Şimdi Ara

10 GÜNLÜK BELEŞ ACC U NASIL DEVAM ETTİREBİLİRİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET SEVGİLİ WOW BÖLÜMÜ SAKİNLERİ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• gıt cd al bedava her gun oyna

ınsallah dogru yazmısımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

gıt cd al bedava her gun oyna

Hayır yanlış yazmışsın Bende zaten orjinal acc var, bana onun yanında verilen 10 günlük acc u nasıl devam ettirebileceğimi soruyorum ben Bunun bir yolu yokmu acaba

• manage account>subscrption setup>upgrade accccunt

kredi kartı bilgilerini veya ödeme şeklini tekrar doğruladıktan sonra devam edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

quote:

Hayır yanlış yazmışsın Bende zaten orjinal acc var, bana onun yanında verilen 10 günlük acc u nasıl devam ettirebileceğimi soruyorum ben Bunun bir yolu yokmu acaba

bı post kasalım kasarkende yardımcı olalım dedık batırdık

• pos kasarken de bu kadar açık sözlü olunur yani, duygulandım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mecnun13

quote:

bı post kasalım kasarkende yardımcı olalım dedık batırdık

• Gidip orjınal CD KEYİ 10 gunlluk acc tun maneger bolumunden cd jey ekleme bolumunden eklıyeceksın daha sonra kredı kart blgıelrı sneın bılgılerın onları gıreceksın acctun acılmıs olacak ve charın aynı kaldıgı gıbı devam edecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @melart yada @diabloII PM den bana varsa msn verebilirseniz bi zahmet ordan daha ayrıntılı görüşmek istiyorum bu konularda vede başka bu konuda bilgisi olanlardan da cevap ve yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 28 Eylül 2006; 10:07:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melart

Gidip orjınal CD KEYİ 10 gunlluk acc tun maneger bolumunden cd jey ekleme bolumunden eklıyeceksın daha sonra kredı kart blgıelrı sneın bılgılerın onları gıreceksın acctun acılmıs olacak ve charın aynı kaldıgı gıbı devam edecek

budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.