yapınca ilerlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 16 Kasım 2014; 18:56:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.