Şimdi Ara

4790K için anakart tavsiyesi - Z97X-UD5H - Gaming 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar;

4790K ile kullanılacak anakart alacağım ancak 2 seçenek arasında kaldım. Sizce MSİ Gaming 7 mi yoksa Z97X-UD5H - BK mı?

Gaming 7:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6417

Z97X-UD5H-BK:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6443

ASUS MAXİMUS VII RANGER -http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6419

Cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 24 Temmuz 2014; 14:44:57 >

•  4790K için anakart tavsiyesi - Z97X-UD5H - Gaming 7

kitguru.net ten alıntıdır.

• hepsi ayni seri anakartlar ufak tefek arti eksi parca koyuyorlar, ben gigabyte tan sasmam kalite konusunda. burada herkes anakart gorunumu icin msi yaziyor ama gigabyte sahsi tercihim sonra da asus olurdu
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    MSI fark atmış

Gigabyte kaliteli demişlerdi ama fos çıktı
  • Kalite konusunda
    ASUS >> Gigabyte >> MSI
    Performans konusunda
    Gigabyte >> ASUS >> MSI

Asus almanı öneriyorum çünkü kalite benim için performanstan bir adım ötededir 1 yıl sonra bozulacaksa ne yapayım onun vereceği %5'lik performansı ben?
    Tamamen şahsıma ait bir fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuftikufti

Kalite konusunda
    ASUS >> Gigabyte >> MSI
    Performans konusunda
    Gigabyte >> ASUS >> MSI

Asus almanı öneriyorum çünkü kalite benim için performanstan bir adım ötededir 1 yıl sonra bozulacaksa ne yapayım onun vereceği %5'lik performansı ben?
    Tamamen şahsıma ait bir fikir.

Asus iyi güzel de arada 100 TL fark var.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    E iyi de renktaşım aradaki kalite farkına çıkan bütçe o işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

E iyi de renktaşım aradaki kalite farkına çıkan bütçe o işte

Gigabyte da kaliteli ve daha çok uygun bana bütçe konusunda.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    ASUS z97 PRO neyine yetmiyor :)
  • quote:

ASUS z97 PRO neyine yetmiyor :)

Peki can alıcı bir soru sorayım.

Asus z97 pro mu yoksa, Asus maximus VII ranger mi? İkisininde fiyatı hemen hemen aynı.
  • yukarıdaki karşılaştırmalara çok güldüm o ney la öyle.

parasını haketmeyen asusu 1.sıraya koymuş.

MSI şuan en çok satılan intel anakartıdır.

benimde önerim GAMING 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

yukarıdaki karşılaştırmalara çok güldüm o ney la öyle.

parasını haketmeyen asusu 1.sıraya koymuş.

MSI şuan en çok satılan intel anakartıdır.

benimde önerim GAMING 7

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı sizinki
    Haklısınız ama; MSI çok satıyor, AMA NEDEN? Çünkü UCUZ. Neden? Ucuz malzeme kullanıyor.
    Tıpkı Sony ile Samsungu aynı kefeye koyamayacağın gibi msi ile de asusu koyamazsınız

Aynı performansı veren iki anakart üretilecek olsa 300 liralık olan msi, 500 liralık olan asus olur
    Kalite ve özgünlük kokar asus, msi'n aksine

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuftikufti -- 24 Temmuz 2014; 18:38:49 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir soru, burada ikiye ayrılıyor, eğer sen bu bilgisayarı oyun için topluyorsan Maximus, Genel maksat için topluyosan(çizim, web, az biraz da oyun) o zaman PRO
    Maximus oyuncu serisidir ve yanlış bilmiyorsam OC performansı PRO'ya göre daha iyi.
  • quote:

Haklısınız ama; MSI çok satıyor, AMA NEDEN? Çünkü UCUZ. Neden? Ucuz malzeme kullanıyor.
    Tıpkı Sony ile Samsungu aynı kefeye koyamayacağın gibi msi ile de asusu koyamazsınız

Aynı performansı veren iki anakart üretilecek olsa 300 liralık olan msi, 500 liralık olan asus olur

ASUS kaliteli mi ? evet.

Türkiye standartlarında fp mi ? hayır. asla.

aynı paraya bakıyorsun asusta standart düz bir kart almak varken MSI ' da gaming almanın ayrıcalığını yaşadı bu insanlar MSI sayesinde.

yıllardır asusun bu fahiş fiyat politikasını eleştirenlerin en başında gelirim ben.

monitör kısmında aoc ye son zamanlarda yenik düşünce kırmak zorunda kaldı o fahiş politikayı 570 lira olan monitörü şimdi 470 480 lere düşürmek zorunda kaldı.

anakartta hala direniyor , MSI böyle devam ederse ondada indirmek zorunda kalacak yada nal toplayacak.

şuan asus alanlar sadece ASUS un kült müşterileri , yıllardır asustan başka birşey almayanlar yoksa forumdada gördüğünüz üzere herkesin cebine göre kaliteli olan MSI ' dır.

ayrıca Military Class 4 bileşenlerine nasıl kalitesiz dersin anlam veremiyorum hiçmi okuyup araştırmıyorsunuz.

+ adamlar boş durmadı GUARD - PRO ' yuda eklediler. Daha ne yapacak ? Asus ne yapıyor ? yıllardır aynı asus maximus ve gene seriilerini aynen soket değiştirerek çıkarıyor yenilik lazım yenilik.

benim bilgisayarıma bakarsan nerdeyse bütün parçalar farklı markadır. her markanın lider olduğu ürünü alacaksın. salt marka fanatikliğiyle biryere varamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Temmuz 2014; 18:52:45 >

• İnsanları ezerek, onlardan üstün olduğunu göstermeye çalışarak, donanım forumunda donanım konuşmak yerine insanların kişisel düşüncelerine vurarak forum yapmak bir aşağılık kompleksidir. link
    Bunun bir örneği de dikkat çekmek için herkes gibi yazmak yerine kalın(bold) yazmaktır
    Bahsettiğiniz military class gibi özellikler sadece kaliteden anlamayan insanların gözünü boyamak için uygulanan ve türk insanında gayet işe yarayan bir satış politikasıdır.
    Asus bunları yazmaz, yazma gereği duymaz, çünkü bilir ki kaliteli bir anakartta zaten bu özellikler olmalıdır.
    Sana zaten verilmesi gereken özelliği msi sana verince "msi da bu var, msi daha üstün, şumuz var bumuz var" gibi sevinmenize bayılıyorum.
    Asusta bunlar standarttır, yazılmaz, ve yazılmaması da gerekiyor çünkü sizin gibilerin elinden kurtularak piyasa seviyesinde olmak yerine elit bir konuma bürünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuftikufti -- 24 Temmuz 2014; 19:01:30 >

• Asus sana bu özelliklerden 10 tane veriyor, ama reklam yapmıyor(göz boyamıyor)
    Msi bir tanesini verip reklam yapınca oooo msi şöyle kaliteli ooo msi böyle kaliteli
    Evet msi da veriyor; onda birini.
    Bu tartışmayı daha fazla uzatmayacağım, senin gibilerle uğraşmak için fazla meşgul bir insanım.
    Eğer yararlı bir insan olmak istiyorsan kendii görüşünle birlikte insanları ezmeye çalışmadan konuyu açan arkadaşa yardımcı ol.
  • Arkadaşlar kötü polemiğe gerek yok. Sonuç olarak elimde 600 TL vbar anakart için ve bütçeme uygun olan Gigabyte ve MSİ var. Asus'u 700 TL görünce onu da ekledim ancak sorun şu ki Asus çok pahalı. 600 TL fiyat segmentinde de istediğimi alamıyorum ASUS'tan.

Bu yüzden yardım istemiştim. Hala önerilere açığım.
  • quote:

Asus sana bu özelliklerden 10 tane veriyor, ama reklam yapmıyor(göz boyamıyor)
    Msi bir tanesini verip reklam yapınca oooo msi şöyle kaliteli ooo msi böyle kaliteli
    Evet msi da veriyor; onda birini.
    Bu tartışmayı daha fazla uzatmayacağım, senin gibilerle uğraşmak için fazla meşgul bir insanım.
    Eğer yararlı bir insan olmak istiyorsan kendii görüşünle birlikte insanları ezmeye çalışmadan konuyu açan arkadaşa yardımcı ol.

arkadaşa gayet güzel yardımcı olmuşum son yazdığını oku bak.

• quote:

İnsanları ezerek, onlardan üstün olduğunu göstermeye çalışarak, donanım forumunda donanım konuşmak yerine insanların kişisel düşüncelerine vurarak forum yapmak bir aşağılık kompleksidir. link
    Bunun bir örneği de dikkat çekmek için herkes gibi yazmak yerine kalın(bold) yazmaktır
    Bahsettiğiniz military class gibi özellikler sadece kaliteden anlamayan insanların gözünü boyamak için uygulanan ve türk insanında gayet işe yarayan bir satış politikasıdır.
    Asus bunları yazmaz, yazma gereği duymaz, çünkü bilir ki kaliteli bir anakartta zaten bu özellikler olmalıdır.
    Sana zaten verilmesi gereken özelliği msi sana verince "msi da bu var, msi daha üstün, şumuz var bumuz var" gibi sevinmenize bayılıyorum.
    Asusta bunlar standarttır, yazılmaz, ve yazılmaması da gerekiyor çünkü sizin gibilerin elinden kurtularak piyasa seviyesinde olmak yerine elit bir konuma bürünüyor.

http://www.asus.com/tr/Motherboards/SABERTOOTH_Z97_MARK_2/
    asus dediğin markanın pazarlama politikasıda aşada sayfalara bakmanı tavsiye ederim boşuna arkadaşın hakkını yemeyelim ego tatminine gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

ASUS kaliteli mi ? evet.

Türkiye standartlarında fp mi ? hayır. asla.

aynı paraya bakıyorsun asusta standart düz bir kart almak varken MSI ' da gaming almanın ayrıcalığını yaşadı bu insanlar MSI sayesinde.

yıllardır asusun bu fahiş fiyat politikasını eleştirenlerin en başında gelirim ben.

monitör kısmında aoc ye son zamanlarda yenik düşünce kırmak zorunda kaldı o fahiş politikayı 570 lira olan monitörü şimdi 470 480 lere düşürmek zorunda kaldı.

anakartta hala direniyor , MSI böyle devam ederse ondada indirmek zorunda kalacak yada nal toplayacak.

şuan asus alanlar sadece ASUS un kült müşterileri , yıllardır asustan başka birşey almayanlar yoksa forumdada gördüğünüz üzere herkesin cebine göre kaliteli olan MSI ' dır.

ayrıca Military Class 4 bileşenlerine nasıl kalitesiz dersin anlam veremiyorum hiçmi okuyup araştırmıyorsunuz.

+ adamlar boş durmadı GUARD - PRO ' yuda eklediler. Daha ne yapacak ? Asus ne yapıyor ? yıllardır aynı asus maximus ve gene seriilerini aynen soket değiştirerek çıkarıyor yenilik lazım yenilik.

benim bilgisayarıma bakarsan nerdeyse bütün parçalar farklı markadır. her markanın lider olduğu ürünü alacaksın. salt marka fanatikliğiyle biryere varamazsınız.

+1

Msi Z97 Gaming 7 kullanmaktayım ve tek kelimeyle harika

bjk_murat arkadaşımın tespitleri son derece doğru

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.