Şimdi Ara

otomatik vites otomobil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. bayramdan sonra otomatik vites araç almayı düşünüyorum. ilk defa otomatik vites alacağım (hanımda kullansın diye) onun için hiç bir fikrim yok. şanzuman sorunu oluyor diyenler var. ama başka biriside 98 model otomotik vitesle karadeniz turu yapmış ve 98 senesinden beri hiç sıkıntı çıkarmamış (suzuki). modele göre değişiyor sanırım. düğünümde gelin arabamız otomatik vites peugeut 407 ydi düğün konvoyunda yolda kalmıştık şanzuman yüzünden :( yani bu gibi örneklerde korkutuyor beni. ama işte hanımda illaki tutturdu otomatik vites olsun diye. bütçem 20 binle 25 bin arası. şu an 23 bin nakitim var ama devlet memuruyum uygun fiyatlı donanımlı araç bulursam krediyle 30 bine çıkabilirim. bu fiyat aralıklarında arıza çıkarmayacak araç önerileri bekliyorum. bir de az yakması tercihimdir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Hocam o fiyata nissan micra bulabilirsin benim ablamda var ancak aracı sürmesi fazlasıyla sıkıcıdır ancak bayan icin idealdir orasına birşey diyemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 26 Temmuz 2014; 19:02:13 >
  • Hem az yaksın hem otomatik olsun diyorsan yarı otomatik segmentinden S-tronic(audi), Dsg(volkswagen), powershift(ford), EDC(renault) şanzımanlarına bakacaksın. Yarı otomatikler pahalı gelirse tam otomatik yerine Cvt şanzıman da bakılabilir. Tam otomatik en son seçenek olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 26 Temmuz 2014; 19:07:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerileriniz için teşekkür ederim. ya beni çok cezbeden arabalarda var aslında 97-98 model audi serisi var mesela. siz ne dersiniz arkadaşlar kilometreleri genelde 250 bini devirmiş. 16 yaşında araba ama özellik bakımından fiatın, dacianın sıfırından daha iyi. siz ne dersiniz arkadaşlar 250 bin üzeri araç alınır mı? audilerin motor ömrü hakkında bilgisi olan var mı? bir de parçaları çok pahalı mıdır?
  • Japon araçlarının otomatiklerini sorunsuz olarak duyardık hep, ama daha bilgili abilerimiz el atarsa aydınlığa kavuşur.
  • aynı kriterlerde bende otomatik vites arıyorum bu konudan devam edelim

    benim de bütçe 24 - 25 bin civarı otomatik vites
  • Alabilecegin en yuksek model+en düşük km araçlara bak. 35bin bütçe az değil. B sınıfı 2013 model max 20bin km de araba alabilirsiniz. Corsa, i20, punto, fiesta vs. Sakın yaşlı otm bulaşma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3–honda civic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa veya yaris sorun çıkarmaz fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-otomatiklpg-li-clio-bayram-sekeri-niyetine-172523444/detay

    kredi çekebilirsen bak sorun çıkarmıyacak bir şanzumanı vardır.


    araç size mi ait hocam :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trust06

    Corsa veya yaris sorun çıkarmaz fazla.

    konuyu açmadan önce sadece 2 sine yoğunlaşmıştım aklımdan geçen arabalar corsa ve yarisdi aslında. ama daha önce arabadan ağzım yandı 2 haftada 1500 tl zarar etmiştim. ondan bu konuyu açtım zaten, en çok önerilen araba üzerine yoğunlaşacağım. alacağım arabayı da kesinlikle ekspertize sokup öyle alacağım. diğer alıcı arkadaşlara da tavsiyem o dur. ben ustaya gösterdiğim için zarar ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colmehmet

    quote:

    Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tertemiz-otomatiklpg-li-clio-bayram-sekeri-niyetine-172523444/detay

    kredi çekebilirsen bak sorun çıkarmıyacak bir şanzumanı vardır.


    araç size mi ait hocam :)

    değil ama aynısından 2 sene kullandım o yüzden önerdim.




  • Eyvallah saolasin. Değerlendireceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swift akar.

    az yakar, bu fiyata alınır, sorunsuzdur, hem kadınlara hem erkeklere hitap eder, dijital klima 7 hava yastığı gibi süper bonusları vardır.
  • Arkadaşım yarı otomatik, robotize şanzuman, yok cvvt yok mmt yok bilmem neleri boşver en sorunsuz tam otomatiklerdir. Ben özellikle Hyundai yi tavsiye ederim tam otomatikleri piyasadaki en sorunsuz otomatik viteslerden biridir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.