Şimdi Ara

Expression Web - Dreamweaver İnternet açık iken donuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft Expression Web, Dreamweaver, Frontpage vb birçok programda index.html veya benzeri bir dosyada çalışırken, her değişiklikten sonra kaydet tuşuna basınca program bir müddet donuyor. İnternet bağlantısını kesip aynı değişiklikleri yapıp kaydediyorum hiç bir sorun yok.

    Bracket programıyla çalışırken de sorun olmuyor, ancak brackette görsel tasarım yapılamıyor. Sorunun web dizayn programlarında olduğunu sanmıyorum. Bir ara Office 2013'te benzer bir yavaşlama olmuştu. Sanırım Net Framework 4'ü kaldırınca sorun düzelmişti.

    Öneriniz nedir. İnternet bağlantısını kullanmayacak frontpage benzeri bir program var mı? Veya bu programlarda herhangi bir ayar var mı?

    Bu arada Windows 8.1 kullanıyorum. Office 2013. Genel olarak kullandığım web editörü de Microsoft Expression Web 4. Hatta 64 bit windowsu kaldırıp 32 bit (x86) windows kurdum.

    Yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler.







  • Benzer sorunu yaşayan yok mu hiç arkadaşlar...
  • Kodları manuel olarak kendin yazabileceksen notepad++ ile yapabilirsin ucretsizdir notepad++ zencoding eklentisini kur otomatik tamamlamada yapar.hic olmadı not defteri ilede yapilir.ben en cok notepad++ kullaniyorum ama arada not defteri ilede yapiyorum kodlamayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlamayı manuel olarak yapmak istemiyorum. Zor geliyor.
    Notepad++ bilmiyorum, ama Bracket de fena değil. Ama taslak üzerinde çalışma yapılamıyor. En azından taslağı görüp üzerinde seçtiğim bölüme kod içinde rahat gelebilmem gerek.

    Şimdilik internet bağlantısını kesip çalışmamı yapıyorum. Yoksa her değişikliği kaydettiğimde neredeyse kaydetme işlemi 1-2 dakika sürüyor. İnternet bağlantısı yok iken kaydetme işlemi 1-2 saniye sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacesea1 -- 26 Temmuz 2014; 13:46:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.