Şimdi Ara

15 inçlik MacBook Pro Retina modellerinde 16GB RAM standart olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 15 inçlik MacBook Pro Retina modellerinde 16GB RAM standart olabilir





    Apple'ın dizüstü ailesinde amiral gemi modeli olarak görülen 15 inçlik MacBook Pro Retina serisi aynı MacBook Air 2014 modelinde olduğu gibi bugün itibariyle bazı donanım bileşenlerinde güncellemeye gidebilir. 




    Çin'de bir Apple mağazasından internete sızdırılan görsele göre Apple, 15 inçlik MacBook Pro Retina serisinde model sayısını üçe çıkarırken, baz modelde RAM seviyesini 16GB olarak belirleyecek. Fiyatlarda ise değişim olmayacak. Hali hazırda  2GHz Core i7+8GB RAM+256GB SSD ve 2.3GHZ Core i7+16GB RAM+512GB SSD şeklinde iki model yer alıyor.




    Güncellenmiş serinin baz modelinde 2.2GHz saat hızında çalışan Core i7 işlemci, 16GB RAM ve 256GB SSD yer alıyor. Fiyatı ise 1999$ olarak kalacak. Orta seviye modelde 2.5GHz saat hızında çalışan Core i7 işlemci, 16GB RAM ve 512GB SSD yer alıyor ve fiyatı yine 2599$. 




    Tepe modelde ise 2.8GHz saat hızında çalışan Core i7 işlemci, 16GB RAM, 1TB SSD şeklinde bir konfigürasyon mevcut. Fiyatının ise yaklaşık olarak 3199$ olacağı tahmin ediliyor. Son iki modelde 2GB DDR5 bellekli GeForce GT 750M ekran kartı mevcut.




    Farklı kaynaklar da görselin doğruluğunu onaylıyor ve Apple'ın bugün itibariyle seride güncellemeye gideceğini belirtiyor. Ancak 12 inçlik MacBook Pro ve Retina ekranlı MacBook Air için ise herhangi bir bilgi yok.  

     

     



    Kaynak:http://www.technobuffalo.com/2014/07/28/new-macbook-pro-with-retina/







  • oh oh oh donanıma gel

  • Şuna 3199 dolar para sayacağıma o geçen haberi yapılan 32GBlık MSI'yı alırım faha iyi. 200 dolar cebime kalır onlada oyun alırım. Tepe cihazda onu tepeleyecek var mı? Hayır ayrıca onu alacak olanın ihtiyacı nr ki onu alıyor? Çözemedim.

  • CPU ve SSD harici aynı alet. Feci pahalı. 3200$ bizde 6500 lira yapar ki o paraya deli donanımlı notebooklar var.

  • Retina derken 4K ekranmı olacak yoksa?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanımca gereksiz pahalı

    Ha paranız çoksa alırsınız orası ayrı konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar para verdikden sonra 32 gb ramlı olanı da alınır. 16 standart olması hiç bir şey ifade etmez

  • şimdi bana söyleyin ben neden bunj alayım gtx 780 li bir masaüstü sistem kurmak varken tamm ihtiyaç laptop lazım msi cok harika modelleri var onlardan alırım bunun bir retina bir de apple olması mi bu kadar pahalı yapıyor bu tamamen lüks zenginler alır ...

  • Burda android telefonlarda olduğu gibi o paraya şu kadar ram şu ekran kartı ve şu pc yi toplarım demeyin.
    o donanım ile her türlü 3d desinden renderine kadar sorunsuz bir şekilde gerçekleşirebiliyosun .
    bu hardcore gamer denilen kitlede macbook almıyor tabiki.

    Bazı arkadaşları aydınlatayım ! 3199$ a Sadece i7,1tb ssd vb DONANIM ALMIYORSUN !
    aleminyum kasası çok uzun süre size hizmet ediyor , ips 2800x1880 çözünürlüklü çok kaliteli bir ekran , berrak ve yüksek bir ses çıkışı , magesafe2, incelik işletim sistemi ile donanımın mükkemel uyumu bu listeyi çok uzatabilirim.
    Bizim türk inanı mı böyle bilmiyorum Beğenmediği veya kullanmamış deneyimi olmayan insanlar sanki kendileri X marka üreticisi gibi laf sokmayı çok seviyorlar. 1 kişi demez Keşke bunu böyle yapsalar veya bu eklense diye. herkez laf sokar . nefret ediyorum bu insanlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barakli87

    şimdi bana söyleyin ben neden bunj alayım gtx 780 li bir masaüstü sistem kurmak varken tamm ihtiyaç laptop lazım msi cok harika modelleri var onlardan alırım bunun bir retina bir de apple olması mi bu kadar pahalı yapıyor bu tamamen lüks zenginler alır ...

    retina , incelik , kasanın mükemmeliyeti , tasarım harikası ( kişiden kişiye değişir ) , ses kalitesi , leptop ömrü kat ve kat daha fazla olması menteşelerin bile daha sağlam olması , magesafe2 vb gibi büssürü özellği sunması , apple özel bir çok video düzenleme , ses düzenleme programların mükkemel uyumlu çalışması ve bir işemi yaparken mavi ekran kapanmaı gibi durumların + orjinal programlarda nerdeyse yok gibi, internet kullanımda 9 saatte varan oyunda 2,3 saat oyun performansı ( değişiyor ) , usb çıkışlarının kalitesi bile 10 kat daha iyi , aradaşım da msi ge60 var allah belasını versin. 2 kere usb değiştirdi , touch pad ' ın kat ve kat daha iyi olması , şahsen klavyede gereksiz tuş olmaması ,


    Sadece i7 işemleci , ssd , ekran kartı almıyorsun. oyun oyniyorsan alma o ayarı .
    şuan elimdeki macbookpro 650m ile oynayamadığım oyun yok .




  • Yav yine gereksizler toplasip bilip bilmeden yorum yazmislar. Ben bir macbook kullanicisi olarak soyle ozetliyim; sen diger makinelerde oyun oynarsin, ben bu makinede senin oynadigin oyunu yaparim Bu makineler profesyonel isi zaten size gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MacBook sahipleri de gelmiş.
  • Gözü kara apple fanlarini seviyorum biri 3199 dolara sadece i7 vs almiyormus aliminyum kasa aliyormus digeri bu makineyle benim oynadigim oyunu yapıyormuş Prof olmayana gelmezmis..bugune kadar sadece macbooklarda oyun yapıldı sanki. Tasarıma lafım yok ama o fiyata satmak için bi zahmet allayıp pullasinlar.



    Ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar bizim Apple fanları bunu g*te giren şemsiye açılmaz olarak çevirmişler sanırım :)

  • Sıcak bastı

  • Oha o paraya öküz çiftliği + at çiftliği kurulur.

  • Gel etme oğul o paraya öküz alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ge Force Gt 750M

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı olmamış yalnız.

  • MacBook Pro profesyoneller için, fotoğraf ve video düzenlemesi için tasarlanan bir cihaz. Oyun oynamak isteyen MacBook Pro almaz zaten MacBook Pro alabilen gider ps4 alır, bir sürü ekran ayarı yok ekran kartım kaldırmıyor derdi ile uğraşmaz.

    MacBook Pro kalitesinde ve onun fiyatında bir cihaz gösterin onu alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verilen paraya yazık gibi bu makineyi alan kullanıcıların çoğu günlük kullanım için alıyor üstündeki donanımı sunabilen çok marka var artık daha uygun fiyata

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.