Şimdi Ara

peugeot 407 kullanıcıları bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 kişilik aileyiz araba bakıyoruz 35 bin bütçe var 407 düşünüyoz ne dersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert551903 -- 29 Temmuz 2014; 23:43:38 >



  • O paraya alabileceğiniz en mantıklı araçlardan biri...2008 yılında sıfır km.aldım. Servise bakım dışında Mekanik-elektronik hiçbir arızadan gitmedim.1 depo ile 1050-1100km yapar.6 yıldır keyifle biniyorum,ama artık aynı arabadan sıkıldığımdan yılsonu değiştireceğim...

    2009-2010 modellere yönelin,bazı executive'ler kadife döşemedir ve ahşap konsolludur,şahsen pek sevmem...yetkili serviste normal bakımı max 350-400tl tutar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plateau kullanıcısına yanıt
    yorum için saol banada en yakın 407 geldi bu fiyata bu kadar iyi araba arabanın alçak olduğu söyluyolar ne dersiniz 5 kişilik bir aile için bagajı full dolu düşünürsek mesela ?
    neden 2009 2010 modellere yönelin dedin alt modellerde sorunmu var
    alırsam sunrooflusunu alırım
  • yere yakın ve burnu gereğinden çok fazla uzun olan bir araçtır. kasislerden geçerken, katlı otoparklara girerken ve çıkarken, arabalı vapurlardan inerken altını sürtme tamponu vurma riski vardır. O tip yerlerden muhakkak hızını çok iyi ayarlayıp çapraz geçmen gerekir. lcd ekranlarında birkaç kişide daha ekranın sıcaklardan dolayı bozulup silikleşmeye başladığını duydum, elektroniğinin hassas olduğunu biliyorum. almaya karar verirseniz aracın geçmişini iyi sorgulayın ve karter zırhı olup olmadığına iyi bakın. Bunların dışında sağlam araçtır yol tutuşuda gayet başarılıdır.
  • Yere yakın derken arkadaşın dediği gibi ön tampon uzun ve yere fazla yakın.düzde altını hiç vurmadım.üstüne plakalık tasarımı da problemli,yukarıdan taktırmak gerekiyor.dik inişlerde yada ciddi tümseklerde çapraz geçiyorum.lcd ekran 1-2 yıldır öğlen sıcaklarda 30 derece üstünde silikleşmeye başladı evet,ama okunmayacak kadar olmuyor,akşam üstü hava normale dönüyor zaten.

    407nin yumuşak karnı baskı balata-volant yapısı.ben 115000km ye kadar sorunsuz kullandım ama debriyaj setini değiştirenler var.kalkışta titremeye ve debriyaj sertliğine dikkat edin.bir de orjinal lastikleri 205/60/16 ama daha ucuz olan 205/55/16 takıyorlar,buradan özensiz kullanıcıyı ayırt edebilirsiniz.

    Tabi turbo-dizel olduğundan turboya dikkat etmeli,bu da masraf demek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plateau kullanıcısına yanıt
    genel olarak siz tavsiye edermisiniz
  • Hocam 30-35bin aralığında bana göre düşünmeden alınır...inşallah güzel temiz bir arabaya denk gelirsiniz keyifle binersiniz...40-50bin bütçeyle citroen c5,50bin üzerine de makyajlı b7 kasa vw passat 1.6tdi alınmalı bana göre...

    Biraz fazla verin,Makyajlı 2009 sonrası az kmli tercih edin derim.satın almadan mutlaka peugeot servisinde baktırın ve tramer sorgusu yaptrın.sigortacınıza da sorgu yaptırtın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plateau kullanıcısına yanıt
    malesef 35 bine zor çıktık ancak bu fiyat aralığında olur hayırlısıyla temizinden bulurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.