Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 22 Eylül 2014; 0:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1. Jailbreak işini kurcalarsan alışırsın.
    2. Pdf işi olur ama usb den atma olayını jb olmadan yapamassın.
    3. Bunlarda da bir bölüm sistem için ayrılıyor onu araştırırsanız tam rakamı bulursunuz. Mp4 ve mp3 açar ama flv açmaz. Harici player yüklersen açar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaya

    Selam arkadaslar ipad air veya ipad 3 & 4 de olabilir ucuz hangisi denk gelirse almayi dusunuyorum da birkac sor(un)um var.
    (Ki garanti benim icin onemli degil.)

    Konuya onyargili yaklasmayiniz simdiye kadar imkanimiz olmadi ipad alalim. acikcasi pek bilgimiz yok ipad le ilgili. ipad/mac kullanmayi ben de isterdim ama henuz alamadik neyse.

    1. jailbreak konusunda zorlanir miyim yapan arkadsslar tecrubesini aktarabilir mi? daha onceden ipad kullanmadim android telefonlara root rom yukleme unbrick islemlerini yaptim,yapiyorum fakat ipad konusunda bilgim yok.

    2. benim asil amacim icine pdf atip okumak buyuk bir arsivim var.eski gazeteler de olsun taranmis resim halinde pdf ler var. hem de ipad almak istiyordum ne zamandir. wifi den internete de girerim, ios tecrubesini de yasarim diye ipad istiyorum. bu pdf isinu yapabilir miyim bunu sormak istiyorum? usb den atip okuyabiliyor muyuz?

    3. hafiza sorunu. hdd lerdeki misal 160 gb hdd 149 gb gorunur, android tabletin 16 gb hafizasinin 9 gb si size kalir. bu durum ipad de var mi? ve 16 ile 32 gb lik modeller icin durum nedir?
    son olarak 2.nin devami niteliginde bir soru;
    jailbreak sonrasi pdf atabilir miyiz diye sordum. ders videlari var *.flv ve .mp4 formatinda. bunlar ve mp3 ler de acar mi?

    yine belirteyim acemiyim ipad kullanmadim sorular garip gelebilir :)

    Jailbreak ile alakasız olarak, pdf için goodreader, flv ve mp4 için bedava bile olsa video oynatıcı iş görür. Goodreader paralı, almam dersen, kendi uygulaması ibooksda da pdf açılıyor. Kısacası, pdf,flv ve mp4 için işini bedavaya halledersin. Bende 64lük ipad 57 olarak gözüküyor. Sanırım 16lık 13.4 idi. 32lik 29 kadar olması lazım.

    Cihazı alır, kullanır sonrasında jb yaparsın. Forumda zaten ana konusu var. Şu anda en son firmware sürümü 7.1.2 ve jb yapılabiliyor. Androiddeki root, rom, unbirckten daha kolaydır.




  • cok tesekkurler myfranco, Litheart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.