İNTERNET MÜZİK DİNLEME VE OFFİCE UYGULAMALRI İÇİN KULLANILMAK ÜZERE PİL SÜRESİ AZ OLMAYAN 500-600 DOLAR CİVARI LAPTOP ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYOM.. AKLIMDA ACER 2324 VE FS'NİN Bİ MODELİ VAR..ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
İşletim Sistemi LINUX: Armador Linux 2.0 DATRON versiyonu Türkçe (XP ve Linux beraber kullanılabilir) İşlemci Intel Pentium M 740 (Dothan-Sonoma 915GM) İşlemci hızı 1.73 GHz Chipset Intel 915GM + ICH6-M Harici Önbellek 2 MB L2 önbellek Sistem Veri Yolu 533 MHz FSB (Sonoma 915GM) Ekran 15.4 inç, WXGA Bellek 512 MB DDR2-533 RAM Sabit Disk 60 GB (8 MB cache) Sabit Disk Sürücü Hızı 5400 r.p.m Optik Sürücü 8x dual layer DVD - Writer Grafik Kartı Intel 915 GM (maks. 224 MB) Infrared Var Fax/Modem 56K V.90 V.92 Ethernet 10 / 100 Mbps Bağlantı Opsiyonel Wireless 802.11g 54mbps WLAN kartı (INTEL PROWIRELESS 2200bg) Portlar 4 x USB VGA FireWire (IEEE 1394) S-Video Out Audio-OUT + S/PDIF MIC-IN
Ses kartı 24-bit High Definition Audio Realtek Audio Controller(5.1, 7.1, Dolby)
Kart Yuvaları PCMCIA Multimedia (SD, MMC, MS, SM, XD)
Pil Ömrü Max. 5.5 saat Boyutlar 363 x 265 x 34 mm Ağırlık 2.75 kg Bluetooth Opsiyonel USB Bluetooth Ses Stereo hoparlörler Entegre Low-Noise mikrofon
Aksesuar Opsiyonel DATRON suni deri çanta Garanti Süresi 2 yıl Hediye BIT DEFENDER Professional 9.0 Anti-Virüs/Anti-Spy/Anti-Spam (1 SENE) Yazılım HEDİYELİ (Ms/xp için)
ofis içinse kasası sağlam olmalı çünkü laptop yere düşerse harddisk ne olacak paramparca aaaa paramparca aaaaa ... bügün benim ölüm günüm patron beni öldürcek.. veriler silinecek
Tam bir gaz verme yeri olmuş burası notebook alırken amaç önemli amaç eğer internete gezmek msn kullanmak film syretmek ve office uygulamaları kullanmak ise celeron makine kesinlikle alınır ve çift çekirdekli duo 2.0 ghz x1600 ekran kartlı bir makine ilede aynı hızı kesinlikle geçemezsiniz yani kullanmıyacağınız özelliklere para vermiş olursunuz.Ancak ben son çıkan oyunları ful detay oynarım , 3 d çizimler yaparım ,rendering yaparım, video editing yaparım diyorsanız ozaman çift çekirdekli duo 2.0 ghz x1600 ekran kartlı bir makine almanız gerekir buna dikkat şu an piyasada satılan tüm notebooklar 3 sene sonra düşük kalıcak o yüzden teknolojide geleceğe yönelik yatırım yapmak anlamsızdır gereksizdir önemli olan makinanın servis garantisi ve sağlamlığıdır dell makinalar bu güvenilirliği hak ediyor.Ve bende dell diyorum satıcı olarakta pcdepo.com nun müşteri hizmetlerinden gayet memnunum
bana en ucuz dersen acer 2423-2428 derim ama fiyat performans dersen acer 5101 derim amd turion 2.0 dvd wr 60gb hd 730 dolar+kdv bence sartlarını biraz daha zorlamaya deger