Şimdi Ara

Klavyeye Çay Döküldü Tuşlar Yapışıyor Ne Yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İçini açtım temizledim, tuşları yıkadım, fakat ne yaptıysam 2-3 tane tuş inatla takılmaya ve yapışmaya devam ediyor. Basıyorum tuşa 1-2 saniye sonra kalkıyor geri.

    Neden olur bu ben zannetmiyorum ki şire falan kalmış olsun kulak çubuğuna kolonya damlatıp devreye basmaya yarayan o silikon pedi bile sildim.

    Logitech K270 kablosuz klavye bu arada malzeme.

    Sıfır aldım 80 küsür lira verip 1 ay olmadı daha değiştirmek zoruma gidiyor şimdi, yok mudur bir çözümü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 29 Temmuz 2014; 16:35:05 >



  • En iyi çözüm logitech Türkiye gibi gözüküyor. Ne yapabilirim diye oraya sorarsanız bizden daha fazla yardım edebilir. Belki tuşların yenisini bile gönderebilirler :D Birde hocam fazla yıkamayın Yıkanabilir yazmıyor klavyede :D Yani harfler belki silinebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hudays

    En iyi çözüm logitech Türkiye gibi gözüküyor. Ne yapabilirim diye oraya sorarsanız bizden daha fazla yardım edebilir. Belki tuşların yenisini bile gönderebilirler :D Birde hocam fazla yıkamayın Yıkanabilir yazmıyor klavyede :D Yani harfler belki silinebilir.

    Silinsin harfler sıkıntı yok, yeter ki yapışmasın. Artık ustası oldum yapışınca tek elimle çekip çıkartıyorum tuşu serçe parmağımla bızıklıyorum yuvasını takıyorum. 1-2 saat sonra bir daha oluyor, dikkat ettim klimayı açınca oluyor hep soğuyunca yapıyor Bu arada sorun tuşlarda değil bence tuşları yıkadım çünkü bir güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 29 Temmuz 2014; 16:42:43 >




  • O zaman sorun ne yazıkki klavyede :( Yani yapabileceğiniz fazla birşey yok. Dediğim gibi logitech Türkiye ile iletişime geçeceksiniz. Veya da benim gibi hardcore şekilde oynayacaksınız :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.