Bildirim
Oyun Muhabbeti - Aç Susuz Kaldığımız Oyunlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tam da yemek yerken ne yesem diye düşünürken videoyu gördüm. Umarım bu sıklıkla deva eder Oyun Muhabbeti.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
BSC'de en keyif aldığım video türü keşke gelse diyordum birkaç gündür çok iyi oldu. Sağolun :-)
Kimse Command and Conquer Renegade'ı hatırlar mı bilmiyorum ama en az 20-30 kere bitirdiğimi hatırlarım.Bu arada video mülemmeldi,elinize sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: rumur24
Kimse Command and Conquer Renegade'ı hatırlar mı bilmiyorum ama en az 20-30 kere bitirdiğimi hatırlarım.Bu arada video mülemmeldi,elinize sağlık.
Aynen tamda onu dicektim. Az oynamazdık onuda. Diğer program MOD'lardan bahsedilebilir.
Herhalde bitirmek için en çok uğraştığım zaman verdiğim oyun yada oyunlar arasında ilk aklıma gelenler şu şekilde
Eskiden yeniye doğru sıralıyorum.
Süper Mario
Tiny Toons Adventure
Contra Force
Crash Bandicot
Resident Evil 2
Resident Evil 3 Nemesis
Aç susuz denildiğinde çocukken oynadığım Twisted Metal, Crash Bandicoot, Spiderman ve Fifa 2002 vardı. O zamanlar elimde bir tek PS1 vardı. Saatlerimi vermiştim. Nerde o eski bayramlar gibi olacak ama nerde o eski oyunların tadı diyor insan :)
TEKKEN 3,Muppets Race Mania,Fifa2001, Tombi2,Sierra S.W.A.T
Hastasi olarak Prince of Pericia tabiki , hala cikarmadilar yeni bir seri :)(
8 veya 9 saat san andreas oynadigimi hatirliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videonun süresi 34:47,Tunahan'in sesini ancak 22:25'den sonra duyabildik..Bir an reklam panosu sandim kendisini.. -
Crash bandicoot,Tekken,double dragon,skyrim
Pokemon, benim listemde başı çeker.Bütün oyunlarını en az 5-6 kere bitirmişimdir ki bi oyunu bitirmek zaten çok uzun sürüyor.Ama oynarken diyordun, bi dahakine şu şekil bi altılı kurayım, şu saldırları koyarım.Şu pokemonu takıma alırım.Bu sefer diğer başlangıç pokemonunu seçerim.Bu sefer tüm Pokemonları yakalıyayım.(Gotta Catch 'em all).Bu sefer Nuzlocke(kendine kurallar koyarak oynayıp, pokemonu zorlaştırma)'u şöyle yapıyım falan.Sürekli aynı NPC'leri yeniyor ve aynı haritada geziyordu ama sıkmıyordu, sabah alıyordum, gameboy, ds ya da 3ds'i akşam kalkıyorum.Özellikle Gameboy zamanı hayatımı yemiştir Pokemon.
Total War'da ayrı bir zamanımı yemiştir.Bir ara sabah oturup, akşam yemeğine kadar oynardım.Akşam yemeğinden sonra da gece üçlere kadar sırf Total War oynuyorum.Her dünya egemenliği aldığımda, ya da bi ulustan sıkılınca diğerinde başlar, her üniti tek tek denerdim.Her seferinde farklı diplomasi izlerdim falan, çok zamanımıı yemiştir.
Age of Empires II ya da Battle for Middle Earth'te internet kafede arkadaşlarla attığımız oyuların haddi hesabı yoktur.Saatlerce kendi aramızda oynardık ya da internet kafedeki başka elemanlarla kapışırdık.Rise of Nations falan da listeye dahil edilebilir.
Bir de, Championship ve Football Manager serisi var hayatımı sömüren.Bunuda sabahlara kadar oynardım.FM 2008'de İngiltere 6. liginden takım alıp, Şampiyonlar Ligini kazanana kadar oynamışlığım vardı.Zamanında çok oynardım.Fakat son zamanlarda o kadar çok oynamıyorum.
Elder Scrolls: Skyrim de baya zaman harcamışlığım vardır, geniş dünyası ve modlarıyla beraber sıkılmadan oynuyordum.Fallout 3 ve New Vegas'ta da baya bi oynamışlığım vardır.İkisinde de 150 saati geçmişimdir.
FIFA'yıda özellikle arkadaşlarda kalırken ya da onlar bizde kalırken, akşam 8 gibi FIFA oynamaya başlayıp sabah ezanına kadar oynadığımızı bilirim.Aynı takıma geçip kupaya katılma, karşılıklı turnuvalar yapma falan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 29 Temmuz 2014; 17:51:02 >
-
sabah saat 9 da kalkıp akşam ezanına kadar gta vice city oynadığımı hatırlıyorum bide introdaki müziğin adı nedir acaba bilen varsa yazabililir mi
vaybe benimde aklıma yılbaşı akşam 6 dan sabah 6 ya kadar nba2k9 oynadığım gün geldi 30 sayıdan geri gelip geçmelermi,east-west maçlarımı-üst üste 10 tane 3lük atmalarmı ne güzel gündü.
quote:
Orijinalden alıntı: MajorTom
vaybe benimde aklıma yılbaşı akşam 6 dan sabah 6 ya kadar nba2k9 oynadığım gün geldi 30 sayıdan geri gelip geçmelermi,east-west maçlarımı-üst üste 10 tane 3lük atmalarmı ne güzel gündü.
arkadaşla oynuyorduk tabi tek başına okadar sarmazdı.
34 dk. su gibi akıp gitti. Ağzınıza sağlık.
Mount & Blade warband tüm kalradyayı ele geçirdikten sonra yeni hesap açıp tahtta hak sahibi olankişileri başa geçirip kalradyayı yeniden fethetmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Quake 4'ü internet kafede bitirmiştim. kaldığım yerdem başlayabilmek için 10 mb'a yakın save dosyasını sıkıştırıp kendime eposta atıyordum :D
2 gün boyunca hiç uyumadan yemekler hariç arkadaşımla dota oynamıştım.O oyun kadar beni bilgisayar başında tutan bir oyun yoktu sanırı
pokemon fire red
skyrim
Chip and Dale 2
flintstones (nes)
south park stick of truth
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- game pass fiyat
- hikayeli oyunlar
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- geforce now fiyat
- rainbow six siege sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X