Şimdi Ara

Warez site acmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, internette birçok warez dosya paylaşan site var. Ama şuana kadar hic kapandiklarini veya ceza aldıklarını duymadım. Bazı hukuk forumlarında warez dosya paylaşımının yasak olduğu yazıyor. Peki ben warez dosya paylaşım sitesi açarsam ve biri şikayet ederse ceza alır miyim. Dosyalarin telif hakları var,crackli program paylaşacağım. Ama bu kadar site paylaşıyor ve şuana kadar hicbir şey olmamış. Ve ben sunucumuza dosya yüklenmemektedir falan yazsam yine de sorun çıkar mi? Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 27 Temmuz 2014; 20:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Onlarda ceza alıyorlar elbetteki, ancak sunucular yurt dışında olduğu için buradakiler çok bir şey yapamıyor. Genelde bu sitelerin cezaları kapatmayla sonuçlanıyor. Çünkü adam sadece yayınlıyor yani sunucuda barındırmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aske

    Onlarda ceza alıyorlar elbetteki, ancak sunucular yurt dışında olduğu için buradakiler çok bir şey yapamıyor. Genelde bu sitelerin cezaları kapatmayla sonuçlanıyor. Çünkü adam sadece yayınlıyor yani sunucuda barındırmıyor.

    Peki ben kendi sunucuma yüklemesem Turbobit gibi upload sitelerine yüklesem yine başım yanar mı? Ayrıca "Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir." tarzı bir şey yazsam yine site kapanır mı? Torrent sitesi açmayı düşünüyorum ama kuşkuluyum biraz.
  • Yap hocam. İnsanlar neler yapıyor.... Sonuçta sen de bir yerden alıp paylaşım yapacaksın. Hostunu yurtdışından almanı tavsiye ederim. Sitenden yararlanan seni şikayet etmez. Saygılar.
  • Hostunu yurtdışından alıp bu sekil bir site kurabilirsin mahkemeye verilirsen Turkiyeden ulaşıma kapatirlar ama DNS değiştirenler siteni rahatlıkla kullanabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi, eğer dosyaları sunucunda barındırmayacak ve sadece yonlendirme olarak yaparsan yapabilecekleri birsey yok ancak uyarı verirler ve uyarı vermeden de mahkemelik birseyin olmaz otomatik olarak sen haklı konuma düsersin. mahkeme gibi bir durum olsa bile zaman asımına ugrar. arkadasın da dediği gibi ip bazlı engelleme olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.