Şimdi Ara

Deneyimsiz Bir Garsondan Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler bir sey sormak istiyorum. 1 hafta once bir cay bahçesinde ise basladim. Baslarda cok keyifli calismana ragmen zamanla kul tabagi ve süpürgeyi tanidim. Ikisinden de nefret ediyorum ama alismak zorundayım. Simdi durum bu , benimde iki adet sorum var ;

    Süpürge yapmanin incelikleri nelerdir, ne yaparsam copleri mıknatıs gibi cekerim ve nasil bundan keyif alabilirim? (Muzik dinleyerek bile denedim, olmuyo abi yapamıyorum )

    Bu kul tabagi isinin bir kolayi yok mu? Yani 10 bilemedim 15 dakika içerisinde tum kul tabaklari temizleniyor ve ben elimde kul tabagi + 3 saatlik bir zamanla kalıyorum. Bu sure boyunca ne yapmalıyım ?

    Ve elime kalabalık oldugunda ne zaman tepsi alsam sevgili sefcigim elimden tepsimi alip bana bez veriyor ve beni masa silme + kul tabagi isine saliyor. Kendisini cok sevdigim ve saydigim icin birsey demiyorum , soylersem de zaten kalabalik oldugu icin red ediyor( etraf sakin olduğunda izin veriyor ) Ben bu durumdan nasil kurtulabilirim ? Sef nasil 'sen servise gec istersen' der yada musteriler nasil adimi haykirir ?

    Deneyimli veya deneyimsiz biri bana yardımcı olabilirse cok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tezcxn -- 28 Temmuz 2014; 15:02:18 >







  • Bunun için konu açmana gerek yok bence bunlar hayatın gerçekleri kardeşim. İşe yeni başladıysan tanıdık olsun veya olmasın seni her türlü ezerler. Ama sende senden sonra gelecekleri ezersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.