Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: EN UCUZ LAPTOP ÖNERİSİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: EN UCUZ LAPTOP ÖNERİSİ Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
soylansu

25 Ekim 2006; 13:54:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaş çok güzel açıklamışşın herkez dediğin gibi fazladan para vermemiz için gaz vermeye çalışıyor

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Celeron yavaş diyenler Celeron -M de 1 mb önbellek olduğunu biliyorlar mı? Aynı hızda Celeron-M ile Pentium-M arasındaki tek fark speedstep teknolojisidir.
Rami çoğalttıktan sonra günlük kullanımda core duo da olsa ne fark görülecek? Bende de dizüstü var, bazı günler açmıyorum bile. Bugün 1500 $ dökülerek alınacak cihaz 6 ay sonra 1000 $ düşer ve yerini yeni modellere bırakıp piyasadan silinir. Core duolar konusundaki tartışmalara bakarsanız 6 ay içinde neler değişeceğini farkedersiniz. Bence 2006 da pahalı notebook almak riskli. Ucuz yolubir cihaz alıp geçiştirmek lazım. Ben öyle yaptım.

Celeron-M performansı için şu linke bir bakın.
http://forum.donanimhaber.com/m_5708079/mpage_1/key_celeron//tm.htm#5746550

zzzzz

25 Ekim 2006; 14:23:17 

önemli olan ne için kullancagınzıdır zaten gidipte sadece internet için x1600 ekran kartlı core duo ya gerek yok o zaman celeron bile kral olur

CengoCenk

26 Ekim 2006; 1:38:03 

Arkadaşlar, geçen bir arkadaşa da aynı cevabı verdim. Zevkler renkler ve İHTİYAÇLAR farklıdır. Herkes en pahalısından cep telefonunu alır. Yanındaki adama hava atar. Bak şusu var bak busu var diye. Ama git o adama sor, telefonun o özelliklerini kullanabiliyor mu? Adam kullanadığı özelliklere para vermiş. Sırf hava atmak veya sahip olma duygusunu tatmin etmek için.
Laptop ta sınır yok teknolojide de yok. "Cebimizde havadan gelmiş 5.000 YTL var hedi laptop alalım ama en iyisini alalım" mantığı enayilikten başka birşey değil.
Birisi vardır çizim yapar tasarım yapar adamın işi budur gider işlemcisi ve ekran kartı iyi olan bir model alır. Kimi bol bol geziyordur küçük ama kullanışlı alır. Kimi benim gibi office ev arasında işlerini halletmesi ve interneti kullanmak için notebook alır fazla para vermez. Ama sırf geleneksel türk mantığı ile "olacaksa en iyisi olsun birkaç sene kullanalım" düşüncesi ile paranın sokağa atılmasına karşıyım.

Belki yeni kuşaklar anlamayabilir bu serzenişimi. Ama hep ilerisini düşünerek yapılan alışverişler yüzünden çocukluğu 2 numara büyük ayakkabılar ve yine "nasılsa çocuk büyüyecek" mantığı ile büyük alındığı için paçaları devamlı katlanarak giyilebilen pantolanlarla gezen bir kuşaktan geliyorum ben :) Yanlış bir söz ettiysek affola.

2005 Laguna II 1.6 Privalige
MAK.S.S.

27 Ekim 2006; 11:31:43 

bende öle bi kuşaktan geliyorum kardeş ve yazdıklarına aynen katılıyorum
quote:

Orjinalden alıntı: CengoCenk

Arkadaşlar, geçen bir arkadaşa da aynı cevabı verdim. Zevkler renkler ve İHTİYAÇLAR farklıdır. Herkes en pahalısından cep telefonunu alır. Yanındaki adama hava atar. Bak şusu var bak busu var diye. Ama git o adama sor, telefonun o özelliklerini kullanabiliyor mu? Adam kullanadığı özelliklere para vermiş. Sırf hava atmak veya sahip olma duygusunu tatmin etmek için.
Laptop ta sınır yok teknolojide de yok. "Cebimizde havadan gelmiş 5.000 YTL var hedi laptop alalım ama en iyisini alalım" mantığı enayilikten başka birşey değil.
Birisi vardır çizim yapar tasarım yapar adamın işi budur gider işlemcisi ve ekran kartı iyi olan bir model alır. Kimi bol bol geziyordur küçük ama kullanışlı alır. Kimi benim gibi office ev arasında işlerini halletmesi ve interneti kullanmak için notebook alır fazla para vermez. Ama sırf geleneksel türk mantığı ile "olacaksa en iyisi olsun birkaç sene kullanalım" düşüncesi ile paranın sokağa atılmasına karşıyım.

Belki yeni kuşaklar anlamayabilir bu serzenişimi. Ama hep ilerisini düşünerek yapılan alışverişler yüzünden çocukluğu 2 numara büyük ayakkabılar ve yine "nasılsa çocuk büyüyecek" mantığı ile büyük alındığı için paçaları devamlı katlanarak giyilebilen pantolanlarla gezen bir kuşaktan geliyorum ben :) Yanlış bir söz ettiysek affola.

tolga145

27 Ekim 2006; 15:40:51 

yaşı 25 in üstünde olanların hepsi gördü o günleri

zzzzz

28 Ekim 2006; 14:09:06 

@acer ne napyosun mesaj yazıp geri mi siliyorsun her seferinde giriyorum yeni birşey yazılmış diye birşey çıkmıyor en son yazanda senin adın görünüyor

erencaner

30 Ekim 2006; 12:35:18 

bir karşılaştırma

CELERON M 1.6 DDR2 533MHZ 512MB RAM (dell insprion 1300 modeli) SUPER Pİ :55 saniye
CENTRİNO 1.6 DDR2 533 MHZ 512MB RAM (fujitsu siemens) SUPER Pİ: 49 saniye
MASAÜSTÜ P3 733 MHZ (843MHZ'DE ÇALIŞIYOR) 256RAM SUPER Pİ:2.45 saniye

umarım bir fikir edinmeniz açısından işe yarar

MSI S430X
Canon EOS 350D

486 DX2

31 Ekim 2006; 11:39:42 

Arkadaşlar İzmirde olanlar, Tekmar yeni bir mağaza açtı Bayraklıda, ve bu açılışa özel olarak Acer Travelmate 2423'ün fiyatını 444$ + Kdv'ye indirmiş, yani Kdv dahil 775,00 YTL'ye geliyor !

Bu inanılmaz fiyatı kaçırmamak için bir an önce Tekmar'a gidin, acele edin.

Yalnız aşağıdaki kurallara da dikkat edin, ancak aşağıdaki şekilde bu fiyata satılıyor !

Bu fiyat sadece hafta içi iş günlerinde geçerlidir
Bu fiyat sadece Sabah 10.00 ile 12.00 arasında geçerlidir.

Haftasonu bu fiyatdan alamıyorsunuz, belirttikleri saatler dışında giderseniz yine o fiyata alamıyorsunuz.
Ben bu sabah gittim saat 09.00'da mağazaya vardım ve erken alıp alamıyacağımı sordum, saat 10'dan bir dakika bile önce satış yapmıyorlar, fatura saati o saat olmalıymış.

Kredi kartına 12 ay vade falan da yapıyorlar bu fiyata, almayı düşünenler sakın kaçırmasın, Kdv Dahil 775 YTL'ye normalde ancak Celeron desktop alabilirsiniz.

Ben MsDos çağından geliyorum
acer

31 Ekim 2006; 16:31:51 

o fiyattan ellerinde kalmamıştır

quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

Arkadaşlar İzmirde olanlar, Tekmar yeni bir mağaza açtı Bayraklıda, ve bu açılışa özel olarak Acer Travelmate 2423'ün fiyatını 444$ + Kdv'ye indirmiş, yani Kdv dahil 775,00 YTL'ye geliyor !

Bu inanılmaz fiyatı kaçırmamak için bir an önce Tekmar'a gidin, acele edin.

Yalnız aşağıdaki kurallara da dikkat edin, ancak aşağıdaki şekilde bu fiyata satılıyor !

Bu fiyat sadece hafta içi iş günlerinde geçerlidir
Bu fiyat sadece Sabah 10.00 ile 12.00 arasında geçerlidir.

Haftasonu bu fiyatdan alamıyorsunuz, belirttikleri saatler dışında giderseniz yine o fiyata alamıyorsunuz.
Ben bu sabah gittim saat 09.00'da mağazaya vardım ve erken alıp alamıyacağımı sordum, saat 10'dan bir dakika bile önce satış yapmıyorlar, fatura saati o saat olmalıymış.

Kredi kartına 12 ay vade falan da yapıyorlar bu fiyata, almayı düşünenler sakın kaçırmasın, Kdv Dahil 775 YTL'ye normalde ancak Celeron desktop alabilirsiniz.

486 DX2

2 Kasım 2006; 10:29:21 

Ellerinde nasıl kalmamıştır ? Ben daha önceki gün aldım diyorum !

Benimle birlikte 2 kişi daha aldı ve oradaki satış görevlisi ellerinde 150 adet civarı olduğunu da söyledi, bence almayı düşünenler kaçırmamalı, Türkiyede bulabileceğiniz en ucuz ve kaliteli laptop bu, daha ötesi yok !

Ben MsDos çağından geliyorum
asterixir

2 Kasım 2006; 11:08:31 

ofiyattan 150 tane hemen bitmesi lazım
quote:

Benimle birlikte 2 kişi daha aldı ve oradaki satış görevlisi ellerinde 150 adet civarı olduğunu da söyledi, bence almayı düşünenler kaçırmamalı, Türkiyede bulabileceğiniz en ucuz ve kaliteli laptop bu, daha ötesi yok !

soylansu

4 Kasım 2006; 10:32:14 

BENDE KATILIYORUM OFİYAT GERÇEKTEN UCUZ 150 TANE AYNI GÜN TÜKENİR

quote:

Orjinalden alıntı: asterixir

ofiyattan 150 tane hemen bitmesi lazım
quote:

MaviBodrum

4 Kasım 2006; 11:02:18 

444$ + Kdv şaka gibi bir fiyat yahu, bende mi alsam acaba bir tane ? Acer servisleri nasıldır, teknik konularda bizi yalnız bırakırmı acaba ?

Pulse
Akinci

4 Kasım 2006; 13:39:28 

İyidir.

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

zzzzz

4 Kasım 2006; 13:43:44 

acer bence o fiyata cok guzel inceledim şık ve güzel net ve office proglamalrı için celeron işini gorur acer servislerinden ozllikle infronicin cok basarılı aldugu söyleniyor

soylansu

8 Kasım 2006; 15:49:44 

hala ellerinde varsa kaçırmayın arkadaşlar

gurdelen

13 Kasım 2006; 11:31:23