Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare'daki Exoskeleton İçin Detaylı Bir Görsel Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Call of Duty: Advanced Warfare ile birlikte, seride ilk defa karşılaşacağımız Exoskeleton için Sledgehammer Games, detaylı bir görseli oyunculara sundu. Askerlerimizin gücünü, zıplama gibi yeteneklerini daha da arttırarak, önceki oyunlardan farklı bir yapı sunmayı hedefleyen geliştiricilerin yayınladığı görsele yukarıdan göz atabilirsiniz.

• Köpek bitti bu başladı. Ne diyelim kall of duti kardeş beline kuvvet. :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir grafik motoru ile yapılıyormuş oyun. Muhtemelen grafikler müthiş olacak inşallah oynanışta iyi olur. bf serisinden umudu kestim ben

• Bunda silahlar falan bi değişik belki bu sefer olur.
    ( Bu arada aşağıdaki robotmusunuz diye soran yer ne zaman kalkar )

• Tahtı alma vakti geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ne koyacaklarını şaşırdılar .

• İnşallah iyi olur bu oyun.
  • cod oynayan kaldı mı yav, blackops tan sonra cod bitti, sırf para için çıkardılar.

• Resim çok açıklayıcı.
  • Gayet şık duruyor tasarımı bu adamlar Dead Space oyununuda yaptılar o yüzden bu kez CoD için gerçekten umutuyum sadece yeni nesile odaklı yapmalarıda grafiklerin güzel olacağına işaret ediyor. Zaten E3 oynanış videosunda grafikler süperdi. Sadece oynanıştaki dengeler hakkında endişelerim var bakalım o konuda MW serisi gibi güzel bir iş çıkarabilecekler mi? Eğer çıkarırlarsa bu iş oldu demektir. Umarım optimizasyonuda unutmazlar Ghost iğrenç grafiklerine rağmen Crysis 3'ten fazla kasıyordu PC'yi.
  • Ne dersiniz diyin oyun çıkınca hepimiz oynayacağız kaçışı yok :)

• yine silaha doğru giderken biri silahı elimizden alıyor. sonra bir arkadaşımız çıkıyor vs. sonu böyle olmazsa güzel olur. gerisi önemli değil yapmışlar zaten

• uzun lafın kısası pamuk eller cepe

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

Yeni bir grafik motoru ile yapılıyormuş oyun. Muhtemelen grafikler müthiş olacak inşallah oynanışta iyi olur. bf serisinden umudu kestim ben

Bf den umudu kesip cod a bel bağlamak bu neyin kafası??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stalker dan esinlen ( copy-paste) sonra oyun yaptim diye sat. guzel is.
  • hem bf hem codun artık modası geçti bf serverları bomboş codu artık oynayan kitle kalmadı artık herkes başka oyunlara yöneliyor

• Crysis'den özenti

• Advanced Warfare belki tahtını BF'ten geri alabilir ama Tom Clancy R6 Siege de çok heyecanlandırıcı

• Nasıl bir şeydir o öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.